Blues Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Vážení gentlemani, potřeboval bych zaservisovat něco japonských a švýcarských automatů (čištění, seřízení, tlakovka). Na úpravu hodinkových tahů chodím do Hodinářství u soudu. Ale nejsem si jist, zda je bezpečné tam jít s delikátnějšími problémy. Máte někdo na Liberecku dobrý hodinářský tip?
prischera Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 V Liberci to máš jednoduchý, místní člen tondako. Hodinářství Antonín Kodýtek, Náměstí Dr. Edvarda Beneše 14. Já mu už pár let posílám všechno a mám moc dobrou zkušenost. Jen je třeba počítat s trochu delší dodací dobou, ale to je už všech lepších hodinářů stejné. Domluva přes SZ v pohodě.
mAra_ Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Jen doplním, je to přímo naproti radnici , tam co dřív býval T-Mobile. Teď je tam zlatnictví a právě Tonda.A myslím, že tady ti ho doporučí téměř každý, včetně mě.
nekdo Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 jako velmi spokojený uživatel Tondových služeb nemohu také jinak, než maximálně doporučit.myslím, že je skutečně zbytečné hledat někoho dalšího
Blues Odesláno 3. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Děkuji za bleskovou a jednoznačnou reakci fóra.
Horhe Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) No hlavně bych nic nedával do "hodinářství" u soudu. Šel jsem si koupit stěžejku a výsledek podrápané Samuraje, pak jedny kvarcky, kde byla jednoznačná diagnoza - výměna stroje a pan "hodinář" to musel někam poslat a měsíc jsem čekal. Tonda je jasná volba, akorát se člověk musí smířit s delší čekačkou, ale zase záleží na problému. Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem Horhe
Blues Odesláno 3. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Potvrdil jsi mi, co jsem tušil.Čekačka navadí. Hodinek mám víc a střídám je. Takže se mi akorát na nějaký týden zúží výběr.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se