dagou Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Odesláno 13. února 2008 Vím, že kdysi existovala značka Jean-Richard, ale mám pocit že zanikla a tak mě dost překvapilo, když kamarád přišel s novými hodinkami této značky. Hodinky dostal v kožené krabičce s certifikátem a stály v přepočtu 56000 korun. Dostal je od sestry, která je úspěšná právnička v USA, jež je zakoupila svému manželovi a pro něj byly nevhodný dárek... Hodinky jsou krásné, ale asi po roce nošení se automatický strojek začíná ozývat podivnými pazvuky a jakoby drhne. Máte někdo se značkou zkušenosti? Víte, kdo by to mohl opravovat a zda se nejedná o podvržený luxus?
lolohh Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Odesláno 13. února 2008 Vím, že kdysi existovala značka Jean-Richard, ale mám pocit že zanikla a tak mě dost překvapilo, když kamarád přišel s novými hodinkami této značky. Hodinky dostal v kožené krabičce s certifikátem a stály v přepočtu 56000 korun. Dostal je od sestry, která je úspěšná právnička v USA, jež je zakoupila svému manželovi a pro něj byly nevhodný dárek... Hodinky jsou krásné, ale asi po roce nošení se automatický strojek začíná ozývat podivnými pazvuky a jakoby drhne. Máte někdo se značkou zkušenosti? Víte, kdo by to mohl opravovat a zda se nejedná o podvržený luxus? Použil jsi funkci Hledání? Já ano, takže jsem našel toto http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...iel+JeanRichard a toto http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...iel+JeanRichard
dagou Odesláno 13. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2008 Použil jsi funkci Hledání? Já ano, takže jsem našel toto http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...iel+JeanRichard a toto http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...iel+JeanRichard použil, ale asi blbě, omlouvám se za plevel
lolohh Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Odesláno 13. února 2008 použil, ale asi blbě, omlouvám se za plevel On byl možná problém v tom, že se to píše dohromady (JeanRichard) a ne zvlášť. Já dal ale vyhledávat jen Richard, proto jsem to našel Měj se.
dagou Odesláno 13. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2008 On byl možná problém v tom, že se to píše dohromady (JeanRichard) a ne zvlášť. Já dal ale vyhledávat jen Richard, proto jsem to našel Měj se. už jsem to našel taky, ale stejně tm nikde nevidim, kde by se daly dát do opravny. Navíc mi přijde, že po roce nošení je docela divný, že začnou takhle rachtat... No podívám se pořádně. Díkec
boo-beek Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Odesláno 13. února 2008 už jsem to našel taky, ale stejně tm nikde nevidim, kde by se daly dát do opravny. Navíc mi přijde, že po roce nošení je docela divný, že začnou takhle rachtat... No podívám se pořádně. Díkec Je v tom vice ci mene upravovana ETA, takze kdekoliv A podvrzeny luxus to neni, znacka patri pod Girard-Perregaux...
dagou Odesláno 13. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2008 Je v tom vice ci mene upravovana ETA, takze kdekoliv A podvrzeny luxus to neni, znacka patri pod Girard-Perregaux... Díky, to je ta informace, co jsem potřeboval
Baker Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Novinka - JeanRichard Diverscope JR1000 Goldwaters Pouzdro titan s cernym PVD, zlate korunky a rucky, prumer 43mm, safir s AR. WR 300m. Uvnitr udajne ih-house kalibr JR1000 s 27 kameny a rezervou 48 hodin.
Kalifx Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 (upraveno) ...Uvnitr udajne ih-house kalibr JR1000 s 27 kameny a rezervou 48 hodin... Možná tam bude něco od Girard-Perregaux. Jinak kolem týhle firmy dost často kroužím a pořád se nemůžu rozhoupat. Dělaj i turbo a maj brutální chronografy. Upraveno 10. listopadu 2009 uživatelem Kalifx
Baker Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Jinak kolem týhle firmy dost často kroužím a pořád se nemůžu rozhoupat. Souhlas, ja zeru tenhle starsi model.
Návštěvník Snow Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 (upraveno) Souhlas, ja zeru tenhle starsi model. Ty jsou, co to je za model, ještě pořád jsem si nic nekoupil . Upraveno 10. listopadu 2009 uživatelem Snow
Baker Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Ty jsou, co to je za model, ještě pořád jsem si nic nekoupil . JEAN RICHARD BRESEL 1665 SPLIT-SECOND CHRONOGRAPH
Návštěvník Snow Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 (upraveno) JEAN RICHARD BRESEL 1665 SPLIT-SECOND CHRONOGRAPH A nebo radši nic, zase bych se zpronevěřil svým zásadám . Upraveno 10. listopadu 2009 uživatelem Snow
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se