Přejít na obsah

Omezení 50ti při prodeji

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Andreas.ks napsal:
Pokud vím, tak i bez 50ti příspěvků je možné posílat PM...

Jen jsem si precetl co psal prodavajci a kliknul na REPLY. Naskocila hlaska ze nemam onech 50 prispevku. Proto jsem je zacal honit. O jine moznosti jak prodavajcimu napsat jsem ani neuvazoval.

• Odpovědi 137
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  cody napsal:
Jen jsem si precetl co psal prodavajci a kliknul na REPLY. Naskocila hlaska ze nemam onech 50 prispevku. Proto jsem je zacal honit. O jine moznosti jak prodavajcimu napsat jsem ani neuvazoval.

Tak o tom zauvažuj a pošli mu soukromou zprávu. Klikneš na nick, vybereš volbu "Pošli zprávu" a píšeš de facto mail, který přijde té správné osobě. A je to. Pokud čteš chronomag dva měsíce, tak předpokládám, že jsi už přišel do styku s výrazy SZ nebo PM, tedy soukromá zpráva.

Odesláno
  lolohh napsal:
Tak o tom zauvažuj a pošli mu soukromou zprávu. Klikneš na nick, vybereš volbu "Pošli zprávu" a píšeš de facto mail, který přijde té správné osobě. A je to. Pokud čteš chronomag dva měsíce, tak předpokládám, že jsi už přišel do styku s výrazy SZ nebo PM, tedy soukromá zpráva.

Popravde jsem si hledal info ve starych clancich a do fora jsem dnes prisel poprve. Doma net nemam, jen v praci. Kdyz je cas najdu si neco od znacky ktera je mi sympaticka a ziram na monitor. Tech informaci a fotek je tu skutecne moc. Ale vidim ze i tady se clovek muze dozvedet moc dobrych veci. Jen je asi potreba nepsat neco nekam kde to nema co delat.

Návštěvník YPO
Odesláno
  cody napsal:
Popravde jsem si hledal info ve starych clancich a do fora jsem dnes prisel poprve. Doma net nemam, jen v praci. Kdyz je cas najdu si neco od znacky ktera je mi sympaticka a ziram na monitor. Tech informaci a fotek je tu skutecne moc. Ale vidim ze i tady se clovek muze dozvedet moc dobrych veci. Jen je asi potreba nepsat neco nekam kde to nema co delat.

http://forum.chronomag.cz/index.php?act=boardrules

Odesláno

Já sám jsem se registroval dne 18.6.2007 a doposud jsem pravidelně pročítal diskuze, které mě zajímaly. Popravdě bral jsem celý server jako takovou uzavřenou rodinu a nepřišlo mi vhodné svými poznatky přispívat do diskuzí. Po čase jsem chtěl prodat hodinky za velmi lákavou cenu, ale.... došlo na to, že ten kdo málo píše má smůlu a tak jsem uvedené hodinky prodal přes aukci. Myslím si, že omezení není na místě. Prostě mi nepřišlo vhodné psat vám do debaty o něčem co mě sice zajímá ale nevím o tom tolik jako ostatní. Introvert má smůlu. Omezení ve smyslu data od registarace bych chápal a dle mého názoru by bylo mnohem užitečnější. Toto mě přijde chceš prodávat tak placej nesmysly. Například mě to odradilo od prodeje zde a hodně lidi to chápe stejně a tím se členové ochuzují o možnost koupit pěkně kusy. Děkuji Vám.

• po měsíci...
Odesláno

No já už tu jsem taky nějaký pátek a psát jsem začal až nedávno. Mám to stejně jako tady kolega, moc všemu nerozumím, ale rád se kochám a ještě rád se přiučím. Nicméně předesílám, že tu pár tikajících zázraků na prodej mám a budu je tu chtít prodat. Ale až nasbírám ty stanovené příspěvky. Ono se řekne každý den 2 a za měsíc je vymalováno. Ale ono to není tak jednoduché :crying_anim02:

Odesláno
  Koren napsal:
No já už tu jsem taky nějaký pátek a psát jsem začal až nedávno. Mám to stejně jako tady kolega, moc všemu nerozumím, ale rád se kochám a ještě rád se přiučím. Nicméně předesílám, že tu pár tikajících zázraků na prodej mám a budu je tu chtít prodat. Ale až nasbírám ty stanovené příspěvky. Ono se řekne každý den 2 a za měsíc je vymalováno. Ale ono to není tak jednoduché :crying_anim02:

A teď jsem si všiml, že tu budu mít 2. narozeniny. :rolleyes:

Odesláno
  ¨safi napsal:
už máš 41....už jsi blízko...anebo že by jsme jich pár umazali? :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Just kidding :thumbsup_anim:

Hele, ono to vážně není moc jednoduchý. Velký restecpa vám, co tomu rozumíte :)

Odesláno
  Koren napsal:
Hele, ono to vážně není moc jednoduchý. Velký restecpa vám, co tomu rozumíte :)

A malý restecpa těm, co nerozumí..

(Co je to restecpa?)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...