Přejít na obsah

Vodotesnost 5ATM

afrikab

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

S padesátimetrovejma hodinkama bych si do vody nestoupl ani po kolena - mám takovou teorii, podle který se dá koupat až s kombinací šroubovací víčko + šroubovací korunka. Duševně trpím dokonce i tenkrát, když zkouším ve vaně, co vydrží stometrový hodinky...

Je ovšem pravda, že pana Helikara jsem při exkurzi po Primu svejma teoriema docela srdečně pobavil :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Po letech...

no po precteni tohohle vlakna jsem trosku na rozpacich, koupil jsem si prave k mori tyhle digitalky a myslel jsem, ze na to moje dovadeni ve vlnach (mic, tzv. "fotr surfing"na body boardu budou idealni), vy byste to teda nedoporucovali??? :(

http://www.e-libro.cz/?8495,hodinky-converse-scoreboard-vr002-001

to abych je teda prodal a koupil misto nich neco s 10 ATM?

Odkaz ke komentáři

no po precteni tohohle vlakna jsem trosku na rozpacich, koupil jsem si prave k mori tyhle digitalky a myslel jsem, ze na to moje dovadeni ve vlnach (mic, tzv. "fotr surfing"na body boardu budou idealni), vy byste to teda nedoporucovali??? :(

http://www.e-libro.c...board-vr002-001

to abych je teda prodal a koupil misto nich neco s 10 ATM?

S tím do moře nelez leda po pás s rukama nad hlavou,koukám,že stály přez dva táci,neuvěřitelný.No nesmíš z toho prkna moc do vody ;) ,10ATM a budou levnější než ty super digi ,takový kukačky -máš dnes smysl pro humor :lol2:

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Kdyby to bylo Casio, neváhám, nebojím se do vody. Mám od Casia WR bez číselného označení a dokud jsem je nepřejížděl autem, neházel z 5m na beton, nezamražoval v mrazáku do vody,nepoléval vařící vodou, tak držely vodotěsnost.

post-11518-054013400%201303823096.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...