safi Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 Inspirovat se zde: http://www.manifatturefirenze.it/home.php Objednat a zaplatit zde: člen Simon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 Ten diar vypada velmi dobre, kdybych pouzival klasicke papirove diare nevahal bych ani chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Safi- Zajímavý nápad...Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Je možné sem dát pár fotografií pásku od Simona? Snažil jsem se najít něco na fóru, ale marně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 Objednat a zaplatit zde: člen Simon Na kolik takový ručně dělaný řemínek přijde?(ten červený, který má tuším Tolja na svých Strelách je fantastický) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 (upraveno) Je možné sem dát pár fotografií pásku od Simona? Snažil jsem se najít něco na fóru, ale marně Myslím, že je dobré se podívat i na jeho stránky, lecos napoví. http://www.sima-prague.com/vyrobky-kuze.php Co se týká řemenů, je to jen okrajová záležitost, několikrát jsem u něj byl a vždy má nějaké zajímavé věci. Okrajovou záležitostí ale nemyslím co do kvality ale co do celkového objemu jeho produkce. Např. kompletní koženou výbavu na Harley, vyrábí i na zakázku např. pro HP. Nicméně i na řemeny si nechal vyrobit speciální nelevné přípravky (raznice atd.). Řemeny, které nyní vyrábí jsou na vysoké úrovni, je vidět, že svoje řemeslo má rád. Úplně ideální a mám to také v úmyslu, nechat si kompletně vyrobit ze stejné kůže různé další doplňky, pásek, peněženku, tašku atd. Píši toto jako spokojený majitel jeho výrobků. Samozřejmě se s ním dá i dobře pokecat, je to prima chlap. Jo a co se týká cen, je to dost individuální, ale začínají někde řádově na stovkách, ale měl jsem už i pravého krokodýla za tisíce. Upraveno 12. února 2008 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 Je možné sem dát pár fotografií pásku od Simona? Snažil jsem se najít něco na fóru, ale marně Az za Ondrou pojedu, tak sebou vezmu fotak a neco nacvakam a pak to sem vlozim pokud nebude mit nic proti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 13. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Pár dalších kousků pro inspiraci a návštěvu u Simona: Zdroj: http://www.mariopaci.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Ten poslední by se mi líbil na samuraje, jaká je cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Tak už se mi nelíbí díky ceně 200 dolarů. Ušil by ho pan Simon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 14. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Tak už se mi nelíbí díky ceně 200 dolarů. Ušil by ho pan Simon Právě..jsem si jistý, že ti Simon ušije tento řemen levněji...foto zde jsou jen pro inspiraci...přece si nebudu nechat šít řemen v zahraničí, když můžu podpořit domácí ruční kvalitní produkci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 14. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Jinak zde jsou první fotky řemenu, co jsem od Simona našel: a ze stránek: Mám slíbené nějaké další foto Simonových pásků...ted jen najít čas si ujasnit představu jaký pásek vlastně chci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 14. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 (červený napravo, majitel hodinek Tolja) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Pokusím se v blízké budoucnosti nějaké fotky dodat:) Dotahujem technologii na kompletní výrobu všech řemínků..včetně skladu celokožených standartních řemenů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 14. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Pokusím se v blízké budoucnosti nějaké fotky dodat:) Dotahujem technologii na kompletní výrobu všech řemínků..včetně skladu celokožených standartních řemenů... Už se těšíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2008 Safi: už jsem mu psal a vyšel by kolem 790 kč a to už je o něčem jiném. Díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2008 (upraveno) Už se těšíme. my taky jen to bude chvíli trvat.. Upraveno 15. února 2008 uživatelem simon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2008 ..už jsem mu psal a vyšel by kolem 790 kč a to už je o něčem jiném. Díky.. ..jen to bude chvíli trvat.. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macin Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2008 co říkáte tomuhle? http://www.aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=4187241 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2008 Velmi špatná volba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se