Návštěvník Bob Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 Zdravím, potřebuji poradit s rozhodnutím mezi těmito dvěma modely ORIS TT1 Diver, zda má někdo zkušenost s iluminate ciferníkem (rozdíl cca 200 USD). Díky za každý názor. Parametry : http://www.americasjewelry.com/new/product...d=63375627059MB a Parametry : http://www.americasjewelry.com/new/product...d=63375417054MB
rango Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 Moc pekne hodinky...skusenosti sice s nimi nemam, ale moja volba by padla na tie s tmavym cifernikom (karbon, kevlar, alebo co to je).
brasil Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 taky s tim nemam zkušenost, ale za 200 dolarů sou to hodinky na úrovni, ikdyž vzhled neni můj typ
Roman Šula Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 200 USD je asi spíš cenový rozdíl, alespoň tak jsem to pochopil.
saboter Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 Keby sú za dvesto dolarov tak mám na kazdej ruke jedny. Už nad nimi nejaký čas slintám. Bohužial sa pohybuju tak od 700-1000 dolárov.
Ace Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 No rozdíl mezi těmahle dvěma kousky je v tom, že první jsou vodotěsné do 200m a mají průhledné dýnko, druhé jasou do 1000m... Pokud nezačali v poslední době vyrábet nový model, jsou udaje na odkazovaných stránkách v tabulce špatne. Je to btw vidět i na fotkách na ciferníku.
Návštěvník Bob Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 200 USD je opravdu cenový rozdíl. U těch iluminate je vodotěsnost 300 m, u černých 1000. Kdyby stály jedny 200 USD, tak si koupím oboje.
Návštěvník Bob Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 Další možnost, kterou zvažuji je, ale s kovovým tahem
Duke650 Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 http://cgi.ebay.de/FORTIS-B42-B-42-Automat...1QQcmdZViewItem (aukce končí zítra, zatím 0 nabídek, cena zatím 875 EUR) http://cgi.ebay.de/Fortis-B-42-Official-Co...1QQcmdZViewItem (černý ciferník, kovový tah, pevná cena 780 EUR, prodejce je autorizovaný dealer Fortis = plná záruka) http://cgi.ebay.de/FORTIS-B42-B-42-Automat...1QQcmdZViewItem (cena bez licitace 879 EUR)
jirka2 Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 Já bych šel jednoznačně do těch s černým ciferníkem. Ten iluminate ciferník působí na mě nějak lacině, jako Timexky. Prostě ty černé mají náboj. Ty Fortisky vypadají dost tuctově, chci říci, že takových ciferníků najdeš mraky.
dehyd Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Odesláno 2. května 2006 jirka2 napsal: Já bych šel jednoznačně do těch s černým ciferníkem. Ten iluminate ciferník působí na mě nějak lacině, jako Timexky. >>>Jirka2: Bacha na ochranu duševního vlastnictví ! Toto je doslovně použitý MÚJ názor a pokud vím, doposud jsem ti neposkytl licenci !
peter34 Odesláno 3. května 2006 Nahlásit Odesláno 3. května 2006 Ja by som tiež jednoznačne bol za čierny ciferník. Ten druhý mi pripadá ako z vietnamských hodiniek :-))
cigi Odesláno 3. května 2006 Nahlásit Odesláno 3. května 2006 Bobe, ověřil bych si, jestli je ten ciferník opravdu z vláken, nebo má jen natištěnou strukturu. Jinak jsou všechny tři hodinky ultra perfektní a naprosto srovnatelný. Bude to jen na tobě. Zbývá otázka, na co je ta druhá korunka na těch černých oriskách? Jestli je to extra korunka na nastavení datumky, tak by to byl pro mě byla ta rozhodující maličkost (taky musí být ciferník opravdu z vláken), protože vícefunkční korunka mi dere nervy. Ty fortisky jsem měl na ruce, jsou universálnější, co do použití, ale jsou óbr a ta velká korunka myslím může už kapku překážet.
saboter Odesláno 3. května 2006 Nahlásit Odesláno 3. května 2006 ... tá druhá "korunka" je héliový ventil .
Jezek Odesláno 3. května 2006 Nahlásit Odesláno 3. května 2006 saboter ma pravdu,je to heliovy ventil
cigi Odesláno 3. května 2006 Nahlásit Odesláno 3. května 2006 tak v tom případě je to v mých očích úplně diskvalifikuje, nejsem potápěč. Zbytečně utracenejch 200 doláčů navíc.
dehyd Odesláno 3. května 2006 Nahlásit Odesláno 3. května 2006 ...ale ten mnohem lepší vzhled a pocit lepší technické způsobilosti za těch 200 bucků stojí. Kolik lidí vlastnící 200m hodinky se s nimi skutečně dostatečně hluboko potápí ? Tipuji, že ne více nežli 5%. Ty první vypadají skutečně jako cheep TIMEX ! Fuj...
Návštěvník Bob Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 Ještě je tu jeden podstatný rozdíl: ty černé mají výšku skoro 15 mm, iluminate pouze 11 mm. I na fórech tvrdí, že ty černé je problém schovat do rukávu. Mám z toho trochu obavy. Na lepším fotu vypadají iluminate takto, skutečnost ???. Dělá kromě TIMEXu někdo iluminate dislpay (z lepších značek)? Ještě jsem se dočetl, že se titan snadněji poškrábe než ocel.
mechano Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 Mám dotěrnou otázku : podsvícení číselníku se ovládá tím héliovým ventilem ?
Návštěvník Bob Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 Jedině že by reagoval na zvýšenou koncentraci hélia za snížené viditelnosti Je to luminiscenční barva.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se