Valderek Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Jo to jo, ale jen samotný strojek jsem taky neviděl k prodeji. No uvidíme nějak snad seženu
Vojtic883 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Musím se pochlubit dnešním, už úplným, prvním přírůstkem do svých hodinek, které musím ve svým životě mít. Původní jsem dostal od kamaráda, který věděl, že Igeny sháním. Předtím jsem měl v ruce několik kousků ale s žádným jsem nebyl spokojen a tak jsem je nebral a ani ty od kamaráda nebyly perfektní, ale bral jsem to jako výzvu. Původní pouzdro mělo už dost za sebou, nepůvodní kroužek lunety i vložku a první myšlenky byly nechat pouzdro přechromovat, ale to by vzhledem ke stavu ani nešlo. Dlouho jsem otálel a myslel, že je budu nosit tak, jak jsou ale před měsícem jsem prostě přišel domů a objednal pouzdro a další. Chtěl jsem ponechat co nejvíce původních dílů ale původní je nakonec jen strojek a ciferník. Teď jsou nasazeny na 18mm nato od Riosu, ale řemínek nějaký zajímavější bude. Ale na dreamwatche nechci nasadit obyčený mavex. A tady už malá ukázka tady fotka původních ručiček
Vojtic883 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Ještě doplním o fotku luminiscence. Hodinky nasvíceny běžným denním světlem a poté vyfoceno v téměř absolutní tmě pár vteřin na to. Samozřejmě původní ciferník zhasne po chvíli, čitelný ale trochu je a ručičky vydrží stejně dlouho co na mých Candinech. Žádná sláva ale na svícení ve tmě chci jiný hodinky.
klasik51 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Nikde jsem na to nenarazil, ale určitě to tu někde je. Se zeptám, pánové, novou plastovou lunetu z Eltonu jak nacpat dopůvodního kovového prstence lunety sort l. A nejdřív plast do kovu a potom společně na hodinky?Neni potřeba tu plastovou část opatrně přibrousit, fakt to tam nejde.
Primoš Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Zdar,musí tam jít lehce nasadit, snad máš cit a poznáš, že nevypadne a můžeš ji tam dát před nasazením kroužku na pouzdro, alespoň z vnitřní strany vidíš, že tam dobře sedí, ale to poznáš i se shora, tak že nic složitého.Já koupil taky novou lunetu a byla pro změnu nějaká menší a nedržela v kroužku vůbec, šla by třeba přilepit silikonem, ale proč to dělat,když je nová a tak jsem ji poslal zpět dodavateli.
klasik51 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Já ji tam nedostanu ani náhodou, budu brousit.
straspol Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 V 14. 9. 2015 v 17:13, obraz napsal: Já ji tam nedostanu ani náhodou, budu brousit.To není možný. Nemáš neorigo rámek z Parexa?
bohus76 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Možné to je,někdy bývají kraje kovové lunety "svaleny" dovnítř a pak to může být problém.
Vojtic883 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 V 14. 9. 2015 v 16:17, Primoš napsal: To Votic,na kolik tě to vyšlo?Zatím něco k 9 tis., objednané pouzdro a ručičky něco kolem 7,5 plus práce mého hodináře, který zreguloval strojek a nějaké další úpravy. Co se týče strojku, tak před opravou dělal nestabilních od 3s do cca 25s za den. Dost široký rozmezí, ale je to tím že je v práci odkládám do skřínky na prasáka ale když je nosím, tak dělají něco kolem 5-10s.
klasik51 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 V 14. 9. 2015 v 20:58, straspol napsal: To není možný. Nemáš neorigo rámek z Parexa?Ne, je to ohemraná starší luneta. A nedal jsem to tam ani po dobrém, ani po zlém, až jsem se bál, že jí sedřu. Ráno jsem vzal brusný papír 1200 a pod vodou jsem to lehce ojel kolem dokola, na pevné podložce, abych lunetu brousil fakt jenom po hraně. A na první dobrou tam sedla s lehkým nátlakem.Sem si oddech.
bohus76 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Jak už to bývá,jsme národem kutilů,zkrátka DD /dodělej doma :-) /.
bob.zizka Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Tak jsem poslal strojek do Eltonu plus mou představu,dneska jsem od paní Radove dostal rozpočet (17350) ten jsem odsouhlasil,zitra pošlu zálohu a pak už jen čekání.
Anela Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 z posledni doby nabyvam dojmu... ma vubec nekdo renovacni cerno-cernou variantu? nebo bych byl prvni? samozrejme ty varianty co tu jsou jsou vsechny moc pekne a jsou jeden z hlavnich duvodu, proc se k myslence renovace neustale vracim
bob.zizka Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Na černočernou klasiku se chystam taky,ale to bude domácí renovace kdy pěkný původní cifr mam doma a tak si objednam jen kompletní pouzdro.Líbí se mi u Eltonu právě ta možnost invidualizace.
Vojtic883 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Černočernou klasiku jsem něchtěl, protože se mi tolik nelíbí a taky mi přijde, že jí má každej.. ikdyž je fakt, že ještě bych jedny s průhledem a černou hliníkovou lunetou chtěl
Honza.manta Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Černočerná je nejhezčí. Celá limitka ES13 je černočerná variace a mám ještě jedny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se