Toom Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
watcher Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 Mensi jsou 38, ne? Tohle budou 42...
jankoxxx Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 su aj 36mm ale zhanaju sa tazko...
sashator Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2017 Jen tak pro zajimavost jsem psal do Omega butiku, kdy budou u nich na prodejne a snad by je mohli dostat nekdy behem unora
blackhead Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2017 Z UK mi psali ze uz je maj, jdes do nich?Jen tak pro zajimavost jsem psal do Omega butiku, kdy budou u nich na prodejne a snad by je mohli dostat nekdy behem unora
sashator Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2017 Zatim ne, musim je videt a trochu je osahat. Na fotkach se mi libi, ale skutecnost muze byt jina, uz jsem to u nekolika kousku zazil...a nebo taky nebude a jsem v r**i [emoji2]
blackhead Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2017 Jsou pekny no, pouzdro, kalibr, vcecko ...Zatim ne, musim je videt a trochu je osahat. Na fotkach se mi libi, ale skutecnost muze byt jina, uz jsem to u nekolika kousku zazil...a nebo taky nebude a jsem v r**i [emoji2]
bandicoot Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Brus ciferníku je hezkej, ale proč tam proboha neni aspoň něco aplikovanýho, vystouplýho (logo, něco, nevim...). Je to děsně plochý. Takhle to vypadá jak když tam zapomněli zažloutlej papírovej servisní cifr pro hodináře.
blackhead Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Za mne to prave vsechno tak nejak ladi jako celek, aplikace se ani moc nehodi, nanejvys mozna tak logo ...
sashator Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Vidim to stejne, a to jsme jinak vyznavac spise plastickejch cifru...ale zaklad je to videt nazivo, pak muzem hudrovat
sashator Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Nějaký postřehy z hodinkee...ten brus všude po celejch hodinkách je prostě dobrej
blackhead Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Nějaký postřehy z hodinkee...ten brus všude po celejch hodinkách je prostě dobrej Jsou super, jeste te nepustily? To brouseny pouzdro je hrozne prakticky, vidim to na ST.
sashator Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Hele nepustily. Akorát teď není za co měnit a ještě je něco v plánu, tak počkám a třeba mě to přejde
blackhead Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Hele nepustily. Akorát teď není za co měnit a ještě je něco v plánu, tak počkám a třeba mě to přejde Tak to mame podobne, a co je v planu za kousek? [emoji3]
Doq111 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Dnes som sa na ne isiel pozret na parizsku, a zrovna vcera ich niekto musel kupit takze som ich nevidel. Priznajte sa ktoto bol? :-)
sashator Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Tak mi tento týden psali, že je maj konečně v butiku na Staromáku. Já se tam v nejbližší době nedostanu, tak kdyby měl někdo cestu kolem, tak se pak může podělit o první dojmy
AdaMoss Odesláno 22. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Pořád nikdo? Původně jsem měl v plánu se tam zastavit zítra a omrknout je, ale...Po tom co Omega předvedla na Baselworld jsem rychle koupil jedny modrý Seamastery, než dojdou :-). Raily musí nějaký čas počkat.
sashator Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Tak už jsem je asi před měsícem osahal naživo a vypadaj dobře. To celobroušený pouzdro a cifr jsou fakt povedený. Myslím, že se u nich bude moct člověk trochu vyblbnout s řemenama (maj je tam na nějakým látkovým ala jeans řemenu a nevypadá to zle). Až se časem objeví na secondhand trhu, tak budu mít asi o čem přemejšlet
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se