911 Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Hele 500 MW k baraku nepotrebuju...kdyz uz, tak jedine s parou z jaderne syntezy ....ale mrkni na obrazky...30KW se vleze skoro nas stul....to by stalo za sestrojeni ne? Nechces to vzit chlapum do prace a navod pak hodit nam vsem, ktery s.re ČEZ? http://www.gewo.cz/ve/Testatika-FED/testatica_pictures.htm to je nejaka kravina, ne? jsem trochu skepticky kvuli tomu MW magazinu a tomu autorovi. ad CEZ. mas akcie, tak te nemusi CEZ s.rat vzdyt na nem vydelavame velmi slusne. navic, nevim, co proti nemu vsichni maji. vzdyt dela co ma. generuje zisk
Gorg Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 to je nejaka kravina, ne? jsem trochu skepticky kvuli tomu MW magazinu a tomu autorovi. ad CEZ. mas akcie, tak te nemusi CEZ s.rat vzdyt na nem vydelavame velmi slusne. navic, nevim, co proti nemu vsichni maji. vzdyt dela co ma. generuje zisk Jojo nikde to zatim nefunguje...teda snad krome te svycarske vesnice....ale jako napad to neni spatnej... U akcii Cezu cekam pad ceny....ted cena osciluje, ale ma prognoza je, ze pujde dolu....na 500,-...
Toci Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 kdepak. vzdelani neni vubec dulezite. dulezite je, jestli jsi schopny. a ministerstvo? je vicemene jedno jake. staci i radnice pro zacatek, jako zastupitel. mohl bych vypravet. nekdy mi prijde, ze bez uplatku by nas stat prestal fungovat. co napriklad dokazal pan Sekyra v nemovitostech, Finep a dalsi... no nic. vytrvej, prihlas se do strany. idealne do KSC (tam mas vetsi sanci na uspech). tam moc lidi nechce. chce to mit silny zaludek a uspech se dostavi. Pan Sekyra přítel pana Mrázka? Hodně chytří kluci, tam jsem měl chodit na praxi.
911 Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Pan Sekyra přítel pana Mrázka? Hodně chytří kluci, tam jsem měl chodit na praxi. jj to je on. no naucil by ses dost. a ne jen u nej. muzu ti dat nejaky soukromy lekce
Gorg Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 jj to je on. no naucil by ses dost. a ne jen u nej. muzu ti dat nejaky soukromy lekce Toci neber to....pise z vykonu trestu...za mazanec bacharum ma pripojeni na net....ma sice vic casu nez my kochat se hodinkama...ale vazne bys toto bys chtel umet?
Toci Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Toci neber to....pise z vykonu trestu...za mazanec bacharum ma pripojeni na net....ma sice vic casu nez my kochat se hodinkama...ale vazne bys toto bys chtel umet? No samozřejmě, že bych to chtěl umět, raději než čtyři cizí jazyky, červenej diplom a dvě maturity. A pokud je 911 momentálně zamčenej, tak to bude mít skvělou průpravu. Vždyť tam nejsou jen debilové, co rozbíjej výlohy nebo kradou stařenkám peněženky.
Gorg Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 No samozřejmě, že bych to chtěl umět, raději než čtyři cizí jazyky, červenej diplom a dvě maturity. A pokud je 911 momentálně zamčenej, tak to bude mít skvělou průpravu. Vždyť tam nejsou jen debilové, co rozbíjej výlohy nebo kradou stařenkám peněženky. To mas pravdu...
THX1138 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Já jsem instalatér, a Panerai pořád nikde... Nedáte mi na ně někdo 50% slevu, až budete prodávat? Občas zaskakuju jako technik u filmu, tak mám aspoň Hamilton Khaki Field. I když kvůli tomu 'sem si je nevybral, mám rád jednoduchost.
Kalifx Odesláno 30. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Pánové Toci, Gorg a 911... toto vlákno má být něco jako "Zlatý stránky" pro členy fóra a proto prosím o omezení diskuze na strohé: "Dělám inseminátora a baví mě to". Díky za pochopení.
Gorg Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Dělám inseminátora a baví mě to. Díky za pochopení.
Návštěvník Kamil Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Dělám inseminátora a baví mě to. Díky za pochopení. Taky by mě bavilo dělat inseminátora, ale bohužel se musím živit něčím jiným. Živí mě hazard!
SAS Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 já dělám špunty do rybníka Sympatická práce :-)) Kolik rybníků už jsi takhle zašpuntoval??
Gorg Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Taky by mě bavilo dělat inseminátora, ale bohužel se musím živit něčím jiným. Živí mě hazard! V poslední době mám pocit, že skoro nás všechny živí hazard...ať už se zdravím nebo s čímkoli jiným...s čím hazarduješ Ty?
Návštěvník Kamil Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 já dělám špunty do rybníka To vypadá na Stromovku. Nebylo by lepší nějaký odlehlejší místo? Ale zase to máš dobrý na rychlé akce.
Návštěvník Kamil Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 ...s čím hazarduješ Ty? Občas sám se sebou. Ale hlavně s lidskou touhou po bezpracném zbohatnutí...
Gorg Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Občas sám se sebou. Ale hlavně s lidskou touhou po bezpracném zbohatnutí... ...tak to máš hodně jistou práci....ta je věčná...
Qvido Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 já dělám špunty do rybníka tenhle fór s betonovejma fuseklema na mě už don Ermínio taky párkrát zkoušel, jenže já to umím oklepat....
cody Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Uff, opustim rady nezamestnamych a rozsiruju rady zamestnancu O2. Dalsi splneny sen, cekani se vyplatilo. Vcera jsem podepsal smlouvu, radost velika:-)))))
pavel_h Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Prodavam motorky a castecne ziskavam podporu pro svou zabavu z nasich dani.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se