Návštěvník Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Někdy to s těma babama není jednoduché no Musíš si otevřít nějaký panský klub, tam by se to hodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 (upraveno) Někdy to s těma babama není jednoduché no Musíš si otevřít nějaký panský klub, tam by se to hodilo. nojo, s nima to nejde a bez nich taky ne. Hele, kdes si sehnal ty noviny - boston globe? Ebay? Upraveno 23. března 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Jj Ebay, chtěl jsem původně New York Times ale ty bývají už dost drahé a tyhle byly i s přílohou ze Sprna se super fotkama (obrázky vlevo) Navíc Boston patří pod NY Times... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 (upraveno) Jj Ebay, chtěl jsem původně New York Times ale ty bývají už dost drahé a tyhle byly i s přílohou ze Sprna se super fotkama (obrázky vlevo) Navíc Boston patří pod NY Times... jo, boston globe o par desitek let pozdeji rozjel Spotlight. Respekt k nim Upraveno 23. března 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 (upraveno) Tohle nejsou uplne spatny speeeedy... Upraveno 24. března 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nozzz Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Za mě ne, mně se tyto panda style hodinky vůbec nelíbí a platí to i pro tolik žádané Daytony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Zajímavé je, že na Youtube nebo na zahraničních fórech jsou reakce na nové Omegy MNOHEM méně negativní, než tady. Spíše převažují pozitivní názory. Jediné, co se většinou nelíbí, jsou větší rozměry nových SMP a to hlavně výška. Co se týká vzhledu, tak tam jsou ohlasy většinou kladné... Ne, nemyslím tím nic proti zdejším členům, ale trochu mě ten rozdíl v názorech překvapuje. Připomíná mi to trochu případ s arch. Kaplickým, o kterém celý svět mluvil s uznáním a Porsche má od něj dokonce muzeum, kdežto v Čechách jeho projekty vypískali.Znovu říkám, nemyslím to v žádném případě jako pomluvu nebo kritiku. Jen mě to zajímá, protože ten rozdíl v názorech Češí vs. svět je v těchto dvou případech dost podobný.Po pravdě, být nové SMP tak max. o 10% dražší, než současné, tak bych o modrých na oceli uvažoval...Sákryš, proč já musím mít pokaždé jiný názor, než většina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Omlovám se, tohle měl být příspěvek do vedlejšího vlákna Baselworld 2018...Zajímavé je, že na Youtube nebo na zahraničních fórech jsou reakce na nové Omegy MNOHEM méně negativní, než tady. Spíše převažují pozitivní názory. Jediné, co se většinou nelíbí, jsou větší rozměry nových SMP a to hlavně výška. Co se týká vzhledu, tak tam jsou ohlasy většinou kladné... Ne, nemyslím tím nic proti zdejším členům, ale trochu mě ten rozdíl v názorech překvapuje. Připomíná mi to trochu případ s arch. Kaplickým, o kterém celý svět mluvil s uznáním a Porsche má od něj dokonce muzeum, kdežto v Čechách jeho projekty vypískali.Znovu říkám, nemyslím to v žádném případě jako pomluvu nebo kritiku. Jen mě to zajímá, protože ten rozdíl v názorech Češí vs. svět je v těchto dvou případech dost podobný.Po pravdě, být nové SMP tak max. o 10% dražší, než současné, tak bych o modrých na oceli uvažoval...Sákryš, proč já musím mít pokaždé jiný názor, než většina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Tohle nejsou uplne spatny speeeedy...Jo mají něco do sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Astronaut Andrew J. Feustel a jeho Krteček na stanici ISS. Feustel má vazby na ČR a při svých misích bere nahoru české věci. Namátkou například Písně kosmické. Na ruce Speedmaster Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 A ještě jedna fotka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Jo a tohle by jsme si neměli nikdo nechat ujít! :-) http://www.ceskatelevize.cz/ct24/veda/2441149-historicky-prvni-televizni-rozhovor-z-vesmiru-v-cr-ceska-televize-vyzpovida-astronauta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Dík za dobrej tip snad se to technicky náročný a unikátní vysílání podaří.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Tak co kdo má S/N nejblíž :> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2018 V Brně bude od května zajímavá výstava o kosmonauticehttps://www.cosmosdiscovery.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Bylo to ve vedlejším vlákně, tak jsem si říkal, že by to mělo být rozhodně i tady. Úžasná sbírka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Pokud by nekdo chtel doma vystavet Moon watch oltar, pan prodava spoustu zajimavych doplnku: https://www.ebay.de/itm/Omega-4-x-Speedmaster-von-1969-Moonlanding-Krater-Photo-Mappen/222977042637?hash=item33ea77a8cd:g:oLkAAOSwGV9a-Cxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Video s méně známými iteracemi Moonwatch a ke všemu plné informací Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Tento youtube channel sleduji pravideně, krásné záběry a jak uvádíš spoustu nových informací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 (upraveno) Jedny moony sly vcera na sparte... Upraveno 20. května 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se