Přejít na obsah

KOŽENÉ ŘEMENY - RUČNÍ PRÁCE

spiderer

Doporučené příspěvky

potru kuzi UHU lepidlem, rozetru, slepim, orezu - to je opruz - udelat kolmou hranu...

Já konečnou hranu dobrušuju na smirkovým papíru. Ta hrana je pak taková přirozenější, než ořezaná. No a kdo nechce mít hranu surovou, lze ji jednoduše potřít bezbarvým balakrylem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

to vypada dost dobre! delas jen do supliku, nebo se chystas i neco poustet dal? :) libi se mi oba, otazka je pouze jak by sedly ke konkretnim hodinkam..

poslední dobou hlavně pouštím dál.. ;-) šuplíky už neplním, pro sebe držím tak max. 10 ks na "výměnu"..ostatní kousky ať dělají radost dalším

obvykle dělám 24 mm (jako tyto na obr.) nebo 22 mm, případně na objednávku

Odkaz ke komentáři

poslední dobou hlavně pouštím dál.. ;-) šuplíky už neplním, pro sebe držím tak max. 10 ks na "výměnu"..ostatní kousky ať dělají radost dalším

a na kolik si tak cenis ty vyse uvedene za kus?

Odkaz ke komentáři

...a co 24 mm pro pevné nožky s podložkou...takový v šuplíku nemáš? Mám jeden takový rozešitý, ale než to dodělám...
Odkaz ke komentáři

...a co 24 mm pro pevné nožky s podložkou...takový v šuplíku nemáš? Mám jeden takový rozešitý, ale než to dodělám...

jeden s podložkou jsem před vánocema měl, nicméně nebyl pro pevné stěžejky.. ale už je stejně prodaný ;-)

našel jsem už jen fotku toho řemenu bez podložky (pro představu), byla to pěkná "medově hnědá" kůže..

viz. obr

Odkaz ke komentáři

tak v TV zase nic.. tak byl alespon čas na přípravu dalších řemenů na prodej ;-)

post-10633-071181900 1295133049.jpg

ten tmavy vlevo uz mi spokojene sedi na ruce, k pilotkam pasuje paradne :)

nakonec jsem demontoval matnou sponu z bob remenu, nechtelo se mi cekat, nez prijde nova z watchbandcenter, dalsi dirky nebudou potreba, mas to v oku.. diky za fajn pokec a remen! :)

Odkaz ke komentáři

ten tmavy vlevo uz mi spokojene sedi na ruce, k pilotkam pasuje paradne :)

nakonec jsem demontoval matnou sponu z bob remenu, nechtelo se mi cekat, nez prijde nova z watchbandcenter, dalsi dirky nebudou potreba, mas to v oku.. diky za fajn pokec a remen! :)

díky ;-)

Upraveno uživatelem spinach
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...