JanNovakJan Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 no prostě si kup blútůt hodinky který se budou seřizovat skrz telefon .... já vomdlímTy vomdlíš jenom proto, že jsi po technické stránce zastydnul někde ve století páry a při čemkoliv novém ti naskakuje vyrážka, což je ovšem pouze tvůj problém. A na vomdlení zkus čpavek, prý pomáhá
Návštěvník YPO Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 sorry jako ...... hodinky který se mi budou seřizovat skrzeva telefon fakt nepotřebuju .... na to mi stačí ten telefon, nebo se voptám kolemjdoucího kolik je hodin .... ale rozumím, že to v určitých kruzích může být moderní ..... takovej technologickej zázrak pro pitomy
JanNovakJan Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 Totéž se kdysi psalo o quartzu, pak o RC, pak o GPS atd. A výsledek netřeba zmiňovat Hodinky se seřizováním přes BT vychází relativně levně a nikde není dané, že musí člověk využívat všechny funkce, co tam jsou. Klidně to lze nechat jenom na tu přesnost.
Návštěvník YPO Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 (upraveno) Hodinky se seřizováním přes BT vychází relativně levněano .... protože je to cesta zpět *ani vraby to nechce ..... a to je co říct Upraveno 18. prosince 2017 uživatelem YPO
JanNovakJan Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 Cesta zpět leda pro tebe A co chce vraby je jeho věc, mu se sice líbí cosi s GPS, ale zatím tady nenapsal ani typ, o jaký se jedná. A taky se mu kdysi líbil RC, pak zase automaty (tedy ne hrací, v hodinkách) a teď GPS. Možná zítra dojde zase ke změně vkusu
vraby Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 Aftomaty mám,spíš něco RC/GPS. Blůtůt jsem už měl.
JanNovakJan Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 Díky,ale to co mě padlo do oka má GPSA to je konkrétně co, aby se diskuze trochu popostrčila vpřed?
JanNovakJan Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 To jsou tytéž akorát na kůži, co jsem tady linkoval za 16t.Kč z watshopu, kde byly na tahu. Takže v rámci EU to nikde líp nepořídíš. A kůži lze dokoupit. Mimo EU je pak ten model lepší hledat pod označením CC3001-01E, což je verze Made in Japan. Pár eshopů to má, ovšem za de facto stejné peníze a pouze se zárukou 1 rok (watchshop dává 5).
Frostie Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 Totéž se kdysi psalo o quartzu, pak o RC, pak o GPS atd. A výsledek netřeba zmiňovat Hodinky se seřizováním přes BT vychází relativně levně a nikde není dané, že musí člověk využívat všechny funkce, co tam jsou. Klidně to lze nechat jenom na tu přesnost.Já ti nevím, ale mně se smartphone (android Sony) při porovníní s r/c hodinami doma (které jsou víceméně z principu nastejno) rozchází pravidelně o 2-3 sec. Za mne je také BT slepá ulička. Jo, a nejsem proti pokroku.
Návštěvník YPO Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 Já ti nevím, ale mně se smartphone (android Sony) při porovníní s r/c hodinami doma (které jsou víceméně z principu nastejno) rozchází pravidelně o 2-3 sec. Za mne je také BT slepá ulička. Jo, a nejsem proti pokroku.no jo no .... seřizovat si hodinky telefonem přes BT je prostě trochu proti přírodě a filozofii hodinářské ..... bohužel Jenda mojí myšlenku nepochopil ...... a to sem se fakt snažil
Frostie Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 no jo no .... seřizovat si hodinky telefonem přes BT je prostě trochu proti přírodě a filozofii hodinářské ..... bohužel Jenda mojí myšlenku nepochopil ...... a to sem se fakt snažilNjn, napsal jsi moc hezky a kulantně, že se jedná o totální p...vinu.
JanNovakJan Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 Mně jde telefon naprosto přesně a nevím co by mělo být na BT totálně pi*ovské, když dokáže seřídit čas naprosto vždy. Což se o RC říct nedá a o GPS také ne. Pokrok se zastavit nedá a nic na tom nezmění ani technicky zastydlí jedinci, kteří mají ze všeho nového vyrážku
sodekcz Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 si člověk za chvíli bez mobilu ani neuprdne. Možná je to šikovné ale mně se nelíbí ta závislost.
Dokusan Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 Tak vždy jsi na něčem závislý, buď na GPS, rádiových vlnách či mobilu.
Diablo1st Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 Ako toto je podľa mňa taký paradox. Prakticky nikto ten presný čas vôbec nepotrebuje, minuta hore-dole absolútne nič nerieši, ale stále sa vymýšľajú nové technológie na neustálu synchronizáciu času Ja rozhodne uprednostnujem RC, nakoľko moc necestujem, takže signál chytím prakticky vždy = GPS mi netreba, a nemám a ani nechcem smartphone
Frostie Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 Mně jde telefon naprosto přesně a nevím co by mělo být na BT totálně pi*ovské, když dokáže seřídit čas naprosto vždy. Což se o RC říct nedá a o GPS také ne. Pokrok se zastavit nedá a nic na tom nezmění ani technicky zastydlí jedinci, kteří mají ze všeho nového vyrážku to, že se rozchází se skutečným r/c o 2-3 sec. Jinak nic
JanNovakJan Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 Nemáš si kupovat krám od SONY, to za tebe nikdo nevyřeší.
JanNovakJan Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 Cokoliv, co ukazuje čas korektně.
Frostie Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 (upraveno) Cokoliv, co ukazuje čas korektně.v tom přpadě i plasťáky F91W, chodící +4 sec/měsíc v hodnotě 200 Kč. Samozřejmě za předpokladu, že danému nositeli vyhovují. Upraveno 20. prosince 2017 uživatelem Frostie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se