Přejít na obsah

Casio G-Shock GW M5610-1 - recenze

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdyz tu kolega vyse zminoval ze mu hodinky ladi signal jen v hospode, podelim se o svoji zkusenost. Normalne s hodinkam nespim ale tuhle se mne podarilo ozrat a usnout s radiovkama na ruce. Mame signal jen u okna na zapadni strane, jinak max L1. No a v loznici vubec. A voila, rano vidim ze serizeno. Takze to alkoholem nacucane telo funguje jako zesilovac signalu. Pak jsem to testoval jeste na druhych geckach, uz zastrizliva, a taky sukces. Takze ten chlast neni podminka, staci 190cm antena ležící spící.

• Haha 3
Návštěvník STRKKT
Odesláno

Dnes jsem je dostal, do páru k 5600. Český návod stručný až běda, nastavení více méně intuitivně, akorát některé věci jsem musel lovit v originálním návodu. Na závěr jsem vyvolal příjem signálu, dal hodinky k oknu a za pár minut hotovo. Okno v přízemí, na východ.
Původně jsem měl v plánu objednat GW-BX5600, ale japonský eshop se nepopasoval s platební kartou, tak jsem to odložil, až je uvedou na náš trh.

Odesláno (upraveno)
V 9. 12. 2025 v 0:39, Teatime napsal:

Vokno máš?

Jasně 😉😂, ale malinký a nechce se mně přesouvat 😁. Raději jdu seřídit hodinky do putyky 👍

Upraveno uživatelem honzah
Odesláno
V 9. 12. 2025 v 18:23, JanKuc napsal:

Kdyz tu kolega vyse zminoval ze mu hodinky ladi signal jen v hospode, podelim se o svoji zkusenost. Normalne s hodinkam nespim ale tuhle se mne podarilo ozrat a usnout s radiovkama na ruce. Mame signal jen u okna na zapadni strane, jinak max L1. No a v loznici vubec. A voila, rano vidim ze serizeno. Takze to alkoholem nacucane telo funguje jako zesilovac signalu. Pak jsem to testoval jeste na druhych geckach, uz zastrizliva, a taky sukces. Takze ten chlast neni podminka, staci 190cm antena ležící spící.

Takže mám pravdu, jsou to "hodinky pro alkoholiky" 😆, takže pro mně jak dělaný.... Je zvláštní, že Promastery automaty s tím problém nemaj 🤣

• Haha 1
Odesláno

Když jsem před asi pěti týdny 5610 pořídil, zkoušel jsem rádiový čas. Před domem v pohodě – i směrem spíš k jihovýchodním přátelům než do kapitalistické ciziny a přes den, kdy je to prý horší. U postele přes místnost od okna ani náhodou.

Měsíc jsem je nechal běžet, abych zjistil přesnost: -3 s/měs :)

Pak jsem zkusmo zapnul příjem a na ruce i v té posteli už pět dní po sobě RCVD vždy ve 2:02.
Ergo s Multiband naprostá spokojenost!

• po 4 týdnech...
Odesláno

Je na nich úplne všetko super okrem pre mňa už dnes jednej drobnosti majú malé čísla. Keď som si ich kúpil tak to ešte nevadilo no žiaľ som sa dostal do toho veku kedy všetko čo chcem čítať musím dávať stále ďalej a ďalej 🙂 a ide to rýchlo 😞 takže G-čka si privlastnila dcéra a ja som si na víkendové práce kúpil obyčajné Casia s číslami ktoré zatiaľ vidím.  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
V 10. 1. 2026 v 20:30, temny napsal:

Je na nich úplne všetko super okrem pre mňa už dnes jednej drobnosti majú malé čísla. Keď som si ich kúpil tak to ešte nevadilo no žiaľ som sa dostal do toho veku kedy všetko čo chcem čítať musím dávať stále ďalej a ďalej 🙂 a ide to rýchlo 😞 takže G-čka si privlastnila dcéra a ja som si na víkendové práce kúpil obyčajné Casia s číslami ktoré zatiaľ vidím.  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Ty vole, já je před půl rokem půjčil kámošce a teď mi volala, že bude posílat babičce balík, že mi je pošle zpět. Mezitím jsem si musel pořídit brejle na čtení. Mám se děsit, že na ně taky neuvidím?

Odesláno

zase tragédia to nieje len to zaostrenie chvíľku trvá. Jednoducho už nestačí taký ten rýchly pohľad, no na druhej strane keď už zaostrím aspom sa môžem pokochať aké sú stále pekné 🤩. Asi si ich zase požičiam. 🤔

ale rovnaký problém je aj s dátumom na akýchkoľvek iných tam to trosku rieši kyklop.

• po 5 týdnech...
Odesláno

Tramtadadá, virbl a tak!

"Postavil" jsem ultimátní Géčka:
- klasický s červenou linkou
- na pohodlnym strapu
- lehounký 
- se slyšitelnym pípánim!

Zkoušel jsem i dýnko z DW, zdálo se mi hlasitostí uprostřed (mezi původním a titanovým); a není tak hezký. Ti dýnko je navíc příjemný na kůži.

Závidět a chválit! Hned!

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...