Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jsou pekny no, pouzdro, kalibr, vcecko ...

Zatim ne, musim je videt a trochu je osahat. Na fotkach se mi libi, ale skutecnost muze byt jina, uz jsem to u nekolika kousku zazil...a nebo taky nebude a jsem v r**i [emoji2]

Odesláno

Brus ciferníku je hezkej, ale proč tam proboha neni aspoň něco aplikovanýho, vystouplýho (logo, něco, nevim...). Je to děsně plochý.

Takhle to vypadá jak když tam zapomněli zažloutlej papírovej servisní cifr pro hodináře.

• po měsíci...
Odesláno

Dnes som sa na ne isiel pozret na parizsku, a zrovna vcera ich niekto musel kupit takze som ich nevidel. Priznajte sa ktoto bol? :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak mi tento týden psali, že je maj konečně v butiku na Staromáku. Já se tam v nejbližší době nedostanu, tak kdyby měl někdo cestu kolem, tak se pak může podělit o první dojmy

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pořád nikdo? Původně jsem měl v plánu se tam zastavit zítra a omrknout je, ale...Po tom co Omega předvedla na Baselworld jsem rychle koupil jedny modrý Seamastery, než dojdou :-). Raily musí nějaký čas počkat. 

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak už jsem je asi před měsícem osahal naživo a vypadaj dobře. To celobroušený pouzdro a cifr jsou fakt povedený. Myslím, že se u nich bude moct člověk trochu vyblbnout s řemenama (maj je tam na nějakým látkovým ala jeans řemenu a nevypadá to zle). Až se časem objeví na secondhand trhu, tak budu mít asi o čem přemejšlet

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...