Seamaster Odesláno pondělí v 12:04 Nahlásit Odesláno pondělí v 12:04 Asi bych tam sehnal nejakou B type period correct oloupanou... Stroj to nedal, je to poskladany vicemene s jineho strojku...
Monkey Odesláno pondělí v 12:42 Nahlásit Odesláno pondělí v 12:42 před 1 hodinou, Seamaster napsal: Souhlas, ty ruce se tam mely dat z5. Srovnat to, urcite nechat oloupany.... a mozna doplnit faux patina lumi... to by bylo zajimavy... kazdopadne hezky unikatni kousek to ted je... Zajímalo by mě jestli byl s těmi ručkami nějaký problém, který v tomhle postupu bránil. Protože když si vezmu co všechno podstoupil pro (částečné) zachování strojku a stabilizování číselníku, přijde mi renovace ruček už poměrně "jednoduchá".
Seamaster Odesláno pondělí v 12:49 Nahlásit Odesláno pondělí v 12:49 Kdyby byly zkrouceny tak, ze by nesly narovnat, tak by drely o cifr... Ale kupodivu nebyly shnily a ani zkrouceny zarem, takze nevidim moc duvod, proc by nemely jit srovnat..
Greenhornik Odesláno úterý v 06:05 Nahlásit Odesláno úterý v 06:05 Ty ručky podle mě použil kvůli čitelnosti, ale to už mohl rovnou vyměnit i cifr a udělat z toho nový hodinky. Asi bych se taky držel toho, použít co nejvíce původních dílů, když už mám maskáč číselník.
Monkey Odesláno úterý v 16:08 Nahlásit Odesláno úterý v 16:08 Tak nejen Expy zvládnou výpravu přes hory a doly https://www.fratellowatches.com/crossing-antarctica-with-an-omega-speedmaster/ 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se