Přejít na obsah

Maxpedition

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

trochu mňe tady nedávno nadzvedla jedna inzerce částečně se dotýkající firmy Maxpedition a zajímalo by mňe jaké kdo má zkušenosti s touhle firmou

moje zkušenosti:

Neatfreak Organizer - nošen cca intenzívně rok bez jakýchkoli problémů

https://www.maxpedition.com/products/neatfreak-organizer

Pygmy Falcon II - mám .... je nový nenošený .... zkušenosti 0 - https://www.maxpedition.com/products/pygmy-falcon-ii-backpack-18l-closeout-final-sale?variant=39011663121

Laptop bag - nosím druhý rok každodenně do práce ..... povaluju ho různě po voze .... dost často do něj kopnu ...... mnohokrát za den vergluju ze zipama .... dost často se na něj něco vyleje ..... vlastně na něj seru ..... je furt OK jak vzhledově, tak funkčně ..... a to je made in taiwan

https://www.milspecmonkey.com/index.php/weargear/packsbags/411-maxpedition-spatha-and-testudo-laptop-cases

takže rád uvítám další zkušenosti s touhle prej podřadnou firmou páč jí mám celkem rád a nerad bych v budoucnu koupil nějakej sráč

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Asi vím na co reaguješ :D , zajdi si to vyzkoušet a mrkni na zpracování i ceduli. Mě nazvedlo, když jsem čuměl na batoh za bůra visela tam cenovka a z druhý strany Made in Vjetnam :D ... sorry, to ne. Condor nebo Viper mají za polovic stejnou kvalitu. Už mi něco prošlo ramenem. Maxpedition hraje na značku, není špatnej, ale ty ceny? Za co?

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 28. 9. 2017 v 18:24, Sphinxx napsal:

Asi vím na co reaguješ :D , zajdi si to vyzkoušet a mrkni na zpracování i ceduli. Mě nazvedlo, když jsem čuměl na batoh za bůra visela tam cenovka a z druhý strany Made in Vjetnam :D ... sorry, to ne. Condor nebo Viper mají za polovic stejnou kvalitu. Už mi něco prošlo ramenem. Maxpedition hraje na značku, není špatnej, ale ty ceny? Za co?

takže je to o ceně ....zkušenost 0 ..... jako soráč, ale to mi přijde jako laciné hanění značky, která má co nabídnout ..... nebo to byl jenom prostředek jak prodat to své ? .... taky laciné

Odesláno (upraveno)
  V 28. 9. 2017 v 18:28, YPO napsal:

takže je to o ceně ....zkušenost 0 ..... jako soráč, ale to mi přijde jako laciné hanění značky, která má co nabídnout ..... nebo to byl jenom prostředek jak prodat to své ? .... taky laciné

Blbost

Ad 1) hanění značky, proč bych to dělal? :D

Ad2) prodat své? Prodáno

Ad3) Laciné? Neřekl bych, zkušenosti.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 28. 9. 2017 v 18:28, CEGY napsal:

...... a vlhčené ubrousky.

taky nosíš ? ..... nevím co s tím drhneš ..... já volant

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 28. 9. 2017 v 18:28, Sphinxx napsal:

Ad3) Neřekl bych, zkušenosti.

oukej :D .... třeba ještě někdo napíše své

Odesláno

Hele, chytáš mě za slovo. Já neříkám, že je MXSPD špatnej, já říkám, že za bůra, co prodávaj ty buzer-tašky na pistolky se dá sehnat podobná taška za půlku ceny, jen abychom si rozumněli. Jinak je mi buřt, co si koupíš.

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 28. 9. 2017 v 18:38, CEGY napsal:

já vlka..

nad tím už sem taky přemejšlel, ale když běžím do toitoi, tak mám tak naspěch, že na to dycky zapomenu .... ale posraný trenky sou furt lepčí než baťoch z vietnamu :)

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
  V 28. 9. 2017 v 18:38, Sphinxx napsal:

Hele, chytáš mě za slovo. Já neříkám, že je MXSPD špatnej, já říkám, že za bůra, co prodávaj ty buzer-tašky na pistolky se dá sehnat podobná taška za půlku ceny, jen abychom si rozumněli. Jinak je mi buřt, co si koupíš.

hele mňe je jedno v jaký buzer tašce kdo nosí svojí flintu .... zajímají mňě zkušenosti uživatelů .... evidentně si nebyl spokojen ani s tím co si prodával, páč bys to neprodával nebo dokonce nekoupil , nebo nejsi kompetentní ..... flušeš na seriózní firmu jenom kvůli ceně .... jasný, jsou drahý, ale funguje to .... možná své inzerce příště formuluj trochu jinak

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

YPO: Reaguju na Tvůj poslední post. Seš zbytečně afektovanej, ale zbytečně ... jen Ti k tomu něco napíšu. Jestli jsem byl spokojen nebo ne - když v tom nenosíš jen tatranku s jupíkem a peněženku, tak Ti to jedno fakt není. Spokojený jsem byl, ale je moc velká a prostorná, to jsem nepotřeboval, ale to je právě o těch zkušenostech, v krámě to prostě nezjištíš. Tyhle tašky jsou určený primárně pro skryté nošení kvéru a když máš velkou tašku a ten kvér (menší) tam lítá, tak to není dobrý. Takže hledáš dále, pokud má ale někdo klasickou devinu, tak bude maximálně spokojen. Není to o materiálu, ale o velikosti, je zbytečně velká (v mém případě). MXSPD - neříkám, že je špatnej, ale znova opakuju - za ty prachy seženeš dvě kvalitní tašky nebo tašku a batoh, to mi přijde fajn, využiju oboje. Napsal jsem svůj názor, prostě za bůra nechci vidět Made in Vietnam na štítku, to je celý na co jsem reagoval tady i tam. O tom, že materiály maj dobrý nepochybuju, ale je to předražený. Ve finále jsou to Tvoje prachy, kup si co chceš, ale ptal ses a reagoval v prvním příspěku na mě, tak tolik jen pro objasnění.

Návštěvník YPO
Odesláno

už jsem to napsal .... nejsi kompetentní .... tím bych tuto kauzu uzavřel a dál pokračoval v diskuzi o této značce v duchu dobrý x špatný

Odesláno (upraveno)

Protože jsem vyjádřil negativní názor - nejsem kompetentní, k tomu Ti nemám co napsat, chyba bude asi někde jinde :) . Uzavřeno.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 28. 9. 2017 v 19:07, Sphinxx napsal:

Protože jsem vyjádřil negativní názor - nejsem kompetentní, k tomu Ti nemám co napsat, chyba bude asi někde jinde :) . Uzavřeno.

vyjádřil si názor někoho kdo řeší cenu nad užitkem a funkčností .... to není názor .... až napíšeš objektivní srovnání výrobku který budeš dlouhodobě užívat, tak to bude názor .... sice tvůj, ale názor .... to co si napsal byla bezbřehá mrdka kterou bych nevymyslel ani já 

Odesláno

YPO máš nějakej problém, na to se nedá reagovat, ne slušně, sorry. Nepotřebuju Ti nic obhajovat a už vůbec se hádat takhle po klávesnici. Téma je z mé strany vyčerpáno. Dobře pořiď, až budeš mít kompetentní názor.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...