drobek Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Odesláno 22. února 2008 znovu posílám lepší foto svých krásných hodinek,zatím ani sebemenší problém,naprostá spokojenost
jacob Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Odesláno 22. února 2008 Jsou krásné, ale řekl bych, že jen pro pořádné chlapy...
drobek Odesláno 22. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2008 jacob napsal: Jsou krásné, ale řekl bych, že jen pro pořádné chlapy... at si nemyslíte že honím příspěvky,pro pořádné chlapy nemusí být,měl jsem planet ocean 42mm ,bál jsem se že big size budu mít velký a nakonec jsem opravdu skončil u big size,není pravda,že velké je jen pro velké
A@A Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Odesláno 22. února 2008 tak toto je supa ako vysita heh ked budem mat velku ruku aspon ako ty tak urcite do nich pojdem
drobek Odesláno 22. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2008 A@A napsal: tak toto je supa ako vysita heh ked budem mat velku ruku aspon ako ty tak urcite do nich pojdem clapci oris dělá i na menší ručičky
Baker Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 drobek napsal: znovu posílám lepší foto svých krásných hodinek,zatím ani sebemenší problém,naprostá spokojenost Kolik to vazi ? Vypadaji tak masivne, ze uz chapu proc jsou z titanu.
techlak Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Odesláno 29. února 2008 Na kolik prosím přišly?Jestli to není tedy nějaké tajemství. Jsou absolutně super,nejhezčí Oris ... Už se pěkně dlouho odhodlávám k koupi podobné akvizice,ale nějak se ne a ne rozhoupat .....
drobek Odesláno 29. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2008 techlak napsal: Na kolik prosím přišly?Jestli to není tedy nějaké tajemství. Jsou absolutně super,nejhezčí Oris ... Už se pěkně dlouho odhodlávám k koupi podobné akvizice,ale nějak se ne a ne rozhoupat ..... takže koupil jsem je díky KUBSONOVI tady u prodejce z ameriky http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=250183698882 vyšly celkem na 45 768,51 CZK takže s dph byly za 54500 + provize s američany je trochu těší domluvit se na nižší deklarované ceně, tak proto to dph.Ale jinak vše v režii Kubsona,velmi rychlé zprostředkování.A hlavně je to limited edice takže,jich je čím dál mín,jsou oblíbené mezi potápěči a velikými chlapy a hlavně nafoto jsou jiné než naživo ta oranžová je úplně jiná i v noci krásně svítí,sedí na ruce,nechci aby to vypadalo .že je chválím proto ,že je mám(jsou tady zkušení členové co měly desítky hodinek).Ale komu jsem je ukázal tak se líbilx a doma je ukládám do potápěčské helmy(model). ,která je součástí balení.jinak cena v české republice 72990czk. Tady něco víc o jejich názvu a ........LIMITOVANÁ EDICE ROKU 2007 - Pánské sportovní náramkové hodinky - Oris Limitovaná edice potápěčských hodinek Carlos Coste - 2000ks. Carlos Coste: držitel světového rekordu ve freedivingu, tedy potápění bez kyslíkového přístroje. Jeho rekord činí obdivuhodných 135 metrů, který překonal v roce 2004. Hodinky mají černý strukturovaný číselník, svítící indexy a ručičky se superluminovem tmavě oranžové, mají šroubovací bezpečnostní korunku, jsou mechanické se samonátahem, mají heliový ventil, masívní safírové sklíčko 4,80mm s antireflexní vrstvou. Strojek Oris, báze ETA 7750. Časová rezerva chodu 42 hodin. Hodinky jsou vodotěsné až do neuvěřitelných 1000 metrů. Průměr 47mm. měj se fajn drobek
Peta-Biker Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Odesláno 29. února 2008 drobek : Gratuluju, opravdu nádherné diversky !
Machovski Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Jojo, to jsou pořadny hodinky! Taky gratuluju! Ale v realu jsou docela dost tlusty, takže toho "velkeho chlapa" fakt potřebujou. 2drobek: A jak je to se zarukou, když je maš "přes nekoho" z USA?
drobek Odesláno 23. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2008 Hvarcz napsal: Nevíte kde koupit tyhle krásky? zkus kubsona,možná ti je sežene.A co se týče záruky byl jsem v jednom značkovým hodinářství a řekli mi ,že kdyby byl problém klidně mi je pošlou i oni,takže no problem.Jsou fakt supr skvěle sedí,zatím žádný problém.
Hvarcz Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 tak už jsou asi všude pryč, počkám si na další ...
Silvester Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 velmi pekne hodinky. urcite stali za hriech...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se