Mike. Odesláno 17. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2008 Ještě jeden rozdíl mezi GSAR a CSAR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 2. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 Našel jsem Marathon SAR v provedení "teflon", ale moc se mi to nelíbí. Jinak na této stránce http://www.bobthayerjr.com/ je hodně upravených hodinek a některé vypadají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 Nevypadají špatně, ale lupa na datumovce to zabíjí (pro mně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 3. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2008 Nevypadají špatně, ale lupa na datumovce to zabíjí (pro mně). Tu lupu mají právě jen SAR (bez tritia). Ale zajímavé je, že všechny modely jsou na http://www.marathonwatch.com/site/catalog....7&showall=1 , ale SAR ne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 6. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2008 Marathon SAR D a Seiko Monster. Foto od Captain Bondo z WUS: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=139526 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2008 Tak tenhle kousek bych si nechal líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 26. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2008 I toto se může stát po pádu na beton ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2008 I toto se může stát po pádu na beton ... trubka vypadla nebo praskla? ...... to aby člověk u sebe nosil dozimetr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 26. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2008 trubka vypadla nebo praskla? ...... to aby člověk u sebe nosil dozimetr Vypadla, je na pozici 1 - 2 u lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2008 Vypadla, je na pozici 1 - 2 u lunety. Už to vidím,myslel jsem,že to je odlesk ----- takže první Marathony se zářivkou na stropě ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 26. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2008 Nevím, ale psal tam (na WUS), že hodinky jsou v pohodě a jdou, kromě té trubice ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 3. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2008 (upraveno) Na http://www.marathonwatch.com/ jsou nové hodinky. Adanac Navigator II Timekeeping Dual time: Two time zones Time protocol: Hr, Min, Sec, am, pmCalendar: Month, Date and Day of week, automatic calendar from year 2004 to 2099Alarm function: 2 daily alarmsChime: optional Hourly chime, half hour chime Digital Compass Resolution: 1˚Measuring Range: 0˚ to 359˚Magnetic North Pole PointerCompass Direction: 16 Directions i.e. N,NE,E SE,S, etc. Chronograph (stopwatch mode) Resolution: 1/100 secondMeasuring Range: 99 hrs 59 minutes 59.99 secondsMemory: 100 lap, recall lap memories and total time Count Down timer Resolution: 1 secondMeasuring Range: 99 hrs 59 minutes 59 secondsQuick Set: 6 quick set values (1,3,5,10,15 & 45 minute)Special roll-up feature: Chronograph automatically starts when countdown for timer reaches zeroBacklight Type: Electro-Luminescent Původní ADANAC (ADANAC = pozpátku CANADA) se mi teda líbil o hodně více. I když byl také quartz. Následující model byl Marathon (Steel) Navigator: A nyní jsou Marathon Navigator plastové: Mohli udělat nějaký nový model mechanických hodinek a ne digitální. Adanac Navigator II Upraveno 3. května 2008 uživatelem Mike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 8. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 Marathon SAR může také zachránit ruku. (Po "zásahu" pily. To jsou hodinky s příběhem. ) Foto z watchuseek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 Byla to aspon motorovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 8. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 Byla to aspon motorovka? Tak to nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 Tak to nevím. Zkuste si to na ruce představit, jak by musel pilu držet, aby vznikla rýha v tomto úhlu, mě to připadá dost divné? Vám ne? A taky ta šířka rýhy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 no pěkný teda ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 8. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 Zkuste si to na ruce představit, jak by musel pilu držet, aby vznikla rýha v tomto úhlu, mě to připadá dost divné? Vám ne? A taky ta šířka rýhy... To já nevím, psal tam, že to jsou hodinky jeho otce a jemu se to stalo. Ale může nosit hodinky na pravé ruce a být levák třeba. Jestli chcete, tak Vám ten odkaz najdu, ale moc tam toho napsáno není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 16. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Možná pro Giliuse: Několik "reálných" fotek hodinek Adanac Navigator II Pěkné hodinky na outdoor, škoda jen WR 3ATM. http://www.countycomm.com/nav2.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Možná pro Giliuse: Několik "reálných" fotek hodinek Adanac Navigator II Pěkné hodinky na outdoor, škoda jen WR 3ATM. díky za fotky....vím o nich,už jsem na ně tady taky někde dával odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se