AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 No a nechtel bys primo ty Eterny?
Valenta123 Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 To vis ze bych chtel ale porad jenom hodinky kupuju a nic neprodavam a doma uz to takhle moc dlouho prochazet nebude, takze volim levnejsi kousky, hlavne pro radost...
Roman-ZA Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Kde "u vás"? Mě připadá, že ten shop je v Anglii (a hodinky se případně vracejí tam). Ale to by nemuselo vadit, místní nakupují Ch.Ward taky z Anglie. ja som myslel, ze to cesky eshop. az potom som zistil, ze mi to automaticky prelozilo
Roman-ZA Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 skoda, ze nie su v rozmere 38 - 40mm.
323GT Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Včera dopoledne objednány a dnes už jsou doma. Dostanu se tam až večer, jsem zvědavý...
323GT Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Už nemám světlo, tak alespoň jednu po rozbalení.Musím říci, že nejsou vůbec špatné, naopak. Ke zpracování nelze řici nic negativního, jen lumi je slabota.Ale jak mám rád hodinky spíše jako nástroj, tak mi přijdou až moc takové uhlazené - na mě. Šanci jim však určitě dám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bohdan Kocharowski Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 To je barevne stejnej model jako ty na prvni strane vlakna?
323GT Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Jina barevna varianta neni. Tedy jeste cerne, ale ty jsou s manualem a myslim, ze maji 44mm. Zitra vyfotim na dennim svetle.
323GT Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 Přidávám pár rychlomobilovek a něco k barvě ciferníku. Tak modrý, jako je v úvodu tohoto vlákna nikdy nebude... Barva záleží na typu světla. Při dnešní zatažené obloze přechází z takové tmavě šedé až do temně modrozelené. Při umělém světle má fialový nádech. Hodně do toho vstupuje modrofialový antireflex, který je tak intenzivní, že vypadá jako oboustranný. Zda opravdu je nevím, ale vypadá to velmi pěkně. Těžko také říci, jak bude barva cifru vypadat na slunci...Bohužel, hodinky to všechno dělá ještě více decentnější, než bych si představoval. Rád bych si je nechal, protože kromě slabé lumi jim lze těžko něco vytknout. Na druhou stranu jsem holt více "toolovější", tak nevím...A k jakým hodinkám v této cenové hladině dostanete takto pěkné a praktické balení, že? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Valenta123 Odesláno 25. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 Tak ty moje jsou teprve na ceste a ty uz je mas doma diky za realne fotky.. za ty penize vypadaji opravdu dobre..
Roman-ZA Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 velmi vydarene, v skutku. nech sluzia v zdravi.
Harwey Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 Cifer je pekny, plasticke indexy, urob este par detailov;)
Bohdan Kocharowski Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 Vskutku pekne, ta modra se tvari na kazde fotce uplne jinak :-) btw...co ta krabice? to jako, ze si je muze kazdy pracovni den dat na jine misto v ni?
Valenta123 Odesláno 25. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 Mas to jako hodinkovnici v cene, skvely napad...
Valenta123 Odesláno 25. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 Cena uz je o 70 liber nahoru https://www.amazon.co.uk/Dreyfuss-Mens-Watch-DGS00153-52/dp/B01MA3RCX9/ref=sr_1_1?s=jewelry&ie=UTF8&qid=1511639245&sr=8-1&keywords=Dreyfuss+1924
Bohdan Kocharowski Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 Jo taklenc, no vidis, to mne nenapadlo! Rozhodne zajimavy napad!
Valenta123 Odesláno 25. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 Ber pomer cena/kvalita/prislusenstvi... prijde mi to jako dobry obchod..
Axel Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 Hmm, tak ty bych rad videl nazivo! gratuluji k hodinkam i odvaze! Konecne neco jineho nez Seika, Hamiltony, Wardy, Citizeny..
martar Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Krabice vtipně chronomagorská, hodinky vypadají v dané cenovce solidně, ale co se mi na renderu v úvodu vlákna líbilo - plastické prolamované ručky, které dobře chytají světlo a vypadají dobře - v reálu hodně chybí, na živých fotkách vidím ploché ručky bez střechovitého prolomení. Škoda, ten detail hodinky hodně zvedal. Přijde mi, že hodně výrobců nevidí tenkou hranici mezi tím, kdy se v renderu hodinky jen perfektně prezentují v nejlepším možném světle, a mezi tím, kdy už render lže a klame a ukazuje něco, co v reálu není....
Axel Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Dobry postreh! Mas pravdu, na tom rendru nejsou rucicky ploche.. A souhlas, esteticky vypadaji prolomene/zalomene lepe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se