Sifon Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 MASKAL HLAVNA 33 04001 KOSICE Phone +421 55 729 68 21 Fax +421 55 729 68 23 E-mail maskal@maskal.sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marko.verba Odesláno 15. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Chlapci je to uplne v pohode ;-) Ja len potrebujem zistit ci ue vsetko original a kolko relane za nich dostanem to je cele. Ak su fake tak chlapcovi zaratan jednu korunu a dame ich na test rozbitia Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Tady se to fakt těžko pozná, protože tohle je model, který se opravdu hodně fejkuje. Je dost možné, že je to skládačka, ale proč, že? Pokud někdo nebude mít papíry, ale bude mít origo hodinky, tak nebude kupovat papíry s jiným číslem ... no uvidíš, každopádně, pak dej vědět, jak jsi pochodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marko.verba Odesláno 15. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Ano, v Košicích je Maskaľ ... http://maskal.sk/#!/contact Jinak jestli máš hodinky u sebe, prohlédni si lunetu, měl bys tam najít tohle malé "B" ... je to z boku, malým písmem. Přikládám fotku.To male B tam je. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Tím pádem je to na 95% origo, nicméně znáš to - důvěřuj, ale prověřuj ... i s ohledem na ty papíry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Tím pádem je to na 95% origo, nicméně znáš to - důvěřuj, ale prověřuj ... i s ohledem na ty papíry. To malý B na lunetě zaručuje na 95% origo? Máš k tomu prosím někde nějaký bližší info pro méně znalé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 (upraveno) Kluci, smazte to, tohle se svycarskejma hodinkama nema nic spolecnyho... Nic Upraveno 15. srpna 2017 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 To malý B na lunetě zaručuje na 95% origo? Máš k tomu prosím někde nějaký bližší info pro méně znalé? Nemám, zkraje když mi ověřovali pravost, když jsem začínal s hodinkami, tak se vždy zaměřovali mj. i na tento znak, jako jeden z mála při ověření. Od té doby když to kontroluji, tak se na to vždy zaměřuji. Za poslední rok jsem viděl dvoje fíky Béček a žádné z nich to neměly, takže předpokládám, že je to jeden z ochranných znaků. Víc k tomu nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Tak to je jen otázku času než to začnou fejkovat i s tím znakem. Prostě zajdi k AD a je to. Pak napiš, jak to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 (upraveno) Ja myslím, ze se fejkari prave zamerujou i na tyhle detaily. Podobně jako u Rolexu, kde kazdej fejk ma tu korunku na skle, protože hodně lidi se na tento detail zaměří. Takže jako mantru bych to nebral. Upraveno 15. srpna 2017 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Mantra bude asi AD, sám jsem zvědav, jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 To je jasný, AD je sichr :-)......teda měl by být :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Nemám, zkraje když mi ověřovali pravost, když jsem začínal s hodinkami, tak se vždy zaměřovali mj. i na tento znak, jako jeden z mála při ověření. Od té doby když to kontroluji, tak se na to vždy zaměřuji. Za poslední rok jsem viděl dvoje fíky Béček a žádné z nich to neměly, takže předpokládám, že je to jeden z ochranných znaků. Víc k tomu nemám. Dík za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marko.verba Odesláno 16. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Este nieco take mi dal. Sedi to s cislom na certifikate, ale na hodinkach nie. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 No kluci, jsem zvědav jak tohle dopadne :-) Nabízet mi to někdo na ulici, tak jsem si jistej že to je fíkus ale oni opravdu i originály tak vypadají. Dle mého největší kopanec B. Vem je k AD, ať víš jak ba na tom jsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 (upraveno) Hodinky i krabice jsou originál..certifikát a záruční knížku hoď do koše.! Knížka bude košer..akorát ji nějaký umělec blbě vypsal podle cetifikátu a ne hodinek.! Pravý subdial je vteřinovka proto nesedí..a servis v Breitlingu Wien minimálně 1000,- eur u tohoto big date strojku. Tak asi tak Upraveno 16. září 2017 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se