Přejít na obsah

Dotaz pro zapomětlivé

Marhi

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím a pozdravuji bratři ve zbrani.

Zhlídl jsem se v nylonových řemenech a  tak nějak jsem zapoměl,  proč je problém mít to v národních barvách.

Tak jestli mi to někdo ochotný oživí.  Děkuji,  při první kloudné odpovědi zamknu.  Loni ,anebo předloni se o tom debatovalo, nejsem schopný si  to najít.  Věčná lama.

Jo dík.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Protoze budes vypadat jak Frantik. Ne ten nas se Seikama ale jakoze z Francie. A to snad nikdo nechce.

Odesláno

Seš si jistej,      bílá, červená,  modrá,  nemaj frantíci náhodou modrou uprostřed?

Odesláno

Nemaj,  jiné řažení barev.

Počítá se to zleva.  Si matně vybajuji že by se to tlouklo při přeložení.. 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Seš si jistej, bílá, červená, modrá, nemaj frantíci náhodou modrou uprostřed?

Tim hur.

Odesláno

On to problém není, jen to blbě vypadá. Kdysi jsem to hledal a našel, ale už opravdu nevím kde, tipoval bych nějakou čínu.

I to může být ten banální problém.  Náš trh nikoho nevytrhne.

Mě to jen zajímalo,  skotská vlajka jo.

Odesláno

Uz se to tady resilo.

Byly nejake ceske stranky s NATO strapama s ceskou trikolorou, ale za nesmysl a i tak zbozi nedostupne.

Resil sem s cinanem vyrobu, nejdriv to vypadalo jako ze jo /byl pozadavek na nejaka minimalni mnozstvi, ale nakonec ani jeden ze dvou cinanu nereagoval.

Odesláno

No právě , já si na to matně vzpomínám.   Jen sem si nebyl jistej, jestli je chyba v trikoloře, anebo ve výrobě.

Tak si mi to objasnil a dík.  Sme malej trh,  museli bychom se domluvit na limitce.  I  to se řešilo a já se tenkrát ze zlou potázal.

Už sem doma,  ještě jednou dík.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...