Návštěvník YPO Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 trochu mňe tady nedávno nadzvedla jedna inzerce částečně se dotýkající firmy Maxpedition a zajímalo by mňe jaké kdo má zkušenosti s touhle firmou moje zkušenosti: Neatfreak Organizer - nošen cca intenzívně rok bez jakýchkoli problémů- https://www.maxpedition.com/products/neatfreak-organizer Pygmy Falcon II - mám .... je nový nenošený .... zkušenosti 0 - https://www.maxpedition.com/products/pygmy-falcon-ii-backpack-18l-closeout-final-sale?variant=39011663121 Laptop bag - nosím druhý rok každodenně do práce ..... povaluju ho různě po voze .... dost často do něj kopnu ...... mnohokrát za den vergluju ze zipama .... dost často se na něj něco vyleje ..... vlastně na něj seru ..... je furt OK jak vzhledově, tak funkčně ..... a to je made in taiwanhttps://www.milspecmonkey.com/index.php/weargear/packsbags/411-maxpedition-spatha-and-testudo-laptop-cases takže rád uvítám další zkušenosti s touhle prej podřadnou firmou páč jí mám celkem rád a nerad bych v budoucnu koupil nějakej sráč
Sphinxx Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 Asi vím na co reaguješ , zajdi si to vyzkoušet a mrkni na zpracování i ceduli. Mě nazvedlo, když jsem čuměl na batoh za bůra visela tam cenovka a z druhý strany Made in Vjetnam ... sorry, to ne. Condor nebo Viper mají za polovic stejnou kvalitu. Už mi něco prošlo ramenem. Maxpedition hraje na značku, není špatnej, ale ty ceny? Za co?
travex Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 Mám rok nošený fatboy a pořád vypadá jako nový. Až mě to samotného překvapilo.
CEGY Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 Za mně dobrý. Mám fatboya gtg. https://www.armed.cz/brasna-maxpedition-fatboy-gtg/d-102995/
Návštěvník YPO Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 V 28. 9. 2017 v 18:24, Sphinxx napsal: Asi vím na co reaguješ , zajdi si to vyzkoušet a mrkni na zpracování i ceduli. Mě nazvedlo, když jsem čuměl na batoh za bůra visela tam cenovka a z druhý strany Made in Vjetnam ... sorry, to ne. Condor nebo Viper mají za polovic stejnou kvalitu. Už mi něco prošlo ramenem. Maxpedition hraje na značku, není špatnej, ale ty ceny? Za co?takže je to o ceně ....zkušenost 0 ..... jako soráč, ale to mi přijde jako laciné hanění značky, která má co nabídnout ..... nebo to byl jenom prostředek jak prodat to své ? .... taky laciné
Sphinxx Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 Chtěl jsem totok: https://www.armed.cz/taska-pres-rameno-maxpedition-agr-veldspar/d-108467/ Nakonec se vracím k Viper Tactical.
Sphinxx Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 (upraveno) V 28. 9. 2017 v 18:28, YPO napsal: takže je to o ceně ....zkušenost 0 ..... jako soráč, ale to mi přijde jako laciné hanění značky, která má co nabídnout ..... nebo to byl jenom prostředek jak prodat to své ? .... taky lacinéBlbost Ad 1) hanění značky, proč bych to dělal? Ad2) prodat své? Prodáno Ad3) Laciné? Neřekl bych, zkušenosti. Upraveno 28. září 2017 uživatelem Sphinxx
CEGY Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 Jako cena je krapet vejš, ale oproti vutonce, co jsem nosil předtím, se mi tam vejde i sprchový gel a vlhčené ubrousky.
Sphinxx Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 Condor za mě stejná, ne-li lepší kvalita.
Návštěvník YPO Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 V 28. 9. 2017 v 18:28, CEGY napsal: ...... a vlhčené ubrousky.taky nosíš ? ..... nevím co s tím drhneš ..... já volant
Návštěvník YPO Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 V 28. 9. 2017 v 18:28, Sphinxx napsal: Ad3) Neřekl bych, zkušenosti.oukej .... třeba ještě někdo napíše své
CEGY Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 V 28. 9. 2017 v 18:33, YPO napsal: taky nosíš ? ..... nevím co s tím drhneš ..... já volantjá vlka..
Sphinxx Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 Hele, chytáš mě za slovo. Já neříkám, že je MXSPD špatnej, já říkám, že za bůra, co prodávaj ty buzer-tašky na pistolky se dá sehnat podobná taška za půlku ceny, jen abychom si rozumněli. Jinak je mi buřt, co si koupíš.
Návštěvník YPO Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 V 28. 9. 2017 v 18:38, CEGY napsal: já vlka..nad tím už sem taky přemejšlel, ale když běžím do toitoi, tak mám tak naspěch, že na to dycky zapomenu .... ale posraný trenky sou furt lepčí než baťoch z vietnamu
Návštěvník YPO Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 (upraveno) V 28. 9. 2017 v 18:38, Sphinxx napsal: Hele, chytáš mě za slovo. Já neříkám, že je MXSPD špatnej, já říkám, že za bůra, co prodávaj ty buzer-tašky na pistolky se dá sehnat podobná taška za půlku ceny, jen abychom si rozumněli. Jinak je mi buřt, co si koupíš.hele mňe je jedno v jaký buzer tašce kdo nosí svojí flintu .... zajímají mňě zkušenosti uživatelů .... evidentně si nebyl spokojen ani s tím co si prodával, páč bys to neprodával nebo dokonce nekoupil , nebo nejsi kompetentní ..... flušeš na seriózní firmu jenom kvůli ceně .... jasný, jsou drahý, ale funguje to .... možná své inzerce příště formuluj trochu jinak Upraveno 28. září 2017 uživatelem YPO
Sphinxx Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 YPO: Reaguju na Tvůj poslední post. Seš zbytečně afektovanej, ale zbytečně ... jen Ti k tomu něco napíšu. Jestli jsem byl spokojen nebo ne - když v tom nenosíš jen tatranku s jupíkem a peněženku, tak Ti to jedno fakt není. Spokojený jsem byl, ale je moc velká a prostorná, to jsem nepotřeboval, ale to je právě o těch zkušenostech, v krámě to prostě nezjištíš. Tyhle tašky jsou určený primárně pro skryté nošení kvéru a když máš velkou tašku a ten kvér (menší) tam lítá, tak to není dobrý. Takže hledáš dále, pokud má ale někdo klasickou devinu, tak bude maximálně spokojen. Není to o materiálu, ale o velikosti, je zbytečně velká (v mém případě). MXSPD - neříkám, že je špatnej, ale znova opakuju - za ty prachy seženeš dvě kvalitní tašky nebo tašku a batoh, to mi přijde fajn, využiju oboje. Napsal jsem svůj názor, prostě za bůra nechci vidět Made in Vietnam na štítku, to je celý na co jsem reagoval tady i tam. O tom, že materiály maj dobrý nepochybuju, ale je to předražený. Ve finále jsou to Tvoje prachy, kup si co chceš, ale ptal ses a reagoval v prvním příspěku na mě, tak tolik jen pro objasnění.
Návštěvník YPO Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 už jsem to napsal .... nejsi kompetentní .... tím bych tuto kauzu uzavřel a dál pokračoval v diskuzi o této značce v duchu dobrý x špatný
Sphinxx Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 (upraveno) Protože jsem vyjádřil negativní názor - nejsem kompetentní, k tomu Ti nemám co napsat, chyba bude asi někde jinde . Uzavřeno. Upraveno 28. září 2017 uživatelem Sphinxx
Návštěvník YPO Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 V 28. 9. 2017 v 19:07, Sphinxx napsal: Protože jsem vyjádřil negativní názor - nejsem kompetentní, k tomu Ti nemám co napsat, chyba bude asi někde jinde . Uzavřeno.vyjádřil si názor někoho kdo řeší cenu nad užitkem a funkčností .... to není názor .... až napíšeš objektivní srovnání výrobku který budeš dlouhodobě užívat, tak to bude názor .... sice tvůj, ale názor .... to co si napsal byla bezbřehá mrdka kterou bych nevymyslel ani já
Sphinxx Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 YPO máš nějakej problém, na to se nedá reagovat, ne slušně, sorry. Nepotřebuju Ti nic obhajovat a už vůbec se hádat takhle po klávesnici. Téma je z mé strany vyčerpáno. Dobře pořiď, až budeš mít kompetentní názor.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se