zrno Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Tak po pul roce hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 zrno, krásnej příruční futrálek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 ahoj všem, tak ještě žiju... po dloooouhé době jsem se nechal přesvědčit a taky vyjímečně něco vyrobil... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 tak to mě dostalo,nikdy bych si nemyslel,že se mi tohle bude líbit,ale jsem úplně KO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) stav před prošitím > Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. myslim, že ve skutečnosti to vypadá ještě líp... Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem spinach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Tak ještě jednou děkuju i tady a asi budu i všude, kde nadále budu vkládat fotky až ho nasadím na hodinky. Je to taková srdcovka, hlavně díky Maori a Bells Beach, které mi vždy budou připomínat protinožce. Takže ohromný dík za tuto neskutečnou práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Remen zo shell cordovanu od Janka. Presne na moje hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Že je to fajný materiál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Že je to fajný materiál? Nepochybne. Zatial ho mam velmi kratko, no neskutocne pohodlny a ohybny je ten remienok. A vdaka zuzeniu 20/16 skvele sedi a nezavadzia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 nic proti krasnym petkam, ale videt ten remen na mark xvi tak bych se asi zblaznil:) enjoy Remen zo shell cordovanu od Janka. Presne na moje hodinky IMG_5779.jpgIMG_5781.jpgIMG_5780.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Nepochybne. Zatial ho mam velmi kratko, no neskutocne pohodlny a ohybny je ten remienok. A vdaka zuzeniu 20/16 skvele sedi a nezavadzia...Ja som aj po dlhej dobe pochopil, že je to luxusný materiál a bol som rád, že vôbec niekto v mojej blizkosti vie s tým narábať až do takejto kvality Spokojnosť maximálna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 nic proti krasnym petkam, ale videt ten remen na mark xvi tak bych se asi zblaznil:) enjoyDiky, spominane marky alebo este radsej expy 36ky...to by uz bolo uplne dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Ja som aj po dlhej dobe pochopil, že je to luxusný materiál a bol som rád, že vôbec niekto v mojej blizkosti vie s tým narábať až do takejto kvality Spokojnosť maximálna. To velmi rad pocujem, ze si aj po case takto spokojny...ja si na preverenie casom este musim pockat, no praca je to poctiva a material ozaj vyborny, to clovek zisti hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Řemen je nádherný a k hodinkám prostě sedí jak gatě na pr.el Gratuluju a užívej!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Na cordovan, jako materiál, jsem taky zvědavý moc, už mám na Stowičky objednaný hnědý řemínek s konstrastním prošitím od Simona, tak jak ho nasadím, tak postnu foto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimNovak Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Tak po pul roce hotovo Ten futrál je úžasný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 par kousku a experimenty z nubukem s potiskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimNovak Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Dlouho vybírám řemen na mé Diplomaty a tenhle vypadá skvěle. Je od Ondry Šímy? A co cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 wow, tak srovnani s mistrem Simou me kazdopadne zahralo u srdce dikymas SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimNovak Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Je to tak, vypadá suprově :-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se