moralles Odesláno 14. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Aha v pohode. Jj koukal jsem na to vlakno. Skeletony ....no ufff :/diky za tip na ty Longinesky Ale jinak sem potesen, ze mi vsichni ty Omegy doporucujete. Puvodne jsem nevedel, jestli to neni jenom predrazena komedie pro hollywoodsky hvezdy jako pana kaficko a spol. Ale evidetne to je v tyhle cenovy relaci kvalitni hodinarina, ktera vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Za ty prachy to jsou prostě švýcary od provařený značky s trochu vylepšeným strojkem. Za mně je plus krásný pouzdro (miluju ty broušený plochy na Omegách - to mi třeba chybí na Rolexu) s malou výškou. Jestli nemáš problém s tím tahem, jdi do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Než to tady rozštípneš, tak v klidu došetříš na ty rolády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 (upraveno) A takhle nějak funguje inkluze. Gratuluji k asimilaci do (mono)kultury smp, moon, sub. Teď eště kozatou blondýnu & oktáviji fdehtu Inšaláh Upraveno 14. prosince 2017 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 14. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Za ty prachy to jsou prostě švýcary od provařený značky s trochu vylepšeným strojkem. Za mně je plus krásný pouzdro (miluju ty broušený plochy na Omegách - to mi třeba chybí na Rolexu) s malou výškou. Jestli nemáš problém s tím tahem, jdi do nich. s tahem problem nemam. ten bych dal stejne hned pryc a dal kuzi, nato nebo gumu. Jak jsem psal me tahy moc neberou. delaj ty hodinky humpolactejsi, masivnejsi...a to se mi nelibi. Než to tady rozštípneš, tak v klidu došetříš na ty rolády Rolady me ve snu ani nikdy nenapadli. to by na me uz bylo asi moc, ze by mi ani nedochazelo ze mam neco tak exkluzivniho na ruce. k nim podle me clovek potrebuje delsi cestu, aby je docenil.ted bych je mel na ruce a rikal si "tvl pi..čo ja mam na rukach rolexky, hmmmm" je to proste uz moc, chapes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 14. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 A takhle nějak funguje inkluze. Gratuluji k asimilaci do (mono)kultury smp, moon, sub. Teď eště kozatou blondýnu & oktáviji fdehtu Inšaláh #OFFTOPIC: blond girl uz mam ad auto: spis bila X6, ne? - chipnutou octavii TDi maji borci s casiama 50mm a nebo skeletonama do 8k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Ted si stou mladou všechny nasral :-D Za me omega, longines nebo jety tagy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Jo tohle je peknej kousek. Jak se říkalo kdysi, koukat nešahat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Provoz asi nebude zrovna levný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Ale fuj. Láska přeci nic nestojí. To ... večeře, autínko, hadříky, botičky, vůně a zážitky jo.Sem koukal že smp spectre limitka je už jen za kilo. De to dolů, nová bondovka bude.Jen si říkám že v jednoduchosti je síla. Takže tříkila bez doplňků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Myslel jsem samozřejmě X6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Hlavně dej vědět, až budeš mít něco definitivně na ruce. Zajímá mě, jak to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se