jencekgs Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Moc pěkné hodinky:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 máš to moc pěkné :-). Rozhodl jsem se, že moje GSARY si zaslouží AR, tak poputují k mistrovi Knesplovi :-D.Můžeš prosím Mistra požádat, až ty hodinky rozebere, jestli by je nemohl ukázkově nafotit detaily v rozloženém stavu - pouzdro, strojek, sklo, nějaké to těsnění, atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Ahoj, napíšu mu a uvidíme... Snad to pro nás udělá :-))) Můžeš prosím Mistra požádat, až ty hodinky rozebere, jestli by je nemohl ukázkově nafotit detaily v rozloženém stavu - pouzdro, strojek, sklo, nějaké to těsnění, atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 Ohledně Chrise Hoopera a jeho www.chronometer.net. Máš nějaké nové info, jestli už se vrátil do Států a zda svoji Amsterdamskou pobočku utlumil? Reguji na tvůj příspěvěk v jiném vlákně, cituji: "Určitě je pošli Chrisovi zpět, jsem přesvědčený, že se o reklamaci postará. V minulém týdnu jsem si s ním vyměnil pár e-mailů a zdá se být maximálně vstřícný. Ale určitě neotálej, koncem srpna přesídluje zpět do USA, pak asi holandská pobočka skončí." Podle informací od chronokolegy Andiem v tomto vlákně to vypadá, že nákup hodinek značky Marathon přes www.chronometer.net stále funguje. Pro objednavatele v EU je naštěstí stále provozován z Amsterdamu, tedy pro nás v bezcelním režimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 No, já nevím. Psal jsem si s Chrisem v září a napsal mi, že hodinky bude posílat z USA :-(. Hi David -- I am currently in US and will have to ship from here. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Ty kráso, Drobek žije a má chrona :-) Jinak ty GSARy jsem viděl rozebraný a dělají čest svému účelu. Stejně jako je strohé balení, je stejně strohý i vnitřek hodinek. Žadné zdobení, jen obrobené plošky a plochy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Tak GSARy jsou už opět doma. To AR na sklíčku je famózní.... :-) Doporučuji :-). Ateliér Knespl a Majzlík opět nezklamal :-)Zítra za světla nafotím....Ced.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Jak jsem slíbil, tak jsem učinil. Nejsem žádný fotograf a ta se předem omlouvám za kvalitu fotek. No lepší něco něž nic :-). Jak jsem už napsal dříve, to AR je prostě super.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andiem Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Mohu potvrdit, co jsem napsal :-) a co pise @Petr_P vyse. Navigator-y mi poslal z Amstru, sly do Prahy 5 dni (obycejny dopis)... Jinak reaguje rychle a i ceny ma, IMHO, prijatelne. Prikladam foto: --- Sent from my LT26i using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Tak ty GSARy jsou teď velmi vypečený! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Dal jsem ještě nějaké fotky, do tvé galerie, snad se nebudeš zlobit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Tak z toho se fakt vzteky nepřikreju :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 tak že, můžu počitat s tím, že jsme pořád přátelé :cheers: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Tak GSAR se dají již pořídit i v ČR: http://www.armed.cz/hodinky-marathon-divers-automatic-gsar/d-92748-c-1130/ psal jsem jim a budou objednávat i nějaké náhradní díly, servis provádějí mimo ČR, asi tedy ve Švajcu.... Mají tam i CSAR... sakra..:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Musíš jsem dávat takový odkaz:suicide_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 (upraveno) :-D Upraveno 4. listopadu 2012 uživatelem cedric Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Cedric: prosim ten antireflex mas jen z vnitrni strany a nebo z obou? Dost o tom uvazuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 jenom z vnitřní, chtěl jsem to tak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Jojo ta na venkovni strane se po case osoupe abude to vypadat pekne blbe.. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 včera na přehradě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se