safi Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 (upraveno) Z. napsal: Na tom něco je. Ale já ještě neprodal ani jedny. Takže mám těch "životních partnerů několik" - pro různé přiležitosti. Ale rád bych našel takové hodinky, které by to dokázaly obsáhnout vše najednou. Já jsem ted v zatím nejideálnějším stavu od začátku mé chronomag mánie - Stowa Antea KS a Seiko Alpinist 4s15 Případné touhy po nákupu budu řešit novými pásky u Kubsona a Simona..... Upraveno 20. února 2008 uživatelem ¨safi
Návštěvník YPO Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Z. napsal: Stručně řečeno, nadhodil jsem tam myšlenku, že mi připadá scestné, když lidé mění hodinky jako ponožky, tzn. kupují stále nové a ty staré zase pouštějí k vodě. ono je taky o tom,že když má někdo doma 10 kousků po pětistovce tak to bolí méně něž 10 kousků po desetitisícovce ...... každý z nás má nějaký strop a občas se prostě musí něco prodat,aby bylo na něco dalšího
roon Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Z. napsal: Na tom něco je. Ale já ještě neprodal ani jedny. Takže mám těch "životních partnerů několik" - pro různé přiležitosti. Ale rád bych našel takové hodinky, které by to dokázaly obsáhnout vše najednou. Obavam se, ze to je (tedy alespon z meho pohledu) neresitelne mit jedny univerzalni hodinky, ktere se daji nosit k obleku, na sport atd. Ale treba budes mit stesti a pro sebe takove najdes, drzim palce.
Z. Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 roon napsal: Obavam se, ze to je (tedy alespon z meho pohledu) neresitelne mit jedny univerzalni hodinky, ktere se daji nosit k obleku, na sport atd. Ale treba budes mit stesti a pro sebe takove najdes, drzim palce. Ale jo. Měl bych něco i vyhlédnutého. Ale jelikož jsou to dražší kousky, tak bych s nimi nakonec stejně asi nesportoval, i když by to určitě vydržely... Takže je to vlastně pořád dokola Univerzální hodinky by se našly, ale teď ještě najít to odhodlání jít s nimi fakt do všeho...
3dny Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Peta-biker - máš v popisu několikrát mtb tak předpokládám, že se pohybuješ i na bike-foru. Opravdu si myslíš, že tady jsou nováčci odbýváni? Nevšiml jsem si, že by dostali max. odpoved typu hledej a když nenajdeš tak - Seika pytcho. Nebo ti tady chybí Olkyč? No nějakej lehkej flame by se hodil, mám zánět dutin, tak jsem krapet vzteklej Nebo alespoň něco jako klaunův thread
roon Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Z. napsal: Ale jo. Měl bych něco i vyhlédnutého. Ale jelikož jsou to dražší kousky, tak bych s nimi nakonec stejně asi nesportoval, i když by to určitě vydržely... Takže je to vlastně pořád dokola Univerzální hodinky by se našly, ale teď ještě najít to odhodlání jít s nimi fakt do všeho... Muzu se zeptat o jake hodinky by se jednalo (ty co mas vyhlednute) teda pokud to neni tajemstvi ?
boo-beek Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Filipes napsal: můj tip: BellRoss K decentnimu obleku s prouzkem, ruzove kosili a manzetovym knoflickum idealni Ja si myslim, ze je to neresitelny. Proste jsou vzdycky nejaky dalsi hodinky. Bohuzel? Bohudik?
safi Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 boo-beek napsal: K decentnimu obleku s prouzkem, ruzove kosili a manzetovym knoflickum idealni Ja si myslim, ze je to neresitelny. Proste jsou vzdycky nejaky dalsi hodinky. Bohuzel? Bohudik? juuuuuu, tak už vím co si zítra vezmu do práce :-)
boo-beek Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 ¨safi napsal: juuuuuu, tak už vím co si zítra vezmu do práce :-) Ty mas BR nebo myslis jenom tu kombinaci?
B.F.G. Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Z. napsal: Kolem Primu i Breitlingu už těch hádek bylo celkem dost, to už je skoro nuda. Navážet se do moderátorů myslím momentálně není třeba. A Grand Seiko? V čem je problém? Nebo v čem by mohl být spor? Tady jsem trochu mimo... Spor žádný není, je to pěknej vergl!
Mike. Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Snow napsal: Osobně mě vadí, že Diskutér dostal ban, byl to obratný řečník s velkým rozhledem a je jen naší ( i mou ) chybou, že jsme nebyli schopni jeho názory spolknout. Atmosféra napjatá zdaleka není a chování k nováčkům mi příjde v mezích normy. Pocit, že by se o hodinkách nepsalo také nemám a s povděkem kvituji zmenšený nápor kecalů typu " co bych si koupil kdybych na to měl " . Jediné čeho lituji je, že nepřispívá steel jehož názorů jsem si velice vážil a grga pitič, ostatní mi nescházejí, snad ještě slovutný Diskutér. Edit - málem jsem zapomněl na Kevina. Grga tady chybí, proč vlastně odešel?
Návštěvník YPO Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Mike. napsal: Grga tady chybí, proč vlastně odešel? včera jsem s ním byl na kávě ....... žije
Mike. Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 YPO napsal: včera jsem s ním byl na kávě ....... žije To je hlavní. Třeba se ještě vrátí.
xlaque Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Ešte som si spomenul na časy,ked som nemal odvahu napisať pripevok a len som tu pobehoval,byval tu člen Kenny
Z. Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 xlaque napsal: Ešte som si spomenul na časy,ked som nemal odvahu napisať pripevok a len som tu pobehoval,byval tu člen Kenny Jo, Kenny... To bylo fakt neštěstí
Z. Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 roon napsal: Muzu se zeptat o jake hodinky by se jednalo (ty co mas vyhlednute) teda pokud to neni tajemstvi ? Tak třeba Seamaster Aqua Terra nebo Railmaster jsou dostatečně odolné a zároveň dostatečně elegantní hodinky, aby se daly chápat jako univerzální. Nebo když půjdeme ještě výš, tak třeba AP Royal Oak, nebo něco od Panerai. Ale to už je pro mne jen sci-fi příběh...
Filipes Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Mike. napsal: Grga tady chybí, proč vlastně odešel? včera jsem se grgy na to ptal, snad se nebude zlobit, když budu citovat jeho odpověď ve které objasňuje tragické příčiny svého náhlého odchodu z fóra, tedy grga_pitic: "nějak mě to pustilo "
Olda Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Filipes napsal: včera jsem se grgy na to ptal, snad se nebude zlobit, když budu citovat jeho odpověď ve které objasňuje tragické příčiny svého náhlého odchodu z fóra, tedy grga_pitic: "nějak mě to pustilo " Odchytit, poslat do Biovety a získat protilátky ke kultivaci. Je to naše naděje.
Duke650 Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Odesláno 22. února 2008 já jsem na chronomag vstoupil s dotazem na hodinky Kalashnikov quartz a dostal jsem přes ústa na osmi stranách (pamětníci si určitě pamatují ) takže jsem koupil Fortis potom Poljot a zbytek ví kubson pokud to někde eviduje ....já si to už nepamatuji Jooo YPO to byly časy... ten začátek si přesně pamatuju, říkal jsem si safra, nějaký militantní (páč samopal) rusofilní (páč kalašnikov) nový user a i nick si vymyslel podle azbuky (jsem si říkal YPO = JURO :-))) a von se z toho vyklubal solidní YPO :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se