Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

krasa, ten pruhled na Igenech je parada, netusite nekdo, zda se da sehnat za rozumnej peniz i na nerenovovane IGENy v puvodnim pouzdru?

• Odpovědi 2,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Blahopřeji, paráda. Líbí se mi i Diplomaty, až mi teď dokončí Traktory, tak bych měl asi zase další roupy... :mobile:

postujem este raz....dufam ze to nebude moc velke.....je to fotene mobilom, ked sa dostanem k poriadnemu fotaku, urobim nieco zaujimavejsie.....

Odesláno

vcerajsia dodavka z Noveho Mesta n/Metuji - cca 3 mesiace + 2 tyzdne (aj ked zozaciatku ma strasili s 6 mesiacmi)....zatial uplna spokojnost....cierna klasika a moja verzia trikolory  :lol2:

Hmm, taková dodávka by mě také potěšila :). Ta trikolora je takhle z fotek hodně divoká, rád bych jí viděl v reálu. Na tu by dle mého gusta sedla jako prdel na hrnec červená vložka s bílým potiskem, viz. o pár postů výše, financ made.

Odesláno

vcerajsia dodavka z Noveho Mesta n/Metuji - cca 3 mesiace + 2 tyzdne (aj ked zozaciatku ma strasili s 6 mesiacmi)....zatial uplna spokojnost....cierna klasika a moja verzia trikolory  :lol2:

Parádní "dodávka". Ta kombinace s červenou barvou je odvážná, ale proti gustu...  Ty 3 měsíce mě těší. Už jen 2,5 měsíce a budu mít Igeny doma taky.  :guitar:

Odesláno

Jsou moc povedené, jen já bych si do té vteřinovky nechal dát normální lumi výplň.

Nejdřív mě to napadlo taky, ale když jsem nad tím přemýšlel ...kolikrát jsi potřeboval odečítat v noci vteřinovku ? Krom toho, že si s hodinkama potmě hrajeme ? Takhle to zase vypadá hodně zajímavě a sportovně.

Odesláno

Nejdřív mě to napadlo taky, ale když jsem nad tím přemýšlel ...kolikrát jsi potřeboval odečítat v noci vteřinovku ? Krom toho, že si s hodinkama potmě hrajeme ? Takhle to zase vypadá hodně zajímavě a sportovně.

Mám podobný pocit. Když už, tak bych ten prostor pro lumi nechal úplně prázdný.  :rolleyes:

Odesláno

To ne, takhle to je materiálově i barevně pěkně dotažené. Umíš si představit prostor pro lumi prázdný ? To bys měl takovou skeletonovou ručičku. Myslím, žes to domyslel dobře.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...