Ohm-Aztec Odesláno 11. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Tady MWC popisuje svůj "příběh": https://mwcwatches.com/pages/about-us Zjednodušeně řečeno, našli si užitečného osla, který se alespoň krátkou část svého života nějak věnoval hodinkám, a na něj naroubovali svou představu o historickém původu (tak, jako to udělalo i pár renomovanějších značek). Už první věta působí značně nedůvěryhodně: "MWC was founded in 1974 by Wolfgang Obrigheimer - although he manufactured a limited number of watches in the mid 1960's. Wolfgang continues to be involved with the company and stlll assists with some design concepts and although he is now in his 80s and enjoying his partial retirement his interest in watches remains undiminished". No a teď se snaží podojit vlnu nostalgie a zájmu o military hodinky (tak, jako to udělalo i pár renomovanějších značek, Hamilton nevyjímaje). MWC je prostě takovej Steinhart. Jestli je to Čína nebo ne, se dá těžko posoudit, snaží se podobné asociace na jejich webu co nejvíce potlačit (z toho textu ta účelovost prostě čpí na hony...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Myslim si, ze s CWC, Hamilton nebo Marathon clovek udela vetsi terno. MWC se na vlne military hodinek veze, coz nemusi byt ale nutne spatne. Ty jejich ceny jsou prijemne, pokud chce clovek tento styl jen tak vyzkouset... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 mne osobne sa MWC sa pacia. samozrejme, ak by som chcel dat za vdak reciam o historii, tak musim siahnut po inych znackach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 11. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Trochu jsem zapátral po specifikaci GG-W-113, tak kdyby to někoho zajímalo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 (upraveno) American Mil-Spec: A GG-W-113 Pilot Watch Buyers Guide https://www.60clicks.com/gg-w-113-pilot-watch-buyers-guide/?utm_source=60Clicks+Dispatch&utm_campaign=2418538cba-EMAIL_CAMPAIGN_2018_01_09&utm_medium=email&utm_term=0_845c657369-2418538cba-185302977 Upraveno 11. ledna 2018 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Ale jo, vcelku to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 uz ich mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Ano, dnes dorazily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 17. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Paráda! Ja objednal dnes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 (upraveno) Přes referenční číslo se dá doklikat na japonský obrázky nebo i jedno video: Btw kde jste objednávali a na kolik to vyšlo? Kdyby vás to nebavilo' tak já bych je vzal. Edit: jo, jsem blboun. Nepodíval jsem se na předchozí stránku. Tak sorry. Upraveno 17. ledna 2018 uživatelem emef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Sashatore -> parada, gratulace. Hod vic fotek:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Ještě by Hamilton mohl začít dělat worn look (něco jako erbstuck u Laco) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Jsou pecka. Fakt mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 To jsem rád, že si je užíváš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PipingRock Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Fajn edícia, konečne podarená retro edícia od Hamiltonu. Trošku predražené, ale vyzerajú fakt dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PipingRock Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Zatiaľ mám len jeden nato remienok od Hamilton-a a je to kvalita. Kde si zohnal tie zvyšné nato remienky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 No, nevím, ciferník mi přijde trošku nepřehledný, mnohem víc se mi líbí starší verze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Mně se teda líbí... skoro přemýšlím, že bych je vyměnil za ty svoje... absenci data beru jako pozitivum. Myslel jsem, že jsou na fóru dvoje (sashator a emef) ale chápu to mezi řádky správně tak, že emef je má od sashatora? jinak se zeptám na lumi... je ta "vintage" lumi na tomto modelu taky tak špatná jako na tom standardním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Chapes to spravne lumi na date verzi jsem nevidel, ale predpokladam, ze bude stejna, zadna lampa to neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 6. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Taky tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se