Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar,

prosím o radu, odpoledne se na ně jedu podívat. Který je to model a vlastně základně, jestli jsou to opravdu Panerai nebo nějaký čínský krám. Prohlédl jsem stovky fotek Panerai a nikde jsem je dle dialu nedohledal... 

Děkuji předem.

post-60275-0-22440100-1510222845_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Nevim o Panerai, které by měly vteřinovku a zároveň index 9, stejně tak datum a index 3 - vždy je to buď anebo. 

Takže imo fík je vyšitej.

"To" co je na fotce měl být zřejmě model PAM 104, tzn. vteřinovka na devítce a datumovka s lupou na trojce.

http://www.paneraisource.com/watch_details/Contemporary_14.html

Jedny jsou tu dokonce na prodej:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/109809-pam-panerai-luminor-104/?hl=panerai

Rozhodně bych neztrácel čas někam za tim cestovat.

Upraveno uživatelem Maxel
Návštěvník Mitak
Odesláno
  V 9. 11. 2017 v 10:29, Maxel napsal:

Nevim o Panerai, které by měly vteřinovku a zároveň index 9

Takových modelů je hodně - třeba 320, ale tady je ta vteřinovka očividně příliš blízko středu.

Odesláno

No tohle sem na bazosi taky viděl, uprímně nechápu jak se na tohle může někdo chytit, ale lidi dnes zkouší vše a očividně jim to občas i prochází a prodat fake za 60 kolíků chce extra kuráž;-))

Odesláno

Všem děkuji, jsem v Panerai absolutni analfabet.

Jedine, co mohu, je kouknout na internet a hledat. A ta devitka v kombinaci s vterinovkou a lupou nikde nebyla. Proto jsem napsal sem.

Jeste jednou dekuji!!!

Odesláno (upraveno)
  V 9. 11. 2017 v 11:09, Mitak napsal:

Takových modelů je hodně - třeba 320, ale tady je ta vteřinovka očividně příliš blízko středu.

Díky za osvětu, tyhle modely mě očividně dosud míjely.

Upraveno uživatelem Maxel
  • po měsících...
Odesláno

Chcem sa Vás opytat chcem si kúpiť nejaké Panerai s inhouse strojkom s automatickým natahom ktorý model by ste mi odporučili dik

Odesláno

Doporučit nebude problém - ale počítej s tím že u PANERAI jde vesměs o masivní hodinky, které ne každému sednou na pařátek.

A že už jsem těch soušek a protažených obličejů na srazech (což je nejlepší příležitost k nasměrování) viděl...  :speak_cool:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...