tedwine Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Nejake navrhy kde sa zapisat na waiting list aby som to stihol este pred smrtou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Nikdy nevíš co přijde dřív...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Jaká jsou aktuální termíny u CZ a SK AD ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 3-5 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 12. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 3-5 sme na tom potom fantasticky, bezne vo svete 10-15 cisty nezmysel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Alebo za uletenu cenu po roznych forach.. napr. od Kilundrona https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=569746 .. je to des. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Jakou maji Daytony offi cenu u AD, kdyz te tedy zapisu na cekaci listinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 12. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Jasne, pozeram chrono- dalsi nezmysel za 17tis lol. Radsej pojdem do butiku AP a berem RO hned na mieste... alebo ked uz Daytonu tak dolozim 8 tis a berem full gold so zelenym cifrom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 12. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Myslim ze 11300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 12. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Alebo za uletenu cenu po roznych forach.. napr. od Kilundrona https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=569746 .. je to des.No a aj vdaka takymto kseftarom je o to vecsi nedostatok pre riadnych zakaznikov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Tak hlavně je to o Rolexu, že z toho dělá svatej grál. Ale věděj proč to dělaj, funguje jim to, tak proč v tom nepokračovat...ale 10 let snad čekačka není ne, to už je holej nesmysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 12. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 No jasne ze hlavny dovod je Rolexom umelo udrziavany stav nedostatocneho pokrytia dopytu. Priekupnici to este malo zhorsuju. Dnes som cital na niektorom zahranicnom fore ze u nich v krajine 15 rokov, v dalsej video recenzii 10, potom na to reagoval niekto ze u nich je to aktual 3 roky.. tak ako kde teda.. Preto som zakladal temu, ci niekto nema nejaku info o schodnejsej dobe.. cokolvek nad 1 rok je pikovina podla mna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Ptal jsem se asi před měsícem v NY na 5th Ave (s mými 116500 pěkně doma ), kolik že teda u nich. Vyloženě mi řekl, že ani nemůže dát odpověď, neb je to tak dlouhý horizont, že nemá smysl se o tom ani bavit, naznačil něco o těch 7-10 letech. Nicméně v Česku nečekejte nic lepšího. Jeden nejmenovaný dealer má ten waitinglist takový prazvláštně kouzelný či co, takže zbývá už jen jeden- ten je navýsost korektní, ale zájemců na tyhle hodinky je strašně moc a zdaleka nejen z fóra. Znám hodně lidí, co o chronomagu ani neslyšeli, ale na Daytony čekají.Nicméně - aktuálně mi bylo řečeno až 5 let (opovažuji se říct bez jakéhokoliv mlžení, protože jednak svoje mám od nich a jednak mám nejen je, takže vědí, že mi nemá smysl nějak lhát). Suma sumárum - když se na to podíváta s nějakým výhledem, překoupené nemusí být až tak strašný deal. Jak to tak vypadá, trh se ne a ne nasytit (letošní modely takový hukot nenadělaly kděžto pořadníky na Daytony se dál neutěšeně plní). Když jsem tu prvně koukal na Daytony, byla to otázka 200k. Teď už pod 300 nemám skoro vůbec nic a to se bavím o 116520. Když koupíte pod 400k, tak není tak úplně vyloučené, že to doroste. Jistě, můžete mít už AP RO 41mm, ale porostou tak moc? Jejich dodání mi bylo butikem slíbeno za 2 měsíce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 S rolexáckýma waitinglistama je to koukám rok od roku veselejší, připomíná mi to svého času chudáky DDRony a jejich 10-leté pořadníky na vysněného Trabanta: Zapisovali do nich i kojence, aby je "zaopatřili do života" až budou plnoletí - a přitom šlo jen o malá trapná zastaralá prdítka ze slisované bavlny na kolečkách Nemluvě o tom, že za příplatek který dnes za "okamžitou dostupnost"(!) "keramických" Dayton připlatíte překupníkům jinde dostanete hned několikery slušné a funkčnější hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Anebo si za tu cenu příplatku manželka koupí kabelku a ty si uvědomíš, že ten příplatek je vlastně ještě v pohodě :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Tedwine: Ja nastesti vim o jednech hodinkach co ti snad brzo dojdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 12. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 (upraveno) Tedwine: Ja nastesti vim o jednech hodinkach co ti snad brzo dojdou Tak snad Upraveno 12. listopadu 2017 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 "Aktuální cena modelu Cosmograph Daytona 116500LN je 11.400EUR", v nasich koncinach dostupnost za 3-5r, inde som sa uz stretol s tym ze uz ani na waiting list nepisu... Btw dva dni dozadu jedny 116500LN v Rolex predajni na letisku v Hong Kongu, v prepocte cca 10.500EUR ( nebudem pisat ze ked som ich tam zbadal tak ma obisiel maly infarkt )...malo to len dve chyby... 1/ predajca sa to snazi predat iba s nanutenim este jedneho modelu od R 2/ vacsina ludi nema pri sebe v hotovosti 10k+, a ta druha cast nema nadstaveny tak vysoky limit na karte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Ked to tu vsetko citam, tak mi to pride proste ako najschodnejsia cesta kupit od priekupnikov za 16.500. Lacnejsie uz aj tak nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Najschodnejsia cesta je nekupit ich.. Rolex ma tolko zabavnejsich modelov ako zzenstile Daytony, a za 16.500e aj niekolko naraz. Daytona uz davno nie je take frajerske chrono ako nosil Paul Newman.. Rolex z toho urobil predrazene lestenky, dobre tak frajerke k maturite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se