michael99 Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 Máte někdo zkušenosti s G-shockama...mám je (G-300)....ale vodotěsnost WR 200M asi nikdy nezjistím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 A ještě jeden dotaz..je možné, aby se u vodotěsných hodinek (WR 100) po strčení pod studenou vodu z kohoutku objevilo zespodu zamlžení sklíčka....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 možné je všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 Mohl bys to prosím tě trochu rozvést?Je to chyba, resp. netěsnost hodinek nebo to může být něčím jiným? Je to závada...nebo se to může při větším rozdílu teplot objevit (např.sundám je z ruky a strčím pod studenou vodu)? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 Už sem si to našel...pardon O:-) http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1569 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2007 S padesátimetrovejma hodinkama bych si do vody nestoupl ani po kolena - mám takovou teorii, podle který se dá koupat až s kombinací šroubovací víčko + šroubovací korunka. Duševně trpím dokonce i tenkrát, když zkouším ve vaně, co vydrží stometrový hodinky... Je ovšem pravda, že pana Helikara jsem při exkurzi po Primu svejma teoriema docela srdečně pobavil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2007 Ba ne, je to teorie vhodná opatrné jeptišky. sichr je sichr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 no po precteni tohohle vlakna jsem trosku na rozpacich, koupil jsem si prave k mori tyhle digitalky a myslel jsem, ze na to moje dovadeni ve vlnach (mic, tzv. "fotr surfing"na body boardu budou idealni), vy byste to teda nedoporucovali??? http://www.e-libro.cz/?8495,hodinky-converse-scoreboard-vr002-001 to abych je teda prodal a koupil misto nich neco s 10 ATM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 (upraveno) no po precteni tohohle vlakna jsem trosku na rozpacich, koupil jsem si prave k mori tyhle digitalky a myslel jsem, ze na to moje dovadeni ve vlnach (mic, tzv. "fotr surfing"na body boardu budou idealni), vy byste to teda nedoporucovali??? http://www.e-libro.c...board-vr002-001 to abych je teda prodal a koupil misto nich neco s 10 ATM? S tím do moře nelez leda po pás s rukama nad hlavou,koukám,že stály přez dva táci,neuvěřitelný.No nesmíš z toho prkna moc do vody ,10ATM a budou levnější než ty super digi ,takový kukačky -máš dnes smysl pro humor Upraveno 30. října 2012 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Aaaaa, co to je za semafory? Koukám, že jsem značně pozadu co se týče moderny. Jinak s padesátkou do vody taky nechodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Kdyby to bylo Casio, neváhám, nebojím se do vody. Mám od Casia WR bez číselného označení a dokud jsem je nepřejížděl autem, neházel z 5m na beton, nezamražoval v mrazáku do vody,nepoléval vařící vodou, tak držely vodotěsnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Kdyby to bylo Casio, neváhám, nebojím se do vody. Mám od Casia WR bez číselného označení a dokud jsem je nepřejížděl autem, neházel z 5m na beton, nezamražoval v mrazáku do vody,nepoléval vařící vodou, tak držely vodotěsnost. Asi milovník značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Aaaaa, co to je za semafory? Koukám, že jsem značně pozadu co se týče moderny. Jinak s padesátkou do vody taky nechodím.No strelili mi je jako plazovej model, asi nepocitali, ze bych taky rad do vody... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se