Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je tu ještě někdo s podobnou vadou jako mám já, kdo nemá, a asi ani mít nikdy nebude tzv. "oblekovky" , ač nosí oblek....

P.S. byl by někdo schopen definovat přesně co oblekovky jsou a co nejsou? Je to tím bílým ciferníkem? Placatou stavbou pouzdra? Titěrnými rozměry? Antikválním designem? Mám v tom zmatek, ale tuším, že oblekovky nemám.

Odesláno
  Cyber napsal:
Je tu ještě někdo s podobnou vadou jako mám já, kdo nemá, a asi ani mít nikdy nebude tzv. "oblekovky" , ač nosí oblek....

P.S. byl by někdo schopen definovat přesně co oblekovky jsou a co nejsou? Je to tím bílým ciferníkem? Placatou stavbou pouzdra? Titěrnými rozměry? Antikválním designem? Mám v tom zmatek, ale tuším, že oblekovky nemám.

ty máš tak krásné panerajky,že si je můžeš vzít k čemu chceš:

Odesláno
  drobek napsal:
nikdy neříkej nikdy :sleeping_03anim:

Nádhera, neznám...ale neříkej jim proboha oblekovky, nebo se smrsknou na 38mm, ciferník vybledne do krémova, a jeden subdial se vypaří !!!

Návštěvník YPO
Odesláno

nevím jak to mají ostatní,ale já mám jenom oblekovky :) tzn. to co si vezmu k obleku tak jsou oblekovky

Odesláno
  Cyber napsal:
Nádhera, neznám...ale neříkej jim proboha oblekovky, nebo se smrsknou na 38mm, ciferník vybledne do krémova, a jeden subdial se vypaří !!!

cybere vždyt jsi viděl mou ručku,mě by se líbily k obleku i ty co jsi měl u sebe když jsme se potkali navíc můžeš mít každý den jiný řemen,není co řešit,jen chci říct ,že k obleku může být hodně krásných věcí,ale někdy je důležitější co se skrývá v obleku,to ti pak jsou všechny hodinky nanic

Odesláno
  YPO napsal:
nevím jak to mají ostatní,ale já mám jenom oblekovky :) tzn. to co si vezmu k obleku tak jsou oblekovky

Tohle je filosoficky rozlusteni tohoto problemu ;) Mam to stejne, oblekovky, volnocasovky, sportovky atd jsou vzdy ty ktere jsou pri dane akci na ruce ;)

Odesláno
  Cyber napsal:

Hmmm, mám opačný problém, mám - kromě Igenů - samé oblekovky, ale nemám "oblek", teda ne, že bych neměl co na sebe, ale nechodím společensky oblečen, páč jsem geodet...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Asi se neshodneme, ale položme otázku jinak. Jak si představujete ideální oblekovky. Pro mě by to byly Blancpain Leman Tourbillon, barva není zásadní, snesl bych jakoukoliv.:)

post-147-1204328148.jpg

post-147-1204328157.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno
  M916 napsal:
Hmmm, mám opačný problém, mám - kromě Igenů - samé oblekovky, ale nemám "oblek", teda ne, že bych neměl co na sebe, ale nechodím společensky oblečen, páč jsem geodet...

I Glyciny? :o

Odesláno

Možná by chtělo definovat, co se rozumí pod pojmem oblek. Tedy stejnobarevná sada kalhot, saka případně s vestou, potažmo žaket (cutaway), frak atp.? Nebo tam náleží i od kalhot barevně odlišené společenské sako či dokonce komplet se sakem sportovním?

P.S. Já dilemata tohoto druhu neřeším, protože hodinky nosím jenom jedny (zastávám totiž teorii Sophiiny volby, že jedno dítě má stejně člověk raději než druhé).

Odesláno
  spiderer napsal:
Kamil - ja jakykoliv z techto, napriklad:

momega600f01.jpg

momegasf01.jpg

mzenithf01.jpg

RoyalOak01.jpg

To je pěkná sada :) to jsou oblekovky jak si je představuji...oblek nemám, ale k pěkný košili :) tomu rozumím

Odesláno

Jestli muzu se svou troskou do mlyna - ono hodne zalezi na spolecnosti, ve ktery se pohybujete. V kanclu se predpoklada, ze je clovek v obleku, a co ma na ruce, na tom vpodstate nesejde. Klidne muzete mit levny budiky od vietnamce nebo nejaky chronograf a nikdo vam nic nerekne. Ono beztak, tady u nas se o hodinkach vi houbeles. Jsem za blazna, kdyz si koupim hezkou kosili za vic nez par stovek, o hodinkach nemluve :)

Naopak, co vim od nasich obchodniku, tam se spis hraje na cenu, tj. mit drahy veci, tot oc tu bezi. Pokud bychom se ale presunuli do skutecne high society, tam uz pravidla budou jina a ja je jeste neznam. Az budu vedet, podam zpravu (teda, jestli s vama budu jeste mluvit) ... :)

Odesláno (upraveno)
  bender napsal:

Jestli muzu se svou troskou do mlyna - ono hodne zalezi na spolecnosti, ve ktery se pohybujete.

Moje řeč.Oblekovky jsou od toho,aby se ukázalo obchodnímu partnerovi,že nejste žádné vořezávátko.V opačné situaci souhlasím s YPEM.

Další otázka je, jestli protějšek rozezná MPM,JVD od Panerai,Breguet atd.V cilvilizovaném světě se koukneš na boty a hodinky a je jasno.Teda musí být ty boty, mimo jiné, naprosto dokonale čisté, jinak jsi za blbce.

P.S. prázdné hlavě nepomůže ani Blancpain ........

Upraveno uživatelem Berbatow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...