Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Axel, Kamil: v podstatě s váma souhlasím. Zdejší problém je, že tu většina z nás má hodinky za daleko větší peníze, než je na takovou věc jako hodinky normální v kontextu našeho zbývajícího majetku/příjmů (to se tu ostatně taky někdy řešilo). To je jasný, že by každýho bavilo být sběratel a točit a zkoušet zajímavý kousky. Jenže u lidí jako třeba já je Rolex (nebo Omega atd,) i dost pragmatická volba, právě z důvodu, že v tom pak úplně nezahučí - třeba při prodeji. A pořád je to pro mně i super značka, ale o tom si tu psát nemusíme:-) Kdybych koupil něco zajímavýho za 200, nosil to intenzivně rok jako Suby, tak to prodám pak za 130 a v podstatě s hodinkama končím:-)

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A kdyz si koupis suby za 200 a budes je nosit intenzivne celej rok dostanes kolik?-tohle jsou podle me kecy...kdyz hodinky nosis poctive a nemas je jen na mazleni-je to na nich videt...suby koupis za 200 a po roce intenzivniho noseni dostanes 160...vyplati se to prodavat??? (Ceny ber cca,ale kdyz je trosku poskrabes-tak nejak to bude...)

Ja Ti uz asi neporadim-musis se tim prokousat sam,ale za me je potreba vyzkouset vsechno co se mi libi...

Preji stastnou ruku pri vyberu-pokud budes vybirat :)

Odesláno

No ND tu koupis treba za 155 a myslím že po tom roce je okolo 150 zase prodáš...prostě žádný drama. Nechci tu ale filozofovat:-) Rád bych zkoušel, ale nemůžu být každý rok stovku v mínusu:-D Uvidím po novým roce. 

Odesláno

Tak to jo,ale koupils uz jetý a pokud je budeš nosit za 150 podle me nepujdou,ale o tom to neni-pochopil jsem co si psal a nikdo nechce kilo uletet,ale i to se mi stalo (teda bylo to trosku min,ale uletel jsem no ... )

Jde primarne o to jestli to nosis nebo na hodinky jen koukas a za rok prodáš...

Kazdopadne bych se toho nebál-jsou to jen hodinky :)

Odesláno (upraveno)

jestlize nechces navysit budget a neco co se ti libi dokoupit na stridacku, vidim jediny reseni: nech si suby, odhlas se z chronomagu na 2 mesice a uvidis, ze abstak prejde. jinak budes proste v kolecku nakup/prodej jako my vsichni co to furt resime.

Jinak troche off-topic nevidim jedinej duvod, proc by suby meli mit status toho nej co se nema prodat :-) spis to vidim podle kazdyho srajtofle a bloku v hlave co jeste nosit za xxx penez :-)

Upraveno uživatelem Rybiz
Odesláno

Mohu napsat snad jen svůj příběh a ujištění, že nejen Rolex si drží svoji cenu  :oneeyed02: 

(např. ceny 15300 se stále zvyšují a s prodejem hezkého kousku mít dlouhodobý problém nebudeš)

1ccfd573a81e15469a1c7affe65d807a.jpg

Odesláno

Andrew: kdybych šel do vyšších pater, tohle je určitě i pro mně velký favorit. Ale na to si ještě pár let (a snad i pater/příček...:-)) počkám. A jak je to s daily wear takových hodinek? To se mi na subech líbí, že i když tah je oleštěný a jsou na nich vlásečnice, tak díky lunetě vypadají seshora pořád pěkně.  

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mohu napsat snad jen svůj příběh a ujištění, že nejen Rolex si drží svoji cenu :oneeyed02:

(např. ceny 15300 se stále zvyšují a s prodejem hezkého kousku mít dlouhodobý problém nebudeš)

1ccfd573a81e15469a1c7affe65d807a.jpg

RO je muj plan jeste k soucasnym 14060M a pote co si poridim 5513 udelane v roce meho narozeni. Jako daily hodinky jsou podle me idealni!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 2 týdnech...
Odesláno

Můj názor:

Suby si nech jako stálý etalon a dobře investované peníze.

Pak si kup oblekovky Ch. Ward z inzerce za dvacku, moc tě nebudou bavit a zjistíš, že Rolby jsou nejlepší, s klidem Wardy prodáš a budeš spokojenej.

A tak to protočíš ještě párkrát a pak to řpestaneš řešit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...