cody Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Andreas.ks napsal: Pokud vím, tak i bez 50ti příspěvků je možné posílat PM... Jen jsem si precetl co psal prodavajci a kliknul na REPLY. Naskocila hlaska ze nemam onech 50 prispevku. Proto jsem je zacal honit. O jine moznosti jak prodavajcimu napsat jsem ani neuvazoval.
lolohh Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 cody napsal: Jen jsem si precetl co psal prodavajci a kliknul na REPLY. Naskocila hlaska ze nemam onech 50 prispevku. Proto jsem je zacal honit. O jine moznosti jak prodavajcimu napsat jsem ani neuvazoval. Tak o tom zauvažuj a pošli mu soukromou zprávu. Klikneš na nick, vybereš volbu "Pošli zprávu" a píšeš de facto mail, který přijde té správné osobě. A je to. Pokud čteš chronomag dva měsíce, tak předpokládám, že jsi už přišel do styku s výrazy SZ nebo PM, tedy soukromá zpráva.
cody Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 lolohh napsal: Tak o tom zauvažuj a pošli mu soukromou zprávu. Klikneš na nick, vybereš volbu "Pošli zprávu" a píšeš de facto mail, který přijde té správné osobě. A je to. Pokud čteš chronomag dva měsíce, tak předpokládám, že jsi už přišel do styku s výrazy SZ nebo PM, tedy soukromá zpráva. Popravde jsem si hledal info ve starych clancich a do fora jsem dnes prisel poprve. Doma net nemam, jen v praci. Kdyz je cas najdu si neco od znacky ktera je mi sympaticka a ziram na monitor. Tech informaci a fotek je tu skutecne moc. Ale vidim ze i tady se clovek muze dozvedet moc dobrych veci. Jen je asi potreba nepsat neco nekam kde to nema co delat.
Návštěvník YPO Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 cody napsal: Popravde jsem si hledal info ve starych clancich a do fora jsem dnes prisel poprve. Doma net nemam, jen v praci. Kdyz je cas najdu si neco od znacky ktera je mi sympaticka a ziram na monitor. Tech informaci a fotek je tu skutecne moc. Ale vidim ze i tady se clovek muze dozvedet moc dobrych veci. Jen je asi potreba nepsat neco nekam kde to nema co delat. http://forum.chronomag.cz/index.php?act=boardrules
cody Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 YPO napsal: http://forum.chronomag.cz/index.php?act=boardrules Dekuji za upozorneni, samozrejme tyto podminky respektuju.
sety Odesláno 17. března 2008 Nahlásit Odesláno 17. března 2008 Já sám jsem se registroval dne 18.6.2007 a doposud jsem pravidelně pročítal diskuze, které mě zajímaly. Popravdě bral jsem celý server jako takovou uzavřenou rodinu a nepřišlo mi vhodné svými poznatky přispívat do diskuzí. Po čase jsem chtěl prodat hodinky za velmi lákavou cenu, ale.... došlo na to, že ten kdo málo píše má smůlu a tak jsem uvedené hodinky prodal přes aukci. Myslím si, že omezení není na místě. Prostě mi nepřišlo vhodné psat vám do debaty o něčem co mě sice zajímá ale nevím o tom tolik jako ostatní. Introvert má smůlu. Omezení ve smyslu data od registarace bych chápal a dle mého názoru by bylo mnohem užitečnější. Toto mě přijde chceš prodávat tak placej nesmysly. Například mě to odradilo od prodeje zde a hodně lidi to chápe stejně a tím se členové ochuzují o možnost koupit pěkně kusy. Děkuji Vám.
Koren Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 No já už tu jsem taky nějaký pátek a psát jsem začal až nedávno. Mám to stejně jako tady kolega, moc všemu nerozumím, ale rád se kochám a ještě rád se přiučím. Nicméně předesílám, že tu pár tikajících zázraků na prodej mám a budu je tu chtít prodat. Ale až nasbírám ty stanovené příspěvky. Ono se řekne každý den 2 a za měsíc je vymalováno. Ale ono to není tak jednoduché
Koren Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Koren napsal: No já už tu jsem taky nějaký pátek a psát jsem začal až nedávno. Mám to stejně jako tady kolega, moc všemu nerozumím, ale rád se kochám a ještě rád se přiučím. Nicméně předesílám, že tu pár tikajících zázraků na prodej mám a budu je tu chtít prodat. Ale až nasbírám ty stanovené příspěvky. Ono se řekne každý den 2 a za měsíc je vymalováno. Ale ono to není tak jednoduché A teď jsem si všiml, že tu budu mít 2. narozeniny.
safi Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Koren napsal: A teď jsem si všiml, že tu budu mít 2. narozeniny. už máš 41....už jsi blízko...anebo že by jsme jich pár umazali? Just kidding
Koren Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 ¨safi napsal: už máš 41....už jsi blízko...anebo že by jsme jich pár umazali? Just kidding Hele, ono to vážně není moc jednoduchý. Velký restecpa vám, co tomu rozumíte
Jeremy Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Koren napsal: Hele, ono to vážně není moc jednoduchý. Velký restecpa vám, co tomu rozumíte A malý restecpa těm, co nerozumí.. (Co je to restecpa?)
safi Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Jeremy napsal: A malý restecpa těm, co nerozumí.. (Co je to restecpa?) respekt?
japa Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 r-e-s-t-e-c-p-a... do you even know what that spells? - ALI G, Indahouse
Koren Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 japa napsal: r-e-s-t-e-c-p-a... do you even know what that spells? - ALI G, Indahouse ALI G indahouse, klasik nad klasiky tak tak
boo-beek Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Koren napsal: ALI G indahouse, klasik nad klasiky tak tak Booyakasha!
xlaque Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Sacha Baron Cohen-ten isty anglicky humorista,ktory stvarnil Borata
Koren Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 xlaque napsal: Sacha Baron Cohen-ten isty anglicky humorista,ktory stvarnil Borata Nic mu není svaté
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.