B.F.G. Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Pokud má někdo něco bližšího tak budu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 Služebníček - timezone, nina.net . Trocha usedlejšího designu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 (upraveno) Vanoce se blizi, a jak jsem tak hledal hodinky pro manzelku narazil jsem na tydle ke kolotoci (jak se tu o diamantech soudi). Neni to zrovna letosni model, ale pro inspiraci... 8 dni rezerva a mesicni faze (to je ta kulicka osazena safiry a diamanty) se predejde o den za 120 let. Je to moralni todleto takovy burzuazni prezitky. No prodat barak asi nebude stacit. (De Bethune DBL) Upraveno 9. října 2008 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 Vanoce se blizi, a jak jsem tak hledal hodinky pro manzelku narazil jsem na tydle ke kolotoci (jak se tu o diamantech soudi). Neni to zrovna letosni model, ale pro inspiraci... 8 dni rezerva a mesicni faze (to je ta kulicka osazena safiry a diamanty) se predejde o den za 120 let. Je to moralni todleto takovy burzuazni prezitky. No prodat barak asi nebude stacit. (De Bethune DBL) Jak hodinky posety sperkama celkove vubec nemusim a vetsinou je sperky pro moje oko kazi, tak musim uznat, ze tenhle kousek rozhodne stoji za pozornost, tech sutru tam je sice jako maku, ale prijde mi ze hodinky jsou celkove vkusne a decentni.. Diky za fotku Vyvedeni mesice je velmi povedeny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 DB15 - snad nejkrásnější hodinky s moon phase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 9. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 Vanoce se blizi, a jak jsem tak hledal hodinky pro manzelku narazil jsem na tydle ke kolotoci (jak se tu o diamantech soudi). Neni to zrovna letosni model, ale pro inspiraci... 8 dni rezerva a mesicni faze (to je ta kulicka osazena safiry a diamanty) se predejde o den za 120 let. Je to moralni todleto takovy burzuazni prezitky. No prodat barak asi nebude stacit. (De Bethune DBL) Je to mazec, navíc ta rezerva. Tohle bych na ruku klidně dal,teda kdyby mi je někdo nedej bože půjčil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 Vyvedeni mesice je velmi povedeny! Maji na to udajne patent, na tu otaceci kulicku, ale je mi to divny, protoze stejny "real moon" ma Klaauw a i Gerber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2008 (upraveno) Vanoce se blizi, a jak jsem tak hledal hodinky pro manzelku narazil jsem na tydle ke kolotoci (jak se tu o diamantech soudi). Neni to zrovna letosni model, ale pro inspiraci... No, ale to taky přijde na to jakou značku kolotoče milostivá provozuje. Není kolotoč jako kolotoč. Upraveno 10. října 2008 uživatelem mechano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Nna http://www.horlogerie-suisse.com je reportáž z návštěvy této manufaktury. Jistě potěší hezká fotodokumentace jak z provozu, tak i finálních kousků ;-) PS: Reportáž jsem pouze našel, a tak nejsou má ani foto, ba ani slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 NADHERNE fotky! diky za ten link. Nna http://www.horlogerie-suisse.com je reportáž z návštěvy této manufaktury. Jistě potěší hezká fotodokumentace jak z provozu, tak i finálních kousků ;-) PS: Reportáž jsem pouze našel, a tak nejsou má ani foto, ba ani slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Prehliadka ateliéru a dielne De Bethune. Toto video je pre mňa osobne prelomové. Dielnička pekná, všetko fajn, ale mne sa po 10 rokoch na fóre podarilo vložiť video priamo do príspevku. Bože, aké to bolo jednoduché... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se