Tomasadv Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Zdar, prosím o radu, odpoledne se na ně jedu podívat. Který je to model a vlastně základně, jestli jsou to opravdu Panerai nebo nějaký čínský krám. Prohlédl jsem stovky fotek Panerai a nikde jsem je dle dialu nedohledal... Děkuji předem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 (upraveno) Nevim o Panerai, které by měly vteřinovku a zároveň index 9, stejně tak datum a index 3 - vždy je to buď anebo. Takže imo fík je vyšitej. "To" co je na fotce měl být zřejmě model PAM 104, tzn. vteřinovka na devítce a datumovka s lupou na trojce.http://www.paneraisource.com/watch_details/Contemporary_14.html Jedny jsou tu dokonce na prodej:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/109809-pam-panerai-luminor-104/?hl=panerai Rozhodně bych neztrácel čas někam za tim cestovat. Upraveno 9. listopadu 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Za 69 tycek draze ziskana zkusenost...Ja bych zustal doma a na Kladno se vy.ral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 padělek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 A eště má opačně nasazenej řemen. Nebrat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Fake na první pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Nevim o Panerai, které by měly vteřinovku a zároveň index 9Takových modelů je hodně - třeba 320, ale tady je ta vteřinovka očividně příliš blízko středu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 No tohle sem na bazosi taky viděl, uprímně nechápu jak se na tohle může někdo chytit, ale lidi dnes zkouší vše a očividně jim to občas i prochází a prodat fake za 60 kolíků chce extra kuráž;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasadv Odesláno 9. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Všem děkuji, jsem v Panerai absolutni analfabet. Jedine, co mohu, je kouknout na internet a hledat. A ta devitka v kombinaci s vterinovkou a lupou nikde nebyla. Proto jsem napsal sem. Jeste jednou dekuji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 (upraveno) Takových modelů je hodně - třeba 320, ale tady je ta vteřinovka očividně příliš blízko středu. Díky za osvětu, tyhle modely mě očividně dosud míjely. Upraveno 9. listopadu 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 FYI, solidní inhouse strojky v novodobých Panerai mívají datový věnec dost velký na to, aby na nich žádný pojebaný "kyklop" nebyl potřeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Chcem sa Vás opytat chcem si kúpiť nejaké Panerai s inhouse strojkom s automatickým natahom ktorý model by ste mi odporučili dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Doporučit nebude problém - ale počítej s tím že u PANERAI jde vesměs o masivní hodinky, které ne každému sednou na pařátek.A že už jsem těch soušek a protažených obličejů na srazech (což je nejlepší příležitost k nasměrování) viděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Masivní hodinky pro masivní lidi žejo;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se