Axel Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Chce to odvahu ale jo, docela se mi libi, akorat bych mel problem odecist cas, ty rucky mi uplne splyvaji s cifrem..
Dokusan Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 (upraveno) Jasně, chtělo by to videt nazivo. Zrak mám ještě dobrý... Tak bych to snad zvladlPravda, je to trochu hodně "kolotocarske", ale v rámci chronobundu musí občas člověk trpět Upraveno 25. prosince 2018 uživatelem Dokusan
Perkusnik Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Cerny cifr je proste nadherny. Vypadaji porad decentne a reprezentativne. Z dalsi brigady u mekace do nich jdu
Perkusnik Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Ta zlata nevim nevim nekombinuje se to uz blbe s preskou na opasku atd?
Dokusan Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Jinak ta černá v bicoloru je sice OK, ale ta bílá datumovka je tam jak pěst na oko. V tom champagne cifru tak neurazí...
Dokusan Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Jinak ta černá v bicoloru je sice OK, ale ta bílá datumovka je tam jak pěst na oko. V tom champagne cifru tak nerazi...kdyby byly ty černý nodate, je to jasná volba
MíraMíra Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Jestli dáváš hodinky bez data, tak i za mě červený, nebo černý. Jestli datum potřebuješ, tak za mě hledej jinde.Jestli neřešíš stroj, tak ideální nižší, stranou verzi s ETA.A jestli máš třeba menší zápěstí, tak bb58.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se