Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte, velmi uvazujem nad kupou tohoto modelu hodniek. Prebrazdil som netom, aby som co to sa ozvedel. Pri mojom badani som narazil na vam velmi dobre znamu stranku newatch.com a cena ma az priam zaskocila, kedze na Slovensku, co som pozeral sa tieto hodinky v kovovom prevedeni pohybuju od 510EUR vyssie. Samozrejme cena je bez DPH. Moja otazka je, aj ked asi mozno blba, ale mam k nim pirpocitat spanielsku DPH alebo Slovensku. V pripade ak slovensku, co je v dnesnej dobe 20% tak som nasiel alternativu na stranke www.relojesmania.com, ale na tu som zial nenasial ziadne recenzie, na sk alebo v cz. Naozaj sa ospravedlnujem za mozno blbu otazku, aleradsej dvakrat meraj a raz strihaj ako opacne. Dik za pochopenie.

• Odpovědi 199
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Mozno len doplnenie..Nasimuloval som nakup a vyslo mi 18% VAT...a pozeral som uz aj na spominanu stranku www.relojesmania.com, kde to vychadza o 8,18EUR lacnejsie ako cez newatch.com a co je mozno ale zaujimavejsie, podla toho co pisu, davaju 2 roky medzinarodnu zaruku. Nema s tym niekto skusenost?. Dakujem

Upraveno uživatelem Majstrik
Odesláno
  V 14. 3. 2011 v 20:50, 'Majstrik' napsal:

Mozno len doplnenie..Nasimuloval som nakup a vyslo mi 18% VAT...a pozeral som uz aj na spominanu stranku www.relojesmania.com, kde to vychadza o 8,18EUR lacnejsie ako cez newatch.com a co je mozno ale zaujimavejsie, podla toho co pisu, davaju 2 roky medzinarodnu zaruku. Nema s tym niekto skusenost?. Dakujem

Ja som kupoval ešte minulý rok, keď bola DPHčka 19, ale aj tak som platil len tú 18 ako píšu na newatch.com :)

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

dúfam že mi budete vedieť poradiť.

Dnes som si všimol, že na mojich 4020kách (ocel) je na tej lesklej časti čo je pri pohľade zvrchu okolo sklíčka taký akoby ťukanec, resp. akoby bolo do toho seknuté.. Nie je to síce moc velké, ale odvtedy si to stále všímam, rád mám veci pekne naporiadku. Neviete, či by to nešlo niečim rozleštiť ? Strašne ma to rozčuluje, lebo dávam si na veci pozor, starám sa o ne ako vo vatičke, ale niekde som asi nechtiac ťukol ;(

Na spone m8m tiež kopu "vlasových" škrabančekov, ale s tým si nepomôžem to je asi bežné, ale hento..

Podarilo sa mi to nejak odfotiť mobilom 3mpix, dúfam že to je jasné z obrázka.

post-13446-030887600 1300579812.jpg

V skutočnosti to nie je až tak zlé, ako na fotke (odráža sa tam blesk - bez neho to nešlo). Taký škrabanec presne medzi 12kou a 1kou na tej obrube okolo zafíru..

Upraveno uživatelem remus
Odesláno
  V 20. 3. 2011 v 7:46, 'remus' napsal:

Zvykneš si, v reále je to krásne čitatelné..

Ja proste keď pozriem na to, tak hneď odčítam čas, bez toho aby som sa zamýšlal nad tým.. Kto nevyskúšal, neuverí :)

Ja to velmi dobre poznam. Tiez ked si na nieco davam velky pozor, tak sa nieco stane a potom sa s tym neviem vyrovnat..

Odesláno
  V 19. 3. 2011 v 23:39, 'remus' napsal:

Ja som kupoval ešte minulý rok, keď bola DPHčka 19, ale aj tak som platil len tú 18 ako píšu na newatch.com :)

Ja som len zacal uvazovat nd tou druhou strankou, ale nikde som nenasiel ziadne referencie.. Kebyze je to vierohodne, ta to objednam z tade..Je tam dvojrocna medzinarodna zaruka a to je celkom zaujimave..A este bonus su o par eur lacnejsie...

Odesláno

Chtěl bych se zeptat, někoho kdo objednával na newatch.com z Čech na dobírku, jak je to s placením. Koupeno je to samozřejmě za eura, ale někdo tu tuším psal, že platil UPS v korunách, já jen jestli mám schánět eura, zítra asi dorazí balíček, objednáváno v pátek 18.3 :)

Odesláno
  V 20. 3. 2011 v 13:25, 'remus' napsal:

Majstrík, ja by som nad iným ako newatch ani neuvažoval..

Po prevode peňazí, a potvrdení objednávky z jeho strany tu hodinky na druhý deň boli tuším :) !

Ja uvazujem o dobierke..Myslim, ze tam rozdiel nie je ziadny, iba to ze zaplatim az kurierovi :) Momentalne som v dileme, lebo uvazujem este nad jednymi hodinkami Certina ds spel C012.417.11.057.00..Tak sa rozhodujem, ze co a ako...Ale asi vyhraju citizeny, aj ked krajsie su podla mna tie certiny :)
Odesláno
  V 22. 3. 2011 v 5:53, 'remus' napsal:

Tie certiny ma ničim neoslovili, ale ak chceš kup si ich - aspoň také hodinky ako ja bude mať menej ludí :D

No su viacej elegantne si myslim. Este sa rozhodujem. Len ich neviem zohnat v rozumnej cene

Odesláno

(Citizen Promaster Pilot radiocontrolled AS4050-51E)

Tak už je mám, a jsem naprosto spokojen, luminescence vydrží opravdu dlouho a ráno jde čas ještě krásně odečíst. Tomu jsem nevěřil ale je to tak.

Měl bych dotaz na někoho kdo tyto hodinky vlastní, jak je to s automatickým seřízením, vždy ráno ve tři a ve čtyři, dá se to nějak vypnout, někde jsem se dočetl že to má tyto tři možnosti : Příjem rádiového řídícího signálu (automatický, manuálně aktivovaný a automatický regenerační), a ještě toto: Funkce pro regulaci nabíjení akumulátoru.

Odesláno

Ještě bych se zeptal, jak je to s nastavením kalendáře a přestupného roku. Má se tam nějak nastavit přes sekundovou ručku počet let od uplynulého přestup. roku a měsíc, který právě je, ale nevím co znázorňuje ten rok (pětiminuty?) a měsíc. Díky :)

Odesláno
  V 28. 3. 2011 v 14:47, 'Lalla' napsal:

Má někdo tyto hodinky, nebo jím podobné, kdo čte toto fórum?

Urcite maju, ale niekedy trva dlhsie, kym odpovedia. Ked bude cas, skusim sa pozriet ci v manuali(na nete) nieco nieje.

Odesláno

Lalla, ja tie hodinky mám.

Akurát ich nemám v titáne ale v oceli :)

Jediný rozdiel je v šasi..

Čo sa týka toho aktualizovania času. Sú tu 3 módy. Resp. lepšie by sa to dalo nazvať 3 možnosti.. Ty si ale nemôžeš vybrať.. Fungujú všetky naraz, resp. vtedy keď nastanú podmienky pre ich aktivovanie.

Automatické - prebieha vždy o 03:00. Ak sa aktualizácia podarí, tak o 4tej sa už neaktualizuje... Ak o tretej nastal problém so signálom, updatuje o štvrtej. Nedá sa vypnúť. Teda neviem o tom, že by sa dalo a nevidím ani dôvod na to.

Manuálne - môžeš spustiť hockedy podržaním tlačítka na pozící 5. To robíš vtedy, ak proste chceš aktuálny čas, alebo dlho si bol v oblasti bez pokrytia signálu a teraz chceš nastaviť. Proste to spúšťaš hockedy..

Regeneračný - tu som si neni celkom istý. Ale mám pocit, že ak sa hodinky vybijú a preskočia do šetriaceho módu tak neaktualizujú... Keď sa znova nabijú, aktualizujú.. Mne sa ešte nikdy nevybili.

Čo sa týka kalendára. Nerieš to, updateuj automaticky a kalendár sa nastaví.. Ale ak to chceš napriek tomu, tento obrázok vyseknutý z manuálu to pekne vystihuje.. Medzi 12 a 1 je január. 1 a 2 je február atď... Ďalej presne na číselku je LEAP čiže prestupný rok, ďalší dielik je 1 rok po prestupnom, ďalší 2 roky, 3 roky... To nastavenie mesiaca je dôležité, kvôli perpetuálnemu kalendáru..

Ale opakujem, že to neni potrebné, pretože pri aktualizaci času sa aktualizuje aj kalendár.

post-13446-089482300 1301937791.png

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...