klobadysek Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 Tak jsem zase brouzdal na Webu a narazil jsem na peknou recenzi: http://www.thepurists.com/watch/features/8...lchw/index.html Co me prekvapilo ze tahle firma nedodavala kalibry jen Cartierovi, ale i VC a AP. Zase to potvrzuje ze JLC jsou hodinari hodinaru...
safi Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 (upraveno) Když už jsme u těch tenkých hodinek, Seiko Credor dělá hodinky ještě o nějakou tu desetinku mm. tenčí. Jinak super recenze. JLC Master Ultrathin s výškou 4.2 mm Seiko Credor 6898-0010 s výškou 1,98mm http://www.ittc.ku.edu/~jgauch/watch/credor/6898-0010.html Ve Watch magazínu byla informace o jedné švýcarské firmě, která vyrobila hodinky tenčí jak 1mm...Myyslím že model se jmenoval Derilium. Upraveno 9. února 2008 uživatelem ¨safi
klobadysek Odesláno 9. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2008 (upraveno) ¨safi napsal: Když už jsme u těch tenkých hodinek, Seiko Credor dělá hodinky ještě o nějakou tu desetinku mm. tenčí. Jinak super recenze. JLC Master Ultrathin s výškou 4.2 mm Seiko Credor 6898-0010 s výškou 1,98mm http://www.ittc.ku.edu/~jgauch/watch/credor/6898-0010.html Ve Watch magazínu byla informace o jedné švýcarské firmě, která vyrobila hodinky tenčí jak 1mm...Myyslím že model se jmenoval Derilium. Myslim ze je potreba rozlisit tloustku hodinek a strojku, ta u Utra thin dela pouhych 1.85mm. Jinak si nedovedu realisticky predstavit odolnost hodinek tloustky 1 mm... Mimochodem jiz v roce 1907 JLC privedli na svet kalibr s tloustkou 1.38mm. Upraveno 9. února 2008 uživatelem klobadysek
safi Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 klobadysek napsal: Myslim ze je potreba rozlisit tloustku hodinek a strojku, ta u Utra thin dela pouhych 1.85mm. Jinak si nedovedu realisticky predstavit odolnost hodinek tloustky 1 mm... Mimochodem jiz v roce 1907 JLC privedli na svet kalibr s tloustkou 1.38mm. To musí vypadat nádherně..proporcím hodinek to dá üplně jinou perspektivu.....
xlaque Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 klobadysek napsal: Co me prekvapilo ze tahle firma nedodavala kalibry jen Cartierovi, ale i VC a AP. Zase to potvrzuje ze JLC jsou hodinari hodinaru... A ako si mohol povyšiť JLC na vrchol pred tym,ako si to vedel ? Myslim,že nikto nepochybuje,že JLC robi najlepšie strojčeky (škoda,že nevyrabaju flyback a rattrapante ),ale mali by zlepšiť spracovanie ocele,z tych škrabancov je mi važne ¨safi napsal: Ve Watch magazínu byla informace o jedné švýcarské firmě, která vyrobila hodinky tenčí jak 1mm...Myyslím že model se jmenoval Derilium. A vyraba ich Concord
Kasper Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 klobadysek napsal: Co me prekvapilo ze tahle firma nedodavala kalibry jen Cartierovi, ale i VC a AP. Zase to potvrzuje ze JLC jsou hodinari hodinaru... S Vacheron Constantin ich viaze dlhodobe partnerstvo...a Vacheron sa tym ani netaji...napr.v modeli Overseas Dual Time je JLC stroj...resp. upraveny...
stana Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 to je nadhera to je tak tenký strojek že to není možný kolik stojí asi přibližně taková krása?
kjubick Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 stana napsal: to je nadhera to je tak tenký strojek že to není možný kolik stojí asi přibližně taková krása? Takovou fabku v základu
Andreas.ks Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 Teď mě prosím neukamenujte - vrtá mi v hlavě jedná - laická nebo možná lépe řečeno blbá otázka - není v takhle tenkým strojku riziko několikanásobně rychlejšího opotřebení, než u normálního strojku, kde součástky mohou být "masivnější? Nebo se to řeší jinými materiály?
klobadysek Odesláno 11. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2008 stana napsal: to je nadhera to je tak tenký strojek že to není možný kolik stojí asi přibližně taková krása? No podle toho kde nakupujes, ale vejdes do ceny prumejrnejch Breitlingu, na internetu jsou levnejsi ale to by byla trochu skoda takove hodinky takhle kupovat (okolo 100 Kc) takze by ti z ty fabky mely zustat i nejaky drobny. Jsou to krasny hodinky ktery mi pripominaj VC Patrimony Contemporaine.
kjubick Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 klobadysek napsal: No podle toho kde nakupujes, ale vejdes do ceny prumejrnejch Breitlingu, na internetu jsou levnejsi ale to by byla trochu skoda takove hodinky takhle kupovat (okolo 100 Kc) takze by ti z ty fabky mely zustat i nejaky drobny. Jsou to krasny hodinky ktery mi pripominaj VC Patrimony Contemporaine. nee skoda to by byl hrdelní zločin takovyhle hodinky kupovat na netu :-)
klobadysek Odesláno 11. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2008 Andreas.ks napsal: Teď mě prosím neukamenujte - vrtá mi v hlavě jedná - laická nebo možná lépe řečeno blbá otázka - není v takhle tenkým strojku riziko několikanásobně rychlejšího opotřebení, než u normálního strojku, kde součástky mohou být "masivnější? Nebo se to řeší jinými materiály? Vzhledem k tomu ze jsou testovany 1000 hodin jako vsechny JLC na presnost s vyssimi standarty nez COSC, vodotesnost a narazu vzdornost (proboha jak to delaj? ) by melo dodat nejakou vahu tvrzeni JLC ze jejich hodinky pri spravnem zachazeni a peci vydrzi dve a vice generaci.
Andreas.ks Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 klobadysek napsal: Vzhledem k tomu ze jsou testovany 1000 hodin jako vsechny JLC na presnost s vyssimi standarty nez COSC, vodotesnost a narazu vzdornost (proboha jak to delaj? ) by melo dodat nejakou vahu tvrzeni JLC ze jejich hodinky pri spravnem zachazeni a peci vydrzi dve a vice generaci. Tak to jo, dvě generace, to zní dobře... Je pravda, že když vydrží tak ostré testování, tak už vydrží asi všechno... Opravdu nádherné hodinky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se