zrno Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Nene vsechno je hovezina. Neco cesky vyroby a neco je italie , kterou posledni dobou beru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Rucni kouhout na Stowach.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Zrno, ten pstros vypada dokonale....Pokus o vyvložkovanýho pštrosa va 24mm :-)pštros.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Paradni prace Mistre Ondreji. Moje IWC da Vinci měly už vohnusalej řemen. Zralej na výměnu. Donesl jsem ho Ondrovi a že bych rád novej. Malej zádrhel byl, že ten řemen má v sobě kovový IWC bazmek a IWC folii. Simon ani nemrknul okem, prohlásil, že to bude práce na zimní depresivní večery a převzal zakázku. Dneska jsem si šel pro krásnej novej řemen ze pštrosí nohy, IWC bazmek implantovaný. Práce jak na kostele. Děkuju pane Mistr za krásnej řemen, těším se, až vohnusám tento či druhý záložní a budeme recyklovat, příště do hnědého krokodýla.Pro ilustraci 1. fotka originální kroko, 2. a 3. fotka pštros. Simon je weltklasse, o tom se nedá pochybovat.IMG_2272.JPGIMG_2812.JPGIMG_2813.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Rucni kouhout na Stowach.... Moc pěkné, udělej prosím hezčí foto. Nene vsechno je hovezina. Neco cesky vyroby a neco je italie , kterou posledni dobou beru. Dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Tudor & vintage tak nevim porad mam pocit ze tomu neco chybi .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 (upraveno) Tudor & vintage tak nevim porad mam pocit ze tomu neco chybi .... ImageUploadedByTapatalk1376594241.124489.jpg tah? Upraveno 15. srpna 2013 uživatelem Sedlinarkrage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Tomu chybí ta rudá podle lunety, nebo černá podle ciferníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 Rudou na BB určitě nee, tím by se ty nádherné hodinky zabily. Majitelé určitě vědí, že ani s černou na cifru to není tak jasné. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 Doplňuji, že fotografie jsem rychlocvaknul iPhonem. Nafotím ještě ten nádherný řemen od Ondry Šímy zrcadlovkou a hodím to sem. Naživo je mnohem hezčí, než ten origo od Tudoru. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 Z vlastnej skusenosti viem, ze k BB sa okrem original remienku len velmi tazko daco doladuje. Tento od p. Simu je fantasticky, no popravde je velmi podobny originalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 Z vlastnej skusenosti viem, ze k BB sa okrem original remienku len velmi tazko daco doladuje. Tento od p. Simu je fantasticky, no popravde je velmi podobny originalu.inspiroval jsem se originálem a nakonec jsme ho s Ondrou překonali.. Díky za pochvalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2013 Jeden rychlo cvak, Ota opět nezklamal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozka Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 Snad tu mezi profi pásky neurazím, navíc s levnými quartzkami, ale jsem s nimi celkem spokojený a přijde mi že se k hodinkám hodí: Fotky zapínání + pár detailů zde: http://imgur.com/a/KUYGd Zároveň bych se chtěl zdejších výrobců NATO pásků, což jsou asi jen pánové ZRNO a Jankoxxx, zeptat kde kupují kovové průvlačky - kvůli zdravotním problémům nemám sílu na to abych jezdil z maloměsta do Prahy a probíhal všechny galanterie a železářství, kdybyste mi někdo mohl dát tip na konkrétní prodejnu nebo eshop (sháním 20mm velikost), velmi bych to ocenil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 Hranaty vsuvky sezenes vsude ovalny nikde. Ja zelezo kupuju venku mimo cr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Jeden vintage bund pro Sibire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 A jeste jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 zadani bylo aby remen vypadaj jako by absolvoval celou valku ve vietnamu v bazine a prejetej dzipama apod a ja myslim, ze zadani bylo splneno beze zbytku dekuji ti, kamarade.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Dve veci ze zadani jsem z hygienickych duvodu vynechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 tak neska jsem je konecne nasadil, aspon na chvili tesim se na svetlej remen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se