Přejít na obsah

Čím se živíte?

Doporučené příspěvky

no ja mam nastesti velmi kvalitni huntery. neco malo o teto oblasi preci jen vim ;) kvalitnich lovcu tu zas tolik neni a kvalitnich uchazecu taky ne

kvalitnych hunterov ako safranu, s kandosmi to nieje az take dramaticke :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
Abyste dobře videli na fotbalový zápas, večerní Hradčany, při práci ve výrobní hale, večer na ulici a v parku nebo při jízdě dálničním tunelem, musí vám na to někdo posvítit. Já se starám o skladování a montáž takových svítidel.

no a mojí prací je navrhnout elektrárnu/teplárnu po strojní stránce tak, aby vůbec nějakou elektrickou energii vyrobila :worried_anim:

A kde delate?

u největšího výrobce parních turbín v Plzni a i v ČR

Upraveno uživatelem Ruda
Odkaz ke komentáři

no a mojí prací je navrhnout elektrárnu/teplárnu po strojní stránce tak, aby vůbec nějakou elektrickou energii vyrobila :worried_anim:

u největšího výrobce parních turbín v Plzni a i v ČR

Ok, potrebuju aby ses kouknul na tohle... :thumbsup_anim:

Potreboval bych to sestrojit ze stejnych duvodu.... :oneeyed02:

http://www.gewo.cz/ve/Testatika-FED/Testatika.htm

Odkaz ke komentáři

Ok, potrebuju aby ses kouknul na tohle... :thumbsup_anim:

Potreboval bych to sestrojit ze stejnych duvodu.... :oneeyed02:

http://www.gewo.cz/ve/Testatika-FED/Testatika.htm

jsem úplně mimo :helpsmilie: - do elektrotechniky zas až tolik nevidim (a proto mam rád mechanické hodinky :thumbsup_anim: ), ale třeba 500 MWe elektrárnu není pro mne problém navrhnout :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

takze chces byt politikem?

Třeba na ministerstvu dopravy by mě to hodně bavilo. Výstavba silnic a dálnic za české ceny, výběrová řízení na státní zakázky a rozdělování šmátek, tak to je velmi velké a krásné hřiště. Ale protože jsem se blbě učil, zůstanu chudým zaměstnancem a voličem.

Odkaz ke komentáři

jsem úplně mimo :helpsmilie: - do elektrotechniky zas až tolik nevidim (a proto mam rád mechanické hodinky :thumbsup_anim: ), ale třeba 500 MWe elektrárnu není pro mne problém navrhnout :thumbsup_anim:

Hele 500 MW k baraku nepotrebuju...kdyz uz, tak jedine s parou z jaderne syntezy :D

....ale mrkni na obrazky...30KW se vleze skoro nas stul....to by stalo za sestrojeni ne? :P

Nechces to vzit chlapum do prace a navod pak hodit nam vsem, ktery s.re ČEZ? :wacko:

http://www.gewo.cz/ve/Testatika-FED/testatica_pictures.htm

Upraveno uživatelem Gorg
Odkaz ke komentáři

Třeba na ministerstvu dopravy by mě to hodně bavilo. Výstavba silnic a dálnic za české ceny, výběrová řízení na státní zakázky a rozdělování šmátek, tak to je velmi velké a krásné hřiště. Ale protože jsem se blbě učil, zůstanu chudým zaměstnancem a voličem.

kdepak. vzdelani neni vubec dulezite. dulezite je, jestli jsi schopny. a ministerstvo? je vicemene jedno jake. staci i radnice pro zacatek, jako zastupitel. mohl bych vypravet. nekdy mi prijde, ze bez uplatku by nas stat prestal fungovat. co napriklad dokazal pan Sekyra v nemovitostech, Finep a dalsi... no nic. vytrvej, prihlas se do strany. idealne do KSC (tam mas vetsi sanci na uspech). tam moc lidi nechce. chce to mit silny zaludek a uspech se dostavi.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...