kockagejsa Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 23 hodinami, trefcz napsal: Zobrazovací pole bílou ohraničené je 21x15mm cca. Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk Díky moc za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září V 14. 2. 2024 v 13:48, Kobliha napsal: GW-M5610U-1 v kovovém kabátku. Trochu překvapivě to nenarušilo příjem signálu rádia od atomových hodin. Může se zeptat odkud je ten kovový hardware? Vypadá to sakra dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Dlouho jsem se jim vyhýbal, protože se mi zdálo, že jsou pro děti, ale zkusil jsem a jsou bezva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října V 31. 3. 2024 v 19:47, Koza_c napsal: Dnes se mi čas automaticky sám nepřeřídil jinak na rádio řízeném budiku a na ostatních vše v pohode. Musel jsem pridrzet tlačítko v pravo dole a vyvolat rádio signá manuálně. Pak se mi začlo ukazovat zkratky c. 1,2 a 5. U vas v pohodě? Tak jsem musel radio signál zase vyvolat manuálně. Nevim proč to u všech jiných funguje normálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října (upraveno) Mám ty samé G-Shocky. I když bylo seřízení v 3:04 hod stále tam je letní čas. Jelikož je nemám na ruce počkám jestli se sami seřídí při dalším příjmu signálu. Stolní které jsou od nich asi 30 cm se přenastavily správně. Upraveno 27. října uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Kuci pouštím 5610 kdyby někdo měl zájem. Nosim teď furt Renče. Předpokládám, že mi to časem nedá a koupim si je zase, ale teď se na ruku moc nedostávaj. Kdyby někdo byl jó rychlej, tak se můžeme rozumně domluvit. https://forum.chronomag.cz/topic/174066-p-casio-g-shock-gw-m5610u-1er-na-origo-gumotahu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trefcz Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Tak jsem musel radio signál zase vyvolat manuálně. Nevim proč to u všech jiných funguje normálně.Měl jsem synchronizaci v 2:04, zmizela ikona DST a čas je OK.Edit: DST v nastavení mám na autoOdesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října před 3 hodinami, childe napsal: Mám ty samé G-Shocky. I když bylo seřízení v 3:04 hod stále tam je letní čas. Jelikož je nemám na ruce počkám jestli se sami seřídí při dalším příjmu signálu. Stolní které jsou od nich asi 30 cm se přenastavily správně. Po půl dni nošení signál furt nedorazil, tak jsem ho před chvíli pravým dole zase vyvolal a na třetí pokus to vyšlo jinak 2x erorr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trefcz Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Po půl dni nošení signál furt nedorazil, tak jsem ho před chvíli pravým dole zase vyvolal a na třetí pokus to vyšlo jinak 2x erorr.Máme byt na špatnou stranu příjmu signálu a tak jsem cca týden hledal místo na noční odložení. Teď vím že když je tam dám, tak na 90% v noci příjem signálu proběhne. Nicméně, pokud je nastaveno DST na auto a příjem by neproběhl, upraví se čas na zimní?? Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se