Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejsi tu tak dlouho, ale když se podíváš do starších témat, vždy se zastřelo kolem cen renovací tajemno a dlouho tu žádné cifry nepadly ... ;)

Chci tím říct, že mám s PRIMem a renovací dost zkušeností, i když se u mě moje Igeny až tak dlouho neohřály ...

Prostě mě nechytly tak, jak jsem si představoval, takže jsem je měl párkrát na ruce a šly z domu, naštěstí k dobrému člověku odsud, který z nich má určitě větší radost než jsem měl já ...

Odesláno
Nejsi tu tak dlouho, ale když se podíváš do starších témat, vždy se zastřelo kolem cen renovací tajemno a dlouho tu žádné cifry nepadly ... ;)

Chci tím říct, že mám s PRIMem a renovací dost zkušeností, i když se u mě moje Igeny až tak dlouho neohřály ...

Prostě mě nechytly tak, jak jsem si představoval, takže jsem je měl párkrát na ruce a šly z domu, naštěstí k dobrému člověku odsud, který z nich má určitě větší radost než jsem měl já ...

Já jsem prošel dost témat o PS1, když jsem i původně hledal ceny, a vím, že se z nějakého důvodu o tom dost mlžilo, i když pár lidí to otevřeně zveřejnilo. Přitom z Eltonu vůbec nepadlo, že by to bylo tajné a nevím, kde to lidi berou. Renovace Sportů je řízena tabulkovými cenami, nejde o zlaté hodinky na zakázku, kde by se smlouvalo ;)

Odesláno

[quote name='kibi' date='12.3.2010 - 9:31' post='40195

a nejake jine hodinky...? :)

Teď mají Archimede Arcadia (verze zlaté ručky a indexy) nový ovčí řemen od Hirsche, tak to by mohly být kandidátky na focení, dřívější renovace od Andrého jsou netknuté, apod., jenže já momentálně marodím s nějakou virózou ... Pak toho ale bude víc, něco je i na cestě, všechno jsem už poplatil, tak se teď už můžu jen těšit, určitě něco domluvíme :)

Odesláno

Ahoj Všichni jen malá info, jestli sem ještě někdo občas zavítáte: chtěl jsem si dát zrenovovat Igeny a naleštit i boky pouzdra, aby byly hodinky celé letěné a ne půl na půl. Bylo mi řečeno že to není technologicky dosud možné (asi ani doleštit ručně to nejde :( ). Ale snad za půl roku by to prý možná už mohlo jít.

Jinak škoda tý korunky, stačilo by jí trošku "obrobit" a bylo by to príma :)

Odesláno
Ahoj Všichni jen malá info, jestli sem ještě někdo občas zavítáte: chtěl jsem si dát zrenovovat Igeny a naleštit i boky pouzdra, aby byly hodinky celé letěné a ne půl na půl. Bylo mi řečeno že to není technologicky dosud možné (asi ani doleštit ručně to nejde :( ). Ale snad za půl roku by to prý možná už mohlo jít.

Nechci Tě od toho zrazovat,ale vyleštit pouzdro tak aby mělo ostré hrany je umění,v opačném případě to vypadá jako bramboid,teda s přesně opačným efektem.

Odesláno

Elton to tady na fóru pro někoho dělal, ale nemohu ty fotky najít. Paní z Eltonu každopádně říkala, že to dělali neradi a evidentně to nebyla ochotná opakovat. Ne že bych to nějak požadoval. Co zvážit opačnou variantu, to znamená neleštěné pouzdro? :)

post-6998-1268861474.jpg

(foto JJ)

Odesláno
Elton to tady na fóru pro někoho dělal, ale nemohu ty fotky najít. Paní z Eltonu každopádně říkala, že to dělali neradi a evidentně to nebyla ochotná opakovat. Ne že bych to nějak požadoval. Co zvážit opačnou variantu, to znamená neleštěné pouzdro? :)

post-6998-1268861474.jpg

(foto JJ)

No já jsem docela pro. Já bych asi chtěl pouzdro celé neleštěné - ten matný kov má své kouzlo. :sleeping_03anim:

Odesláno

post-6998-1268861474.jpg

(foto JJ)

A ta korunka?!? Já mám polorenovaci na svých Igenech - pouzdro a ciferník původní, nová luneta, sklíčko, ručky a korunka a zaservizovaný strojek. Ale korunka má tvar PS2 - ale tahle sedí k PS1. To je starší renovace nebo to ještě dělají a dá se vyžádat tuhle?

Odesláno
A ta korunka?!? Já mám polorenovaci na svých Igenech - pouzdro a ciferník původní, nová luneta, sklíčko, ručky a korunka a zaservizovaný strojek. Ale korunka má tvar PS2 - ale tahle sedí k PS1. To je starší renovace nebo to ještě dělají a dá se vyžádat tuhle?

Pravda, tahle vypadá líp než ta, co se tam teďka dává. Ale důvod nevím, zkus napsat JJ a pak se poděl o zjištění.

Odesláno (upraveno)

Našel fotku Sportů, i kterých si myslím, že jsou leštěné i po stranách, ale jist si nejsem.

Naneštěstí majitele uloženého nemám, ať se případně přihlásí, pokud bude chtít :)

post-6998-1268991872.jpg

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno
Našel fotku Sportů, i kterých si myslím, že jsou leštěné i po stranách, ale jist si nejsem.

Naneštěstí majitele uloženého nemám, ať se případně přihlásí, pokud bude chtít :)

Tak jak jsem vždy tvrdil, že se mi žluté Igeny nelíbí, tak musím uznat, že tyhle mi neuráží a v kombinaci s tím řemínkem jsou dokonce velmi hezké. :thumbsup_anim:

Odesláno

Tenhle paradni kousek patri clenovi INA. Videl jsem je nazivo a muzu potvrdit, ze je to parada. Jaka je povrchovka boku pouzdra si ale bohuzel nepamatuju (uz je to rok a pul).

Odesláno
Tak jak jsem vždy tvrdil, že se mi žluté Igeny nelíbí, tak musím uznat, že tyhle mi neuráží a v kombinaci s tím řemínkem jsou dokonce velmi hezké. :thumbsup_anim:

Roli může hrát, že jsou komplet nové a ten číselník je se zelenými indexy (a ručky). V originálu je to o něco světlejší písková na tmavší pískové.

Tenhle paradni kousek patri clenovi INA. Videl jsem je nazivo a muzu potvrdit, ze je to parada. Jaka je povrchovka boku pouzdra si ale bohuzel nepamatuju (uz je to rok a pul).

Dík za info, zapíšu si :)

Tady jsou další fotky zmíněných hodinek:

post-3133-1221953211.jpg

post-3133-1221953244.jpg

post-3133-1221953273.jpg

Odesláno
Ahojda a díky členovy Biges- za ukázku. Hodinky a fotky jsou moc krásný, opravdu super. Z té poslední fotky se ty boky zdají být broušené. Ale i kdyby- vůbec by mě to po tomhle příkladu už nevadilo :thumbsup_anim:

Fotky samo patří INOvi :)

Jinak si projdi od začátku tohle vlákno, najdeš tu hodně hezkých fotek.

Odesláno

Vsetky renovovane Igeny su nadherne. Ma ma velku chut si take zadovazit a zrenovovat. Ak by mal niekto zaujem predat Igeny pred renovaciou,tak by som rad kupil :)

Odesláno

Přeci jen se zeptám, na kolik taková generálka přijde - stačí jen orientační cena.

Nedávno jsem dostal jedny primky od dědy a přemýšlím, jestli jim nedopřát po letech lázně ;)

Díky za info - mrcman

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...