Ruiz.aw Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Tohle mě dnes praštilo do očí. Pro někoho kdo chce pilotky, potápky a rc dohromady http://www.havaantuvali.com/ Nicméně, dívám se na ně celý den, jsou fakt zvláštní a něco mě na nich fascinuje .....
Frostie Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Neřekl bych, že ten Selitta automat bude rádiem řízený...
kuncák7 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Skoda te datumovky, na tom bilem cifru se uplne ztraci. Jinak bych je snad i zkusil.Zajimave.
Ruiz.aw Odesláno 20. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Neřekl bych, že ten Selitta automat bude rádiem řízený... rc jako racing, asi jsem se měl vyjádřit přesněji.
Frostie Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 rc jako racing, asi jsem se měl vyjádřit přesněji.tak to už rozumím...
Honza.manta Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Tohle mě dnes praštilo do očí. Pro někoho kdo chce pilotky, potápky a rc dohromady http://www.havaantuvali.com/WP-havaan-tuvali-1.jpgWP-havaan-tuvali-back.jpg Nicméně, dívám se na ně celý den, jsou fakt zvláštní a něco mě na nich fascinuje ..... Ty modrý se mi líbí. Jen jsem nikde nevyčetl velikost.
Radek124 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 V čem že to má být "racing", když to nemá stopky? Na "rychlé pruhy" už snad dnes nevěří ani vidláci Z kraťoučkých rafik a směšného průhledu na 26mm SW290 tipuju, že šířka toho oversized těžítka bude přes 50mm Celkově mi to přijde jako vykrádačka zkombinovaná z čínských OEM katalogů, přesně ve stylu geniálního pamfletu "jak si založit hodinkovou firmu" ...chybí už jen virální kampaň ve stylu "hodinky které si vybírají úspěšní" (ala "Graf fon Monte Wehrmo" a další Aukro-hity)
Ruiz.aw Odesláno 21. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Ty modrý se mi líbí. Jen jsem nikde nevyčetl velikost. Průměr bez korunky 44 a lug to lug 51.
Ruiz.aw Odesláno 21. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2017 V čem že to má být "racing", když to nemá stopky? Na "rychlé pruhy" už snad dnes nevěří ani vidláci Z kraťoučkých rafik a směšného průhledu na 26mm SW290 tipuju, že šířka toho oversized těžítka bude přes 50mm Celkově mi to přijde jako vykrádačka zkombinovaná z čínských OEM katalogů, přesně ve stylu geniálního pamfletu "jak si založit hodinkovou firmu" ...chybí už jen virální kampaň ve stylu "hodinky které si vybírají úspěšní" (ala "Graf fon Monte Wehrmo" a další Aukro-hity) Je to projekt jednoho hodinare z Taiwanu a je to kockopes, ale srovnávat to s Grafem de "něco" je podle mě mimo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se