Axel Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Nedávno jsem náhodou natrefil na retro potápky od firmy Oris, která mě do té doby, přiznám se, v podstatě míjela.. Nákup hodinek jsem neplánoval /retro už vůbec/, nic nového nesháněl, ale znáte to.. Najednou procházíte recenze, fotky na googlu, sháníte informace po fórech, koukáte na ně u AD ve vitríně.. Žačnete nenápadně prodávat starší kousky, co už nenosíte. Tyhle potápky se mi zkrátka sakra zalíbily, že když se shodou okolností objevily tady v inzerci, dlouho jsem neváhal.. Navíc domluva s prodávajícím byla perfektní.. / Kaja / Pokud to náhodou čteš, tak ještě jendou moc děkuju.. Nějaké zkušenosti/postřehy najdete ve vlákně Oris, kdo by měl zájem, mrkněte - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94577-oris-divers-sixty-five-42mm/page-3 Teď pár fotek, časem asi budu přidávat další, mám takové tušení, že už dál nepůjdou.. /fotky jsou foceny nevhodnym objektivem s poměrně velkou ohniskovou vzdáleností, na snímky z 50cm to není, makra už vůbec fotit nemůžu, třeba časem.. /
Kluk jako buk Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Jsou nádherný. Ještě, že se tahle verze nedělá i v 40 mmm, to bych měl vážnej problém.
Harwey Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Gratulujem este raz k uzasnym hodinkam! U mna teda patria do Top 3!
Petr72 Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Sú veľmi vydarené a tie krémové indexy majú gule palec hore
Axel Odesláno 2. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Kluci, díky moc.. K té velikosti, jsou to ty nejhuběnější potápky, co se s porůměrem 42mm dají koupit, nebál bych se toho, obzvlášť na nějaké kůži/gumě, to jim opticky ještě ubere... Jedna ještě skoro večerní..
vfr Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Parádní potápky,líbí se mě na nich ten vypouklí safír.
MíraMíra Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Moc podařený hodinky.Ať dělají dlouho radost.
Ruiz.aw Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Jsou nádherný. Ještě, že se tahle verze nedělá i v 40 mmm, to bych měl vážnej problém. Ve 40mm se dělá ještě hezčí verze :-) Axel gratulace, jsou nádherný.
Axel Odesláno 3. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Díky Jeste pridam foto s lumi / samozrejme neni takto silna, lumi je zvyraznena delsi uzaverkou, kterou jsem prodlouzil kvuli zachyceni pohybu sekundovky.. / Upraveno 3. září 2017 uživatelem Axel
jacob Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Jsou super! Gratuluji. Dnes dělá každý retro design, ale ne vždy se to povede. Tvoje Orisky jsou parádní :-).
Axel Odesláno 4. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Děkuju za pochvalu, cením si toho Dneska na procházce s malošem jsem udělal pár cvaků mobilem, kvalita proto horší.. Hlavně když to pošlu přes mail, tak se ta velikost zredukuje na polovinu.. Tím se zhorší i kvalita pozn.: foto na zápěstí 18cm, jsem teď zvadlej cucák..
Kaja Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Ahoj Filipe! Jsem rád, že jste si nakonec sedli. Parádní fotky, ať dlouho slouží
Kostra Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Gratulace k jedněm z nejpárádnešních kukaček z retro kolekcí, které jsou momentálně k dostání.A u fotek klidně vynechej tu skromnost, jsou parádní;-)
Povidláček Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Taky ještě jednou gratuluju! Jsou fakt podařený. Sice přeci jen o kousek víc upřednostňuju tu 40mm verzi, ale i díky tvým fotkám se mi tyhle fakt líbí čím dál tím víc. Takže se taky připojuji s žádostí o víc fotek Užívej jich!
nickolas Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 (upraveno) Moc pekne fotky! Chtelo by to neco 4:3 a sup do kalendare edit: blbě se dívám...formát tam je...tak šup šup, pokud už tam nejsou, ještě jsem to moc neprolezal Upraveno 8. září 2017 uživatelem nickolas
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se