Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moje paní dostala od Ježíška taky jedny Igeny. A jelikož jsou mé paní ukradené původní varianty, tak se Ježíšek až tak nedržel historických předloh a nechal je renovovat tak, aby mé ženě barevně seděly.

post-3846-0-90398800-1483972734_thumb.jpg

post-3846-0-66918800-1483972751_thumb.jpg

post-3846-0-09982500-1483972765_thumb.jpg

post-3846-0-26598400-1483972776_thumb.jpg

Odesláno

Manželka má taky červené (skládačku). Jednou jsem ji je čajzl, abych je trošku proběhl, ale moc parády jsem s nimi na mém zápěstí nenadělal :frusty: . Možná za to mohl můj 98% dámský a velmi konzervativní kolektiv. Zato jí sluší.

Odesláno

Pekne :) moje manželka mi na moje igeny řekla že to je jak pro důchodce takže u nas se to moc nechytlo :)

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

Odesláno

To seš dobrej,krásnej dárek.To mi jsme si nic nedali jen pí... viny do 500 ,protože jsme se druhý den po Štědrém dnu  vždy a pohádali co jsem vybral a to byly třeba zlatý prstýnky.Následoval pláč a tichá domácnost na několik hodin a možná dnů.

Odesláno
  V 9. 1. 2017 v 17:24, Valderek napsal:

Pekne :) moje manželka mi na moje igeny řekla že to je jak pro důchodce takže u nas se to moc nechytlo :)

No, my už jsme tak trochu retro :-).

Odesláno
  V 9. 1. 2017 v 19:06, habadej napsal:

No, my už jsme tak trochu retro :-).

Jsou to krasne hodinky. Jen tomu nerozumí :)

Odesláno

Přesně tak. Když se o ně bude dobře starat, budou pořád krásné a funkční. A s věkem s nimi poroste i ta radost z nich. Zatím co my budeme stárnout a nakonec zemřeme. Retro neretro. :cheers:

Odesláno

To Valderek: Chtěl jsem jenom podotknout k tomu, co řekla na Igeny tvá manželka, že jí připadají jak pro důchodce. Já i manželka jsme fakt už retro, takže její připomínka byla náhodou trefná.

Odesláno

Dík, zítra letí do Eltonu PS 2 letecký na lehkou renovaci a Igeny na renovaci cifru k tomu.

Odesláno

Ty červený Igeny jsou dobrá volba,  já ženě taky pořídil červený Primky ale quartzky, Prim Čechíno. Ráda je nosí.

Bed

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...