Přejít na obsah

World of Speedmaster Moonwatch

Jarett

Doporučené příspěvky

Někdy to s těma babama není jednoduché no :)

Musíš si otevřít nějaký panský klub, tam by se to hodilo.

nojo, s nima to nejde a bez nich taky ne. Hele, kdes si sehnal ty noviny - boston globe? Ebay? Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj Ebay, chtěl jsem původně New York Times ale ty bývají už dost drahé a tyhle byly i s přílohou ze Sprna se super fotkama (obrázky vlevo) Navíc Boston patří pod NY Times...

Odkaz ke komentáři

Jj Ebay, chtěl jsem původně New York Times ale ty bývají už dost drahé a tyhle byly i s přílohou ze Sprna se super fotkama (obrázky vlevo) Navíc Boston patří pod NY Times...

jo, boston globe o par desitek let pozdeji rozjel Spotlight. Respekt k nim

post-248-0-60731600-1521809742_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři

Zajímavé je, že na Youtube nebo na zahraničních fórech jsou reakce na nové Omegy MNOHEM méně negativní, než tady. Spíše převažují pozitivní názory. Jediné, co se většinou nelíbí, jsou větší rozměry nových SMP a to hlavně výška. Co se týká vzhledu, tak tam jsou ohlasy většinou kladné... Ne, nemyslím tím nic proti zdejším členům, ale trochu mě ten rozdíl v názorech překvapuje. Připomíná mi to trochu případ s arch. Kaplickým, o kterém celý svět mluvil s uznáním a Porsche má od něj dokonce muzeum, kdežto v Čechách jeho projekty vypískali.

Znovu říkám, nemyslím to v žádném případě jako pomluvu nebo kritiku. Jen mě to zajímá, protože ten rozdíl v názorech Češí vs. svět je v těchto dvou případech dost podobný.

Po pravdě, být nové SMP tak max. o 10% dražší, než současné, tak bych o modrých na oceli uvažoval...

Sákryš, proč já musím mít pokaždé jiný názor, než většina... :eek:

Odkaz ke komentáři

Omlovám se, tohle měl být příspěvek do vedlejšího vlákna Baselworld 2018...

Zajímavé je, že na Youtube nebo na zahraničních fórech jsou reakce na nové Omegy MNOHEM méně negativní, než tady. Spíše převažují pozitivní názory. Jediné, co se většinou nelíbí, jsou větší rozměry nových SMP a to hlavně výška. Co se týká vzhledu, tak tam jsou ohlasy většinou kladné... Ne, nemyslím tím nic proti zdejším členům, ale trochu mě ten rozdíl v názorech překvapuje. Připomíná mi to trochu případ s arch. Kaplickým, o kterém celý svět mluvil s uznáním a Porsche má od něj dokonce muzeum, kdežto v Čechách jeho projekty vypískali.

Znovu říkám, nemyslím to v žádném případě jako pomluvu nebo kritiku. Jen mě to zajímá, protože ten rozdíl v názorech Češí vs. svět je v těchto dvou případech dost podobný.

Po pravdě, být nové SMP tak max. o 10% dražší, než současné, tak bych o modrých na oceli uvažoval...

Sákryš, proč já musím mít pokaždé jiný názor, než většina... :eek:

Odkaz ke komentáři

Astronaut Andrew J. Feustel a jeho Krteček na stanici ISS. Feustel má vazby na ČR a při svých misích bere nahoru české věci. Namátkou například Písně kosmické.

Na ruce Speedmaster :) a3b9e8ebff381073f4676bd4c0c95cbb.jpg

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...