Seamaster Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Asi bych tam sehnal nejakou B type period correct oloupanou... Stroj to nedal, je to poskladany vicemene s jineho strojku...
Monkey Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února před 1 hodinou, Seamaster napsal: Souhlas, ty ruce se tam mely dat z5. Srovnat to, urcite nechat oloupany.... a mozna doplnit faux patina lumi... to by bylo zajimavy... kazdopadne hezky unikatni kousek to ted je... Zajímalo by mě jestli byl s těmi ručkami nějaký problém, který v tomhle postupu bránil. Protože když si vezmu co všechno podstoupil pro (částečné) zachování strojku a stabilizování číselníku, přijde mi renovace ruček už poměrně "jednoduchá".
Seamaster Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Kdyby byly zkrouceny tak, ze by nesly narovnat, tak by drely o cifr... Ale kupodivu nebyly shnily a ani zkrouceny zarem, takze nevidim moc duvod, proc by nemely jit srovnat..
Greenhornik Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Ty ručky podle mě použil kvůli čitelnosti, ale to už mohl rovnou vyměnit i cifr a udělat z toho nový hodinky. Asi bych se taky držel toho, použít co nejvíce původních dílů, když už mám maskáč číselník.
Monkey Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Tak nejen Expy zvládnou výpravu přes hory a doly https://www.fratellowatches.com/crossing-antarctica-with-an-omega-speedmaster/ 1
ABCDE Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
ABCDE Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Lukyn77 Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března (upraveno) pár tipů na to večerní listování: https://www.taschen.com/en/books/photography/45446/norman-mailer-moonfire-the-epic-journey-of-apollo-11/ https://www.taschen.com/en/books/photography/40717/the-nasa-archives-45th-ed/ https://www.taschen.com/en/books/photography/01176/the-nasa-archives-60-years-in-space/ Upraveno 27. března uživatelem Lukyn77 1
p3k Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Zkusil jsem nasadit US1479 od Uncle Straps a díky zúžení a vůlím mezi články a taky retro sponě bez tlačítek působí skoro jako starý plecháč. Ale to by bylo asi silné přirovnání. Nicméně je tam znatelný rozdíl ve volnosti, oproti originál náramku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
p3k Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Jo, s těmi zapuštěnými segmenty to ladí. Tento vzor mi u moonů sedí asi nejvíc. Jsem rád, že předchozí majitel hodinek dokoupil do krabice ten s leštěnými, tak nějak mi víc pasuje k těm hodinkám.
Fade Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Tohle asi nikdy nepochopím u hodinek za takovou raketu. Jak tam můžou být ty mezery že jdou vidět ty kolíky co drží články pohromadě? Osobně jsem to viděl naživo na minimálně dvou kusech. Teď mě to zase praštilo do očí na videu od Teddy Baldassarre. Čas 15:39 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Greenhornik Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou Já to u svých nemám, ale zas mám vakl na endlincích a chronograf překlápí minuty v 59. sekundě.
Fade Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou Jo, ten pohyb endlinků mi úplně vypadl. Měl jsem Moony snad 4x. Pohyb endlinků měly 1861 i nové 3861. Stejně tak nové Seamastery a starší Planet Ocean. Prostě nechápu proč Rolex se ani nehne a Omega tohle doteď nevychytala. Ovšem tak nějak jsem to prostě přijal, ale ty mezery výše už prostě nepochopím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se