ANT Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 no ja mam nastesti velmi kvalitni huntery. neco malo o teto oblasi preci jen vim kvalitnich lovcu tu zas tolik neni a kvalitnich uchazecu taky ne kvalitnych hunterov ako safranu, s kandosmi to nieje az take dramaticke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 kvalitnych hunterov ako safranu, s kandosmi to nieje az take dramaticke no zedniku je mozna dost, ale manazeru, kteri jsou ochotni zmenit job a jsou dobri je malo. alespon marketing/sales/finance no sme uz OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 já nakupuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 Obchodní zástupce - autokosmetika,provozní kapaliny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uwe.T Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 šéf konstrukční kanceláře...takže čmářu ty divný strojařský čáry, co pak lezou z plotru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 Neživí se tu někdo překlady do technické němčiny (stavebnictví)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 ...absolutni narez.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan_24 Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 Sprava serveru bezicich na nixech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 přesně tohle má kolega vyvěšeno nad stolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 přesně tohle má kolega vyvěšeno nad stolem A kde delate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 Chudý zaměstnanec a volič, s touhou stát se profesionálním zlodějem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 Chudý zaměstnanec a volič, s touhou stát se profesionálním zlodějem. takze chces byt politikem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 (upraveno) Abyste dobře videli na fotbalový zápas, večerní Hradčany, při práci ve výrobní hale, večer na ulici a v parku nebo při jízdě dálničním tunelem, musí vám na to někdo posvítit. Já se starám o skladování a montáž takových svítidel. no a mojí prací je navrhnout elektrárnu/teplárnu po strojní stránce tak, aby vůbec nějakou elektrickou energii vyrobila A kde delate? u největšího výrobce parních turbín v Plzni a i v ČR Upraveno 27. ledna 2009 uživatelem Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 no a mojí prací je navrhnout elektrárnu/teplárnu po strojní stránce tak, aby vůbec nějakou elektrickou energii vyrobila u největšího výrobce parních turbín v Plzni a i v ČR Ok, potrebuju aby ses kouknul na tohle... Potreboval bych to sestrojit ze stejnych duvodu.... http://www.gewo.cz/ve/Testatika-FED/Testatika.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 Ok, potrebuju aby ses kouknul na tohle... Potreboval bych to sestrojit ze stejnych duvodu.... http://www.gewo.cz/ve/Testatika-FED/Testatika.htm jsem úplně mimo - do elektrotechniky zas až tolik nevidim (a proto mam rád mechanické hodinky ), ale třeba 500 MWe elektrárnu není pro mne problém navrhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 takze chces byt politikem? Třeba na ministerstvu dopravy by mě to hodně bavilo. Výstavba silnic a dálnic za české ceny, výběrová řízení na státní zakázky a rozdělování šmátek, tak to je velmi velké a krásné hřiště. Ale protože jsem se blbě učil, zůstanu chudým zaměstnancem a voličem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 (upraveno) jsem úplně mimo - do elektrotechniky zas až tolik nevidim (a proto mam rád mechanické hodinky ), ale třeba 500 MWe elektrárnu není pro mne problém navrhnout Hele 500 MW k baraku nepotrebuju...kdyz uz, tak jedine s parou z jaderne syntezy ....ale mrkni na obrazky...30KW se vleze skoro nas stul....to by stalo za sestrojeni ne? Nechces to vzit chlapum do prace a navod pak hodit nam vsem, ktery s.re ČEZ? http://www.gewo.cz/ve/Testatika-FED/testatica_pictures.htm Upraveno 27. ledna 2009 uživatelem Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 Třeba na ministerstvu dopravy by mě to hodně bavilo. Výstavba silnic a dálnic za české ceny, výběrová řízení na státní zakázky a rozdělování šmátek, tak to je velmi velké a krásné hřiště. Ale protože jsem se blbě učil, zůstanu chudým zaměstnancem a voličem. kdepak. vzdelani neni vubec dulezite. dulezite je, jestli jsi schopny. a ministerstvo? je vicemene jedno jake. staci i radnice pro zacatek, jako zastupitel. mohl bych vypravet. nekdy mi prijde, ze bez uplatku by nas stat prestal fungovat. co napriklad dokazal pan Sekyra v nemovitostech, Finep a dalsi... no nic. vytrvej, prihlas se do strany. idealne do KSC (tam mas vetsi sanci na uspech). tam moc lidi nechce. chce to mit silny zaludek a uspech se dostavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se