Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky ještě jednou gratuluju! Jsou fakt podařený. Sice přeci jen o kousek víc upřednostňuju tu 40mm verzi, ale i díky tvým fotkám se mi tyhle fakt líbí čím dál tím víc. Takže se taky připojuji s žádostí o víc fotek :) Užívej jich!

Mne se ty 40-ctky taky moc libi, koupil bych si cerno modrou variantu,  sem tam nad tim dokonce uvazuji, ale jak vis, mam opacnej problem, nezkousnul bych tech 40mm.. Snad jen u Rolad je to pouzdro prece jen masivnejsi a nozky sirsi, takze ted 42mm trochu maskuji a vypadaji o fous vetsi.. Fotky jeste urcite udelam, pac mam dovcu, tak mam o neco vice casu :) Jo a samozrejme dekuju za pochvalu, ta se nikdy neomrzi.. :guitar:  :blush02:

Moc pekne fotky! Chtelo by to neco 4:3 a sup do kalendare ;)

edit: blbě se dívám...formát tam je...tak šup šup, pokud už tam nejsou, ještě jsem to moc neprolezal

Diky, popravde ani nevim, v jakem formatu to fotim, musim mrknout..  :D Do kalendare nemam odvahu a ani nevim, komu poslat na "posouzeni" (?) nebo jak se to vlastne vybira..  :blink:  ;)  

Odesláno

Ok, mrknu na to, ale na profi fotky jsou tady asi jini borci a s jinou technikou, kalendar bude uz "trosku" vyssi level..  :angel:  Zatim zkousim a hraju si s nastavenim...  Pristi tyden budu mit snad ale posilu, mel by prijit  makro objektiv na mobil v cene 1kg kvalitni ryze  :D Chci nafotit detail indexu a jejich povrchovou upravu.. Dneska na zkousku sepie za pomoci me drahe polovicky.. :wub: /vytvorila mi lehky stin.. / Ten rezim sepie se mi libi,  nebyl alec moc cas a hlavne pocasi, mame tady poradnej ficak uz nekolik dni..  :tired:

Orissep2.jpg?ver=0

Odesláno

Tak dorazil "makro objektiv" na mobil, moc to nezvetsuje, cocka uz pri vybaleni poskrabana, vzhledem k cene a kvalite jde hracku /cca sada 3 objektivu 100kc), ale jako nouzovka se to da pouzit, hlavne az s nim se mi podarilo vyfotit strukturu indexu  ^_^

forumOris21.jpg?ver=0forumOris22.jpg?ver=0forumOris20.jpg?ver=0forumOris23.jpg?ver=0forumOris24.jpg?ver=0

Odesláno

Nadhera. Super fotky, super makra.

Velmi velmi pekne hodinky. Byt to mensie pod 40mm (co by uz asi tak dobre nevyzeralo) ... tak mam problem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...