Přejít na obsah

Thajsko - itinerář

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 121
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pre Nai Harn platí to isté, čo písal m.n. Je tam kľud a pekne, ale je to ďaleko od obchodov, barov a podobných záležitostí. Phuket JE veľký ostrov, človek si to moc neuvedomí, keď pozerá na mapu.

edit: ak by si bral hotel v Nai Harn, tak niečo s výhľadom, nie kdesi vo vnútrozemí, nech to má nejaký význam, bývať tam. Orientuj sa podľa "The Nai Harn" hotela. Ja si hotely v TH objednávam cez Booking a Agodu, niekedy napriamo.

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se několikrát pořádně spálil na hotelu který měl super recenze a nebyl za pár kaček. Jednou to dokonce dopadlo úprkem ve tři ráno na jiný hotel (k ránu vylezlo z matrace hafo štěnic). Proto už platím ubytko na místě po prohlídce hotelu a pokoje. Přes booking a podobné stránky najdu volné hotely (dle mé preference) v okolí a jdu se podívat. Ale to si může člověk dovolit jen pokud nikam nepospíchá. Proto držím palce pro dobrý výběr.

Odkaz ke komentáři

Já se několikrát pořádně spálil na hotelu který měl super recenze a nebyl za pár kaček. Jednou to dokonce dopadlo úprkem ve tři ráno na jiný hotel (k ránu vylezlo z matrace hafo štěnic). Proto už platím ubytko na místě po prohlídce hotelu a pokoje. Přes booking a podobné stránky najdu volné hotely (dle mé preference) v okolí a jdu se podívat. Ale to si může člověk dovolit jen pokud nikam nepospíchá. Proto držím palce pro dobrý výběr.

Obávám se, že v tom termínu toho moc na výběr nebude:-(.

Odkaz ke komentáři

Uplnej backpackers lowcost urcite nechci a uplnej night life hype taky nepotrebuju, nicmene by bylo fajn mit kam vecer zajit obcas (ale pareni do rana nepotrebuju) :).

Na toho Silvestra chci v Phuketu fakt peknej hotel/resort, jinak takovej standard asi.

Na zabookovani ubytka doporucujete standardne booking.com?

Chtel jsem si tam navolit ze chci napriklad na ty posledni dva dny v Phuketu all inclusive, ale dovoluje mi to jen snidani.

Nechci ti radit, ale na all inclusiv bych se vykašlal určitě. Thajsko je rájem žrádla a je tam všude a za tak srandovní ceny, že je škoda být odkázaný na hotelovou kuchyň. Nejlíp se jí na ulici.

Odkaz ke komentáři

Nechci ti radit, ale na all inclusiv bych se vykašlal určitě. Thajsko je rájem žrádla a je tam všude a za tak srandovní ceny, že je škoda být odkázaný na hotelovou kuchyň. Nejlíp se jí na ulici.

To vim, chtel jsem to jen na ty posledni dve noci, hlavne na silvestra tam je stejne povinna hotelova vecere...

Odkaz ke komentáři

Neviem načo sú dobré takéto príspevky, nepoznám ťa , nechcem ťa hodnotiť, ale o Thajsku podľa toho čo píšeš nevieš nič, tak bude lepšie ak sa k tejto téme prestaneš vyjadrovať, aspoň tým nebudeš zavádzať ostatných. Každý kto tam aspoň raz bol tak vie, že stravovanie na ulici je super a vedia to aj v hoteloch a preto drvivá väčšina z nich ponúka ubytovanie s raňajkami. Väčšie riziko, že dostaneš nejakú "srákoru" je v našich (podobne aj vo vašich) reštauráciách, lebo kupujú lacné suroviny pred koncom záruky vo výpredajoch a často kadejaké prebalované produkty.

Odkaz ke komentáři

Přesně tak. V hotelu maximálně snídani. Jinak doporučuji smlouvat i s taxikáři, hlavně pokud se jedná o delší přesun. Sem tam za slevu chtějí zastavit v nějakém obchodě, dostávají tam poukázky na benzín. Není nutno tam nic koupit, taxikář i tak poukázku dostane. Tripy na lodi se cenově dost liší, mně se vyplatilo objednávat je v levnějších hotelech. Phiphi bych doporučil. Asi to není jako před léty, ale i tak to dle mě stoji za to.

Odkaz ke komentáři

Prosímtě Milane...máš v tom, co se hospod týče, dost jasno. Ono i tu restauraci v civilizaci musíš vybírat. V pořádku. Na rozdíl od Tebe Ti to nijak militantně necpu. Jen konstatuju svůj pohled na věc. Dělej jak myslíš, jsi už velký kluk. Co se mě týká - jídlo na ulici určitě ne, a to ani v Evropě či USA. Rád bych v souvislosti s Asií zdůraznil, že co může zvládnout žaludek a imunita domorodce nemusí zvládnout našinec. Tak buď v pohodě=)

Odkaz ke komentáři

Lebo pre tých čo tam aspoň raz boli, je tento názor slušne povedané divný. Ak máš nejakú negatívnu skúsenosť so stravovaním v Thajsku, tak ju napíš a vysvetli.

A ty si sa tak kde a ako stravoval, keď ako píšeš si tam bol 2x. Takú skúsenosť ako má Vintage mám presne aj ja.

Odkaz ke komentáři

Čo vlastne považujete sa street food? Lebo ten všeobecný názor, že jedlo v Thajsku je lepšie na ulici, vznikol z názoru, že sa neoplatí chodiť do drahých reštaurácií, ktoré kvalitatívne a chuťovo oproti lacným pouličným reštikám a stánkárom nič neprinášajú a je to iba zbytočné míňanie peňazí. Postupne došlo k pokriveniu na význam, že jedlo na ulici je lepšie (chutnejšie, kvalitnejšie), čo môže a nemusí byť pravda.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...