Karlos Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 potru kuzi UHU lepidlem, rozetru, slepim, orezu - to je opruz - udelat kolmou hranu... Já konečnou hranu dobrušuju na smirkovým papíru. Ta hrana je pak taková přirozenější, než ořezaná. No a kdo nechce mít hranu surovou, lze ji jednoduše potřít bezbarvým balakrylem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 ja tu hranu take brousim..resp jsem zkusil...jakou hrubost pouzivas? jako celkem rychla uprava hrany se mi osvedcilo pretreni voskem na boty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 nový kousek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 ..tak když bylo to volno.. tak "remodeling jednoho řemenu" na alá pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 (upraveno) tak teda jeden novoroční..inspirovaný... ;-) Upraveno 1. ledna 2011 uživatelem spinach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 How how how, pěkná práce, to takhle na Novy rok šiješ řemeny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 How how how, pěkná práce, to takhle na Novy rok šiješ řemeny ;-) noóó... ja ho šil spíš na Silvestra a publikoval až na Nový rok ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 to jseš teda pěknej dravec , povedlo se ti to moc hezky, jen tak dále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 (upraveno) tak v TV zase nic.. tak byl alespon čas na přípravu dalších řemenů na prodej ;-) Upraveno 15. ledna 2011 uživatelem spinach 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 to vypada dost dobre! delas jen do supliku, nebo se chystas i neco poustet dal? libi se mi oba, otazka je pouze jak by sedly ke konkretnim hodinkam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 to vypada dost dobre! delas jen do supliku, nebo se chystas i neco poustet dal? libi se mi oba, otazka je pouze jak by sedly ke konkretnim hodinkam.. poslední dobou hlavně pouštím dál.. ;-) šuplíky už neplním, pro sebe držím tak max. 10 ks na "výměnu"..ostatní kousky ať dělají radost dalším obvykle dělám 24 mm (jako tyto na obr.) nebo 22 mm, případně na objednávku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 poslední dobou hlavně pouštím dál.. ;-) šuplíky už neplním, pro sebe držím tak max. 10 ks na "výměnu"..ostatní kousky ať dělají radost dalším obvykle dělám 24 mm (jako tyto na obr.) nebo 22 mm, případně na objednávku a na kolik si tak cenis ty vyse uvedene za kus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 a na kolik si tak cenis ty vyse uvedene za kus? tyhle za 500,- Kč/ ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 poslední dobou hlavně pouštím dál.. ;-) šuplíky už neplním, pro sebe držím tak max. 10 ks na "výměnu"..ostatní kousky ať dělají radost dalším obvykle dělám 24 mm (jako tyto na obr.) nebo 22 mm, případně na objednávku ...a co 24 mm pro pevné nožky s podložkou...takový v šuplíku nemáš? Mám jeden takový rozešitý, ale než to dodělám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 ...a co 24 mm pro pevné nožky s podložkou...takový v šuplíku nemáš? Mám jeden takový rozešitý, ale než to dodělám... jeden s podložkou jsem před vánocema měl, nicméně nebyl pro pevné stěžejky.. ale už je stejně prodaný ;-) našel jsem už jen fotku toho řemenu bez podložky (pro představu), byla to pěkná "medově hnědá" kůže.. viz. obr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 (upraveno) momentálně můžu nabídnout ještě tuto specialitku.. v případě zájmu pište "sz" více -zde- Upraveno 17. ledna 2011 uživatelem spinach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 tak v TV zase nic.. tak byl alespon čas na přípravu dalších řemenů na prodej ;-) ten tmavy vlevo uz mi spokojene sedi na ruce, k pilotkam pasuje paradne nakonec jsem demontoval matnou sponu z bob remenu, nechtelo se mi cekat, nez prijde nova z watchbandcenter, dalsi dirky nebudou potreba, mas to v oku.. diky za fajn pokec a remen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 (upraveno) ten tmavy vlevo uz mi spokojene sedi na ruce, k pilotkam pasuje paradne nakonec jsem demontoval matnou sponu z bob remenu, nechtelo se mi cekat, nez prijde nova z watchbandcenter, dalsi dirky nebudou potreba, mas to v oku.. diky za fajn pokec a remen! díky ;-) Upraveno 21. ledna 2011 uživatelem spinach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 ...dnešní výrobek = *echt V I N T A G E kousek_no.1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se