uff Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Ahoj kluci, chodim sem slintat do vlakna, ale co me zarazilo je dekorace strojku. Mam puvodni IGENy s nepruhlednym dynkem a nechce se mi dynko sundavat.Mel jsem za to, ze na vsech strojcich je informace o kalibru a napis Prim Czechoslovakia. Chapu to tedy spravne tak, ze tak jak to ma t.p, tak je to defaultne a tu dekoraci dodelavaji v Eltonu?
JZED Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Ahoj kluci, chodim sem slintat do vlakna, ale co me zarazilo je dekorace strojku. Mam puvodni IGENy s nepruhlednym dynkem a nechce se mi dynko sundavat.Mel jsem za to, ze na vsech strojcich je informace o kalibru a napis Prim Czechoslovakia. Chapu to tedy spravne tak, ze tak jak to ma t.p, tak je to defaultne a tu dekoraci dodelavaji v Eltonu?Ahoj, Ty co jsem sem dal dneska (viz. strana 42) jsou všechny původní dekorace strojku tak, jak jsem je pořídil. V Eltonu mi jenom natiskli nápisy na můstek. Při renovaci ti určitě nabídnou populární modření šroubků a další dekorace. S kruhovým brusem byly hlavně ze začátku, ale jsou tu jiní odborníci, který ti k tomu určitě řeknou víc jako třeba Honza Manta. Určitě bych je na tvém místě nechal otevřít a zkouknul to, co tam vlastně máš. Až to třeba budeš mít nafocený, tak to sem dej a lidi ti to okomentujou co by bylo nejlepší.
financ Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 nee, T.P má strojek 68.4. Ten je bez dekorovaných můstků a bez nápisu Prim Czechoslovakia. Existují různá provedení kalibru 68 (v rychlosti, popis největších odlišností):- 68 (bez dalšího označení) - rovný brus, incabloc- 68.1. - obloukový brus, incabloc (objevuje se i s rovným bruem)- 68.3 - třetišroubek- 68.3 - KIF - 68.4.- bez dekorací
Mipa Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 t.p napsal 20. května 2013 - 20:55 :Fotky pochází z prvních radostných chvilek po rozbalení....Těsně před tím, než jsem zjistil, že je ohnuta špička minutové ručky. Nejsem na tomto fóru dlouho a nejsem žádný velký odborník, ale napadá mne, zda ta minutová ručička není na konci ohnuta úmyslně, aby se její konec dostal blíže k minutové stupnici a lépe se tak odečítaly minuty. Co o tomto míní zdejší Velcí odborníci?
cali Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 (upraveno) vidim ze chlapci z Eltonu na tych renovaciach zapracovali od cias tej mojej,... lumi nanasaju lepsie, aj tie oble rucky uz nevyzeraju ze ich strihali noznicami na plech, indexy na lunete uz celkom pasuju... mam chut poslat tie svoje na prevychovu ale zase si hovorim ze tie uz maju istu zberatelsku hodnotu a mozno si radsej obstaram dalsie edit: inak chapem to dobre ze uz vymeki a daju vam do Igen puzdra hociaky kaliber ktory tam pasuje a nemusite pre to zhanat vrak Igenov? Upraveno 23. května 2013 uživatelem cali
t.p Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Ta špička minutové ručky je vyhnuta do strany.
JZED Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 vidim ze chlapci z Eltonu na tych renovaciach zapracovali od cias tej mojej,... lumi nanasaju lepsie, aj tie oble rucky uz nevyzeraju ze ich strihali noznicami na plech, indexy na lunete uz celkom pasuju... mam chut poslat tie svoje na prevychovu ale zase si hovorim ze tie uz maju istu zberatelsku hodnotu a mozno si radsej obstaram dalsie edit: inak chapem to dobre ze uz vymeki a daju vam do Igen puzdra hociaky kaliber ktory tam pasuje a nemusite pre to zhanat vrak Igenov?Nedavno jsem tam posilal dalsi pro znameho s 683kou v uplne jinych hodinkach a vzali to bez problemu jako predelavku na Igeny. Tot moje zkusenost.
bohus76 Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 edit: inak chapem to dobre ze uz vymeki a daju vam do Igen puzdra hociaky kaliber ktory tam pasuje a nemusite pre to zhanat vrak Igenov?Bylo to možné i předtím,že jsis dodal holý kalibr /bez pouzdra/ ale za příplatek myslím do tisíce korun.
uff Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Diky financovi i JZEDovi za doplneni znalosti. Je renovaci neplanuji, zatim mi me IGENy delaji radost tak jak jsou.Jen to pruhledne dynko je muj sen, ale to mi z Eltonu samotne neposlou... Ale fakt je, ze uz mam druhej strojek, tak snad jednou i na tu nerezovou renovaci dojde...
JZED Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Jen to pruhledne dynko je muj sen, ale to mi z Eltonu samotne neposlou... Zkus jim tam zavolat a zeptat se. Treba ti ho za patricny obnos poslou. Mam pocit ze to tu ted nedavno nekdo resil, snad ve vlakne o primkach na ruce. Za zeptani nic nedas a mam pocit, ze v Eltonu uz ted nejsou tak prisny jak byli driv.
jenik77 Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Krásná sbírka, JZEDe, blahopřeju! Můj favorit je černá varianta.Taky mám teď v Eltony jedny a už se na ně moc těším.Tak jsem k puvodnim modrym (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32044-jak%C3%A9-primky-m%C3%A1te-pr%C3%A1v%C4%9B-na-ruce/page-131) pridal jeste renovaci jednech cernejch klasiku a zluty pro kamose. Nechal jsem tam dat tisk na mustek a predcilo to me ocekavani. Aspon po me zbyde nejaka pamatka pro mladyho. Ted uz jen cervene pro moji polovicku a budeme v tom cela rodina. Jinak bombirovany rucky jsou jednoznacne nejlepsi. Jen by jeste meli v Eltonu vychytat tu lumi, to je na vsech trochu zklamani. Mam tam bilou. Nema nekdo zkusenosti s tim jestli treba zelena vydrzi svitit dele?
zekon7302 Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Zkus jim tam zavolat a zeptat se. Treba ti ho za patricny obnos poslou. Mam pocit ze to tu ted nedavno nekdo resil, snad ve vlakne o primkach na ruce. Za zeptani nic nedas a mam pocit, ze v Eltonu uz ted nejsou tak prisny jak byli driv.Pošlou,7200kč,ptal jsem se.
bohus76 Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Zekone,7200kč za průhledné dýnko je nějaká blbost,normálně stojí cca 1500kč.Nepleteš si to z celým pouzdrem?
Perun73 Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 (upraveno) Pokud se jedná o mne,samozřejmě přestavba včetně ciferníku možná není.V zásadě Ti zůstal jen strojek a to potom nepovažuju za přestavbu.Je škoda,že nemáš dekorovaný strojek a máš tam průhled.Chtělo to alespoň kalibr 68.3 nebo lépe 68.1 Osobně bych této renovaci něměl co vytknout. Řekl bych, že t.p. má skvělý vkus. Jednak proto, že kombinace černá/černá nebo černá/bílá je nejstřízlivější, jednak proto, že dekorace na strojku typu barevné šroubky jsou, podle mého gusta, na stejné úrovni jako nálepka "no fear" na zadním skle auta. Jak řekl Adolf Loos, "ornament je zločin". Za mě 1*. Upraveno 24. května 2013 uživatelem Perun73
bohus76 Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Ono do důsledku, to "dekorování strojku" u 68.3 kruhy jsou způsobeny nástrojem nezamýšleně /myslím/ a nedá se tak mluvit o cíleném dekorování.Kalibr 68.4 má můstky snad jen "vyfláknuté z plechu" a proto nejsou až tak pěkné na pohled.Samozřejmě nemá to vliv na funkci žádnou.
zekon7302 Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Zekone,7200kč za průhledné dýnko je nějaká blbost,normálně stojí cca 1500kč.Nepleteš si to z celým pouzdrem?Ano,je to tak.
uff Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 tak to by se dalo, sedmicka me dost vydesila...
financ Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 Kterou vybrat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Návštěvník Ondra Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 Bílou. Jsem taky konzerva. Bílá je dělá zajímavějšími
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se