pepyczek Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 Když už jsme u těch Štajnů, nezkoušel si model Ocean TWO? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marhi Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 Ale je to jen úhel pohledu. Proto si tady aby-sis nechal poradit. Jinak si to projdeš za pár let, se spoustou vyhozených peněz. Navíc když bude první velmi dobrá, tak tě nebude několik let tak pálit dobré bydlo, pořídit další. Já k omegám pomalu spěji. Už jsem ve fázi hledám definitivní. A rozpočet mám do kila, zatím. Jen mám tu výhodu že už mě nic netlačí. I tak jsem pro okolí za magora. Tady jen lehký záčátečník.
villain83 Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 ...Stajny mam rad, na nic si nehrajou, snad jen ta tvar neni jejich...pobavils.
JanNovakJan Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 tak dnesni navsteva v Chronoshopu... Sinn 104 jsem zavrhl nelibi se mi cifer a rucicky. ale velke prekvapeni pro me byly Steinharty Ocean Titanium 500 Premiumtitansafirkeramicka lunetaETA 2892-A2CENA?? uplne super co si o nich myslite?Tak je vezmi a není co řešit. Pokud jde o okolí, tak 99% lidí nepozná, co sis vlastně koupil (a největší dojem bys na ně stejně udělal s Dieselem ). Kvalitativně na tom budeš úplně stejně, jako u násobně dražších modelů. Jedině bys koupil chronometry, pak je tam odchylka garantovaná, ale tam do daného rozpočtu tak leda Certiny nebo možná Tissot.
JanNovakJan Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 Ještě jeden zajímavý model od Certiny s Powermatic 80 a WR300 (jestli už tady byl, tak sorry, nechce se mně procházet 5 stránek zpátky) https://www.jomashop.com/certina-watch-c032-407-11-041-00.html
nickolas Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 Na Štajny se vykvajzni, to je cilovka s bugetem 10litru... Nic proti tomu, na zacatku jsem po nich taky dost koukal, ale je to proste obslehlej Rolex... Vem ty Tagy nebo RW (ty se ti taky libily, tak k te znacce neco nastuduj a uvidis jestli te to k nim posune nebo ne). Navic ted byly tady v inzerci, myslim v zasade novy. Ty Omegy nevim, to je takova prvoplanovka, to napadne kazdyho... Tagy jsou na tom asi podobne, ale aspon jsou hezky (teda dle myho...nic proti nikomu komu se Bondovky libi). U Omegy bych videl jiny hezci kousky. Ale teda ne za 40 Klidne Speedy reduced, ale je teda pravda ze tam muze hlodat broucek ze to nejsou Moony. Sinny kolem 40 taky maji zajimavejsi kousky...no mozna trochu vejs...ale neotrely, neokoukany. Ale tady nejsem objektivni. Za 40 toho je uz docela dost (nebo za 50). Jen vybrat no. Hlavne se neukvap. A nebo se ukvap a vem nekde ty Bondovky a treba ti to vyjde. Tady hromada pacosu na zacatku treba i vedela co, ale badala, badala, setrila, vymyslela, vzala alternativy a stejne po case skoncila u toho prvniho napadu. Treba kdyz to risknes, tak to napoprvy vyjde a bude to nafurt. Ale to uz sem nesmis chodit, to je zlo! No nezavidim ti to. Hlavne si sesumiruj co ano a proc, a co ne a proc. Jak zacnes vymyslet, ses ztracenej. Vymyslis kdeco, ale jestli to bude ono...??? A az koupis, tak okamzite prestan koukat (pac ono te to bude lakat koukat!), pac jak se jednou mrknes, je to cesta k vecne schize. A uz mlcim. Nepiju, objevuju
moralles Odesláno 12. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 chlapi , vy mi to vubec neulehcujete !!! takze zitra zase do Koscomu uz po treti... a zkusim zpet Orisy ale ty Movember edition (protoze jsou mensi a maji cerny cifer) pak RW a TG AR 500 Speedy Reduce bylo prvni co sem napsal a ze chci, ale byly mi logicky rozmluveny pro jejich neprilis valnou kvalitu...takze ty jsem zavrhl...
nickolas Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 Promin uz nevim a jsem liny hledat...ty Movembry maji knira jen na remenu, nebo i na cifru? To by te mohlo casem trochu stvat. A k tem Reduced...napis si Prischerovi, at to vic rozvede. Nebo nekteremu ze zdejsich mechosu...treba to nebude tak zle (s tou kvalitou...u servisu si dokazu predstavit, ze to bude slozitejsi). A hele, jestli jsi z Prahy, nebo to mas kousek, ty navstevy v Koscomu/Chronoshopu/kdekoliv, si proste uzij. Jasny, vsichni te ve finale budou, vice ci mene, ?presvedcovat? ze ti to sedi a ze bys mel koupit u nich, ale nemusis (jen prekonat ostych...a 40 za to stoji).Nechci ti cpat ty neotrely znacky za kazdou cenu. Vzit to jen proto, ze to nema kazdej je asi blbost, to nevydrzi. Musis byt presvedceny, ze ty konkretni hodinky z konkretnich duvodu chces. Jinak to bude hlodat. A ty duvody nemusi byt uplne logicke/formulovatelne/pochopitelne pro ostatni. Jen pro tebe! Good luck!
moralles Odesláno 12. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 Oris Movember jenom na remenu. kdyby to bylo jinde tak to bych nechtel. Jenze ty jsou za 57 a to uz radsi vemu Omegy SMPc S kubou aka Prischerou jsem to prave probiral a on rikal (osobne jsme se potkali a ukazoval mi jeho SMPc coz se asi nemelo stat ), ze se proste jednou ty Reduce vyserou. to chrono je jenom nastavba a blbe udelana... vsak neboj to ja ostychem netrpim a vyber si uzivam. musim rict ze v Koscomu jsou opravdu skveli a nepresvedcuji. Chapou, ze tohle chce cas.
Stelvio Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 (upraveno) tvl je to na palici asi ted na to prc...am a budu to resit po Novym roce. Omegy mi tady doporucuji vsichni. ted mam jedny v merku.... SMP 300M ceramic pod 60, ale kua to je na 1. hodinky hrozna morda.to je jak jezdit ve Felicii a jit pak rovnou doNo jo ale klidně to můžou bejt první i poslední hodinky. Nebo hodinky na furt, což se u ostatních dá říct jen těžko. Takže ve výsledku budeš spokojenej a do budoucna si ušetříš zbytečný ztráty... A když si nadhodil to srovnání s autama, tak když budeš mít možnost z Felicie přesednout do Lamba, tak to přece neodložíš kvůli tomu, aby ses mohl svézt ve Fabii? Upraveno 13. prosince 2017 uživatelem Stelvio
Diablo1st Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Len ak kúpiš svoje vysnívané hodinky, aby si sa ich nebál nosiť. Ja mám psychologickú hranicu na cca. 700?. Proste za vec, čo sa môže ľahko poškodiť, stratiť alebo odcudziť sa mi prieči dať viac ako spomínanú sumu. Pre mňa je také hodinkové maximum Ch.Ward Trident 600. Aj keď sa mi páčia Moony či SMP, sú proste mimo dosah. Možno sa táto hranica posunie, to ukáže až čas
shewcza Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Diablo1st: hele nezlob se, ale to je hloupost co jsi napsal. Zítra si mohu třeba při chůzi zlomit nohu, znamená to, že raději nemám chodit? Já si nemyslím, že to souvisí s možností rozbití, spíš si v hlavě ještě nejsi schopný opodstatnit vyšší částku za hodinky, třeba i se stejným strojem uvnitř.
Diablo1st Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Neviem, či to je zrovna dobré porovnanie so zlomenou nohou, ale budiš. Lebo hodinky ti veľmi ľahko môžu padnúť na zem, môžeš ich ľahko "štrajchnúť" o zárubne, alebo veľmi ľahko zmenia majiteľa napr. na plavárni, určite sa to stane ľahšie ako si zlomíš nohu. Možno je to len moja paranoja, ale skrátka toto je moje psychické rozpoloženie a preto by som ja za hodinky nedal viac ako tých cca. 700?. Ale jedná sa len o môj názor a moje "psychické problémy". Týmto nechcem autora témy napádať na kúpu hodiniek, ktoré nechce, len som chcel poukázať na iné aspekty, ktoré je dobré zvážiť pri kúpe hodiniek. Ak som niekoho pohoršil, alebo nebodaj urazil mojím názorom tak sa ospravedlňujem
moralles Odesláno 13. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 (upraveno) dneska sem byl v Omega na staromaku a je to proste tutovka. Chci aspon ted - Seamaster Diver 300M ideal verze ceramic ted je jenom otazka, kdy Bud je koupim ted nebo jindy, ale po jinych dream watch (momentalne) uz koukat ani nebudu. Nebudu kupovat nejaky jiny znacky okolo 40 - Tagy, Orisy, RW. Byly by to vyhozeny prachy a stejne bych je pak prodal a hledal Omegy.Vyzkousel jsem jich hodne, abych zjistil co mi sedi - co se mi libi. klidne si ted na nejaky cas koupim nejaky levny automaty - Seiko, Stein ale cil je SMPc Takze vsem moc diky za rady a doporuceni. Hodne mi to pomohlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. prosince 2017 uživatelem moralles
diddi Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Edox v prodejní serkci by mohly splňovat zadání - teda až na cenu, ale když praciješ, tak 20 tis. ještě není likvidační http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/111586-edox-grand-ocean-automatic-open-heart/&do=findComment&comment=2044708
xcmaniax Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 No vidis:) tak je tu poptej, chodi tu casto za dobry peniz.
moralles Odesláno 13. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Eee ty Edoxy jsou hrozny komedie, kamo
Fade Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Konečně! To je přesně to, co jsem říkal. Kdybys nevzal Omegy, hlodalo by tě to pokaždé, co bys je někde viděl. Věř mi. Já bych vzal rovnou Omegu když už, tak už. Ale Seiko bude super volba, pokud chceš přestupné hodinky. Kup si SKX009 a buď šťastný bastard až do doby, než se v prodejní sekci neobjeví nějaké SMPc a pak po nich skoč Budeš mít boží SKX009 na práci atd a Omegy na parádu.
diddi Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Eee ty Edoxy jsou hrozny komedie, kamo Tvl- blbe vlákno, sorry, ignoruj to - to mělo být pro toho klučinu co chce zapůsobit skeletonama na bankéře Pro tebe jen Smp a zatím bych vzal ty odrbané LHC
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se