Přejít na obsah

KOŽENÉ ŘEMENY - RUČNÍ PRÁCE

spiderer

Doporučené příspěvky

Paradni prace Mistre Ondreji.

Moje IWC da Vinci měly už vohnusalej řemen. Zralej na výměnu. Donesl jsem ho Ondrovi a že bych rád novej. Malej zádrhel byl, že ten řemen má v sobě kovový IWC bazmek a IWC folii. Simon ani nemrknul okem, prohlásil, že to bude práce na zimní depresivní večery a převzal zakázku. Dneska jsem si šel pro krásnej novej řemen ze pštrosí nohy, IWC bazmek implantovaný. Práce jak na kostele. Děkuju pane Mistr za krásnej řemen, těším se, až vohnusám tento či druhý záložní a budeme recyklovat, příště do hnědého krokodýla.
Pro ilustraci 1. fotka originální kroko, 2. a 3. fotka pštros. Simon je weltklasse, o tom se nedá pochybovat.

attachicon.gifIMG_2272.JPG

attachicon.gifIMG_2812.JPG

attachicon.gifIMG_2813.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z vlastnej skusenosti viem, ze k BB sa okrem original remienku len velmi tazko daco doladuje. Tento od p. Simu je fantasticky, no popravde je velmi podobny originalu.

inspiroval jsem se originálem a nakonec jsme ho s Ondrou překonali.. Díky za pochvalu. 

Odkaz ke komentáři

Snad tu mezi profi pásky neurazím, navíc s levnými quartzkami, ale jsem s nimi celkem spokojený a přijde mi že se k hodinkám hodí:

t1QbFYeh.jpg

uBBKmXhh.jpg

Fotky zapínání + pár detailů zde: http://imgur.com/a/KUYGd

Zároveň bych se chtěl zdejších výrobců NATO pásků, což jsou asi jen pánové ZRNO a Jankoxxx, zeptat kde kupují kovové průvlačky - kvůli zdravotním problémům nemám sílu na to abych jezdil z maloměsta do Prahy a probíhal všechny galanterie a železářství, kdybyste mi někdo mohl dát tip na konkrétní prodejnu nebo eshop (sháním 20mm velikost), velmi bych to ocenil :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...