Honza.manta Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Díky, indexy i ručky svítí, ale proti třeba Steinhartům nijak zase moc Ale v tom nevidím žádný problém, spíš jsem si teď zase všiml, že jak jsem si asi rovnal hodinky na ruce, mimoděk, tak se zase trošku hnula luneta. Posílat to kvůli tomu zpátky do Eltonu? Nebo to šikovný hodinář umí zpevnit? Lunetu musíš sundat - jako odpáčit. Já na to používám plastovou montpáku na kolo, ale klidně i hliníkovou lžičku - něco, aby jsi nepoškodil chrom na lunetě. A pak už je to jednoduché - malým šroubováčkem vydloubneš pružinku z lunety a víc ji naohybáš. Pak jí vmáčkneš zpátky do lunety a natlačíš lunetu zpátky na hodinky "ajeto". No a pak se tam stelně časem dostane prach a pot a ještě se to trochu utemuje.
Biges Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Ha! Elton konečně začal opět používat kovové lunety, navíc se svítícím bodem! Já to věděl, že ti filutové se vrátí k to tomu, co uměli vyrábět před 40 let To vytře všem škarohlídům zrak - prý že Elton neumí pořádně udělat ani plastovou stupnici - pche!
Flavamatic Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 (upraveno) Lunetu musíš sundat - jako odpáčit. Já na to používám plastovou montpáku na kolo, ale klidně i hliníkovou lžičku - něco, aby jsi nepoškodil chrom na lunetě. A pak už je to jednoduché - malým šroubováčkem vydloubneš pružinku z lunety a víc ji naohybáš. Pak jí vmáčkneš zpátky do lunety a natlačíš lunetu zpátky na hodinky "ajeto". No a pak se tam stelně časem dostane prach a pot a ještě se to trochu utemuje. No já nemohu věřit svým očím, to je úplná fantazie. Vím, že je to asi dementní dotaz, ale opavdu tohle montujou při renovaci na igeny? Je to tak hustý, že se mi tomu nechce ani věřit Upraveno 11. března 2010 uživatelem Gilius
filo-boxer Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 (upraveno) No já nemohu věřit svým očím, to je úplná fantazie. Vím, že je to asi dementní dotaz, ale opavdu tohle montujou při renovaci na igeny? Je to tak hustý, že se mi tomu nechce ani věřit Dyk to jsou fotky nějakých starých doškrábaných Primek, ne? To nemá s renovovanýma Igenama nic společného. Teda aspoň ta luneta... Upraveno 11. března 2010 uživatelem filo-boxer
Flavamatic Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Dyk to jsou fotky nějakých starých doškrábaných Primek, ne? To nemá s renovovanýma Igenama nic společného. Teda aspoň ta luneta... No je to možný, fakt nevím, proto se ptám. Pokud by to bylo ze starých hodinek, tak se luneta se svítícím bodem montovala na Elton Sport.
Honza.manta Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 No já nemohu věřit svým očím, to je úplná fantazie. Vím, že je to asi dementní dotaz, ale opavdu tohle montujou při renovaci na igeny? Je to tak hustý, že se mi tomu nechce ani věřit To byla jen provokace - Biges ji už zná, tak vás trochu potrápil. Vložka byla v tom vraku prasklá a dost hodně špatná, tak jsem si upravil svoji - časem se sežene vložka a tohle skončí, ale zatím to půjde na PS1 automat bastly - když bastl, tak bastl.
pavel23 Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Přidávám se ke gratulaci, velmi zajímavé.
little_w Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 tez gratuluji. nakoplo me to konecne k nakupu vraku igen na renovaci. uz jsem poslal prosebnou SZ mistnimu primoznalci... kdyby nekdo neco dobiteho, levneho mel, nabidnete, prosim
Apep Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 To je gratulací ze všech stran, díky, díky všem, tady je vidět v praxi, že sdílená radost, větší radost, nebo jak se to říká Taky se na ně nemůžu vynadívat a ta kombinace barev, kterou jsem vymyslel (ani nevím jak ), z těch hodinek dělá fakt esteticky vydařenou věc, ne, že by původní originály vypadaly špatně, naopak, ale tohle beru tak trochu jako svoje dílo, alespoň co se týká těch barev, těším se z toho, mám zkrátka dobrý pocit
Biges Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 To je gratulací ze všech stran, díky, díky všem, tady je vidět v praxi, že sdílená radost, větší radost, nebo jak se to říká Taky se na ně nemůžu vynadívat a ta kombinace barev, kterou jsem vymyslel (ani nevím jak ), z těch hodinek dělá fakt esteticky vydařenou věc, ne, že by původní originály vypadaly špatně, naopak, ale tohle beru tak trochu jako svoje dílo, alespoň co se týká těch barev, těším se z toho, mám zkrátka dobrý pocit Jo, jo, ty barvy jsou výborné. Já pořád říkám, že když už někdo dává renovaci s novým číselníkem, má si zvolit nějakou extra barvu, protože černých, těch je dost zachovalých původních
Apep Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Jo, jo, ty barvy jsou výborné. Já pořád říkám, že když už někdo dává renovaci s novým číselníkem, má si zvolit nějakou extra barvu, protože černých, těch je dost zachovalých původních Tak se už budeme těšit na další renovace Igenů a na další fotky Já ještě uvažuju, až budu mít ten řemen, co jsem si pro ty své vymyslel, že bych si je nechal profesionálně nafotit, co říkáš, Kibi? Techniku mám sice dobrou, ale času na sebezdokonalování strašně málo
Biges Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Koukám, že máš leštěnou korunku, to jsem ještě neviděl. To bylo nějak extra?
Apep Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Koukám, že máš leštěnou korunku, to jsem ještě neviděl. To bylo nějak extra? Tak to jsem si ani nevšiml, že by to bylo něco extra Díky za upozornění na další plus mé renovace
Apep Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 moc rad! cokoliv, kdykoliv... a ted mam vikend volnej... Ještě bych počkal, až tam bude ten správný řemen, ale díky předem
Jata Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 taka malicka otazocka.....Na kolko taka renovacia cca. stoji??? Doma ma kopec Prim-iek a mozno by si clovek jedny aj dal zrenovovat.
Biges Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 taka malicka otazocka.....Na kolko taka renovacia cca. stoji??? Doma ma kopec Prim-iek a mozno by si clovek jedny aj dal zrenovovat. V řádech tisíců. Přibližné ceny: - čištění a seřízení strojku asi 900 Prim Sport: - pouzdro 3900 - číselník 1500-1800 - ručky 700 Prim Sport 2: - pouzdro 2100 - číselník tuším 700 - ručky asi 500 Jiné typy se snad ani nevyplatí renovovat, jdou sehnat na Aukru v dobré stavu. Možná tak ještě ciferník na Diplomaty, ale to už není moje oblast zájmu
rorda Odesláno 13. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2010 To už nejsou ceny PRIMa tajné?!?
Biges Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 To už nejsou ceny PRIMa tajné?!? Proč by měly být tajné? Jinak Elton nabízí i další extra služby jako vlastní nápis na proskleném dýnky k PS1 (které je tedy v běžné podobě za +1300), perlování a přebrušování strojku atd. Ale to vám řeknou přímo, na jejich webu najdete kontakty.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se