maxs Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 Fotky som zmenšil,orezal a zameral na detail.Vybral som len hodinky, ktoré môžu zmeniť svet .V ponuke majú aj klasickejšie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 No osobne som zvedavy na system fungovania tourbillonu na Zero G,čital som to po franc aj po anglicky,ale pochopil som akurat,že su tam dve osy Defy Diver-no tak u tychto by som chcel vidieť žive fotky,lebo tie fotky vyzeraju ako vyrobene v graf.editore a nie ako odfotene hodinky Ostatne kusky-chvalim,že Zenith začina použivať štandartne datum pri modeloch Open,len ma irituje ta priehadnosť. Mal ju aj Class Traveller Minute repeater,ale tam sami to hodilu,tu je zobrazovanie dvoch diskov poda mna na dve veci. Celkove hodnotenie tychto Zenithiek: Nataf by už mal zamestnať nejakeho ineho designera,kde su tie krasne modely ako Chronomaster Moonphase GT ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 Tak to je nářez. Ale některé se mi opravdu líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 23. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 (upraveno) 2 xlaque: Nataf a ľudia v dizajnérskom týme dali Zenithu tvár. Neviem čo je na Chr.Moonphase také objavné. Sú to len ďalšie hodinky s mesačnou fázou.Nebyť tam nápis Zenith tak ich mohol vyrobiť hocikto a hocikedy. Všetky tie osvedčené dizajny mnohých iných značiek s nekonečným odkazom na históriu mi lezú krkom. Je to modelová rada 2008, prečo by mala vyzerať, ako mierne upravené 50-te roky? Toto je budúcnosť. Už sa teším na nové Class. Upraveno 23. února 2008 uživatelem maxs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 Ja nehovorim,že sa ma stale obnovovať stary dizajn. Kolekcia 2007 sa podla mna podarila,teda až na hrozne Defy Extreme,ktorym nepridem nikdy na chuť. Ved nepisal kritiku hodiniek,ale skor dizajnerskeho oddelenia-ved ten čierny Zero G by sa mohol objaviť v ankete o najškaredšie hodinky.Uznavam ich technicku vyspelosť,ale ich vzhlad Ale na druhu stranu,ked a pozeram na stranku Zenithu,tak tie ostatne novinky sa mi pačia na rozdiel od tych,čo podla teba urobia dieru do svete,asi mame iny vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 Ale nápad tam je, to se musí nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 (upraveno) Líbí se mi maxsovo zapálení pro značku, to se mi zatím nepodařilo a osciluji od jedné k druhé. O tom, že řada 2008 změní svět pochybuji, ale tvůrčí invenci má a design je vskutku neotřelý, za opravdu nevšední považuji zde kritizovaný černý model, ten bych chtěl. Upraveno 24. února 2008 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew42 Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2008 Mé oblíbené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2008 Hnus. A to se mi Zenith vždycky líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 29. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2008 Kamil tebe sa páčila rada Class, ak si dobre pamätám. Mám vážne pochybnosti, že si fanúšik Defy a Chronomaster. Ale aj tak by ma zaujímalo, kde je ten zlom medzi Zenithkami č.6 (čo som sem vložil) a UN (tvoje ďalšie hodinky???). Jedny sú krásne a druhé hnus.Hmm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2008 (upraveno) No hnus to jsem možná přehmal, ale rozhodně se mi ta nová kolekce Defy vůbec nelíbí (hvězdičky, barvičky, datumovka..). K tomu rozdílu jsem udělal obrázek, ale já si chci koupit Maxi Marine Chronometer a tam je ten rozdíl ještě větší - další obrázek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. února 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 Na som našiel video,ktore ukazuje Zero G,pre trochu lepšie pochopenieje to celkom dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2008 Zenith je moje oblíbená značka, bohužel jenom v úrovni teoretické. Ach, ta cena!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2008 Kamil napsal: Hnus. A to se mi Zenith vždycky líbily. Některé tvé názory fakt baštím Zdá se mi, že tvoje sebejistota je obrovská... Už se těším, až se jednou potkáme Značku Zenith uznávám, výše uvedené modely se mi nelíbí a na ruku bych si je nedal - dnes. Ale nikdy neříkej nikdy... Když stavěli Eiffelku, také většina místních říkalo - hnus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasHakl Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 slintám..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2008 Na Zenithu se mi líbí ty jejich reklamní fotografie. Zejména ty k řadě Academy...ty jsou správně snobské :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2008 Kamil napsal: No hnus to jsem možná přehmal, ale rozhodně se mi ta nová kolekce Defy vůbec nelíbí (hvězdičky, barvičky, datumovka..). K tomu rozdílu jsem udělal obrázek, ale já si chci koupit Maxi Marine Chronometer a tam je ten rozdíl ještě větší - další obrázek. Máš už vyhlédnutou konkrétní barevnou variantu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 26. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2008 (upraveno) Kamil napsal: No hnus to jsem možná přehmal, ale rozhodně se mi ta nová kolekce Defy vůbec nelíbí (hvězdičky, barvičky, datumovka..). K tomu rozdílu jsem udělal obrázek, ale já si chci koupit Maxi Marine Chronometer a tam je ten rozdíl ještě větší - další obrázek. Som si až teraz všimol tvoj post. Na obrázkoch je ten rozdiel naozaj vidieť. UN sú na tom horšie. Aj keď sú UN pekné hodinky, prídu mi v tom porovnaní trochu "hluché". Upraveno 26. března 2008 uživatelem maxs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se