Návštěvník Kamil Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Upravovali jste nějak ty svoje 20mm, co jsou na nich napasovaný?!? Není třeba upravovat, normálně ho tam nasaď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 Pánové, chci se zeptat těch, co renovovali - dávali jste si průhledné dýnko nebo jste zůstali u původního plného? Já zvažuji i průhled, ale ono asi v při zachování původního stavu strojku asi moc na co koukat nebude... nebo se pletu? Koukal jsem ne na strojky Liney ChLE - ty vypadají hezky, ale předpokládám, že byly nějak pro tento účel dodatečně povrchově upravované... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 Pánové, chci se zeptat těch, co renovovali - dávali jste si průhledné dýnko nebo jste zůstali u původního plného? Já zvažuji i průhled, ale ono asi v při zachování původního stavu strojku asi moc na co koukat nebude... nebo se pletu? Koukal jsem ne na strojky Liney ChLE - ty vypadají hezky, ale předpokládám, že byly nějak pro tento účel dodatečně povrchově upravované... Strojek u Sportů nevypadů vůbec špatně. Srovnatelné třeba s neupravenou Etou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 5. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 (upraveno) Tenhle řemínek už mam doma, teď zbejvaj jen hodinky, posunutý dodání za 14dnů, problémy s ručkama, pak sem dam fotky ... Průhledný dýnko mě nijak netáhlo, takže já budu mít zrenovovaný bez toho ... Stejně je to jen móda a navíc u tohohle strojku ... Upraveno 5. června 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 Pánové, chci se zeptat těch, co renovovali - dávali jste si průhledné dýnko nebo jste zůstali u původního plného? U obou Sport I, které mám, jsem nechal udělat průhled. Mám tu na renovaci ještě jedny a u nich uvažuju o plném dýnku, případně s nějakou rytinou. Průhledu se neboj, Cal 68 vůbec není šeredný ani v základní versi, zejména jedná-li se o některé ze starších provedení, která byla ve Sport I používána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2008 Tak jsem dneska oblík Sporty I do černého, Di-Modell Shark Waterproof ,fakt jim to sekne. Díky Kubsone! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2008 A nějaké foto by nebylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2008 Ale bylo,či mělo by být, jen co se k tomu dostanu. Stejně jako do sekce pochlubte se...,sbíráte apod...Ostatně to mi připomělo,že bych měl oprášit objektivy a vyvolat nějaké negativy a udělat alespoň skeny. Ale to patří jinam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siris Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2008 Včera jsem vydražil IGENy, které bych rád nechal zrenovovat a rovnou jsem začal přemýšlet o řemínku, resp. spíš tahu. Koukám, že tu všichni doporučujete/používáte řemínek. Máte někdo IGENy s ocelovým tahem a popř. jejich foto (kdyby byla možnost, tak i foto, jak to vypadá na ruce). A můžete mi doporučit obchod, kde je podobný výběr tahů, jako na chronoshopu řemínků? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 8. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2008 Šířka, jak už tady padlo, je 19mm, takže sehnat nějakej dobrej tah bude ještě těžší než normálně, pač to je netradiční rozměr ... Sám jsem zvědavej, jak to dopadne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2008 (upraveno) Šířka, jak už tady padlo, je 19mm, takže sehnat nějakej dobrej tah bude ještě těžší než normálně, pač to je netradiční rozměr ... Sám jsem zvědavej, jak to dopadne ... Pružnejší 20 mm remeň tam v pohode vojde, ideálne by sa mal ku koncom zužovať - vtedy sa stratí dojem že je tam natlačený nasilu. Oi., keď som meral šírku viacerých konfekčných dvadsiatok, našiel som dosť zrejme nepresných výrobkov ktoré napriek označeniu mali 19 mm a nejakú desatinku. Teraz som zaregistroval že ide o ťah a nie remeň, tak beriem späť. Upraveno 8. srpna 2008 uživatelem railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 8. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2008 Jasně, já jsem taky nakonec koupil 20mm a trochu ho tam vměstnal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siris Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2008 To že bych měl hledat 19 mm tah jsem tu našel, co mne pak překvapilo, že se dělají 18 mm a 20 mm a 19 nikoli (možná jen omezeně, co já vím, jsem tu nováček :-)). Otázkou je, zda 19 mm tah nedodává samotný Elton. Zajímalo by mne, jestli se na to někdo neptal při renovaci. Jinak řemínky co jsem měl možnost vidět, se mi samozřejmě líbí. Ale důvod proč tak prahnu po ocelovém tahu namísto krásného koženého řemínku, je čistě praktický. Řemínek by vydržel pár měsíců, než by byl na výměnu, ocel snad odolá déle:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2008 Ujasněte si terminologii, pánové. Tah je kovový náramek. Kožený nebo gumový je řemen, řemínek, atd. Viz článek na Chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 9. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2008 To že bych měl hledat 19 mm tah jsem tu našel, co mne pak překvapilo, že se dělají 18 mm a 20 mm a 19 nikoli (možná jen omezeně, co já vím, jsem tu nováček :-)). Otázkou je, zda 19 mm tah nedodává samotný Elton. Zajímalo by mne, jestli se na to někdo neptal při renovaci. Jinak řemínky co jsem měl možnost vidět, se mi samozřejmě líbí. Ale důvod proč tak prahnu po ocelovém tahu namísto krásného koženého řemínku, je čistě praktický. Řemínek by vydržel pár měsíců, než by byl na výměnu, ocel snad odolá déle:-).Na tah od ELTONu můžeš vesele zapomenout ... Při předání mejch hodinek jsem se na to zrovinka ptal, jestli už konečně v tomhle ohledu nechystaj změnu a dostalo se mi informace, že k jejich hodinkám se hodí řemínky, takže ne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2008 (upraveno) IGENu by možná mohl slušet milánský pletený tah, případně něco obdobně vintážího. Nemáte někdo řemen z tohoto ptáka Kubsoňáka? http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Di-Modell-Straus Koketuji z myšlenkou žlutého řemenu k vínovým igenům, i když černá bude možná univerzálnější, Upraveno 21. září 2008 uživatelem CzechJoker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 (upraveno) Co myslite, sel by k starym vinovym tento Di-model aligator ? je to tedy 20mm :-/ ale tak... co ? Upraveno 7. května 2009 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 No já mám IGENy na obyčejném, hnědém koženém řemenu s obyčejnou sponou a vypadá to prostě správně Do budoucna možná zkusím NATO strap nebo plátěný řemínek, prostě něco trošku military Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se