tkol Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Mě by zajímalo v jaké sféře se kolega pohybuje, že je tam běžně si dávat dárky v hodnotě okolo 1mio ze známosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Jasně!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 https://www.chrono24.cz/rolex/daytona--id6482389.htmhttps://www.rolex.com/watches/cosmograph-daytona/m116505-0002.htmls tímto jsem srovnával. Ale ok. Dám tomu kamarádovi slušně vědět, co si o tom myslím. Dík za rady.Kedze sa kamarat pohybuje ?výš?, tvoj nazor ma na háku Tak a pohadky (o novovznikajucom priatelstve na zivot a na smrt) je konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Hrozně bych si přál dožít se toho, že tady někdo zveřejní dotaz na darované hodinky a ty budou fakt pravý a nám všem tu spadne čelist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Hrozně bych si přál dožít se toho, že tady někdo zveřejní dotaz na darované hodinky a ty budou fakt pravý a nám všem tu spadne čelist Ak budu prave, dotycny to bude vediet a tym padom sa nebude pytat.. Taka situacia moze nastat len v pripade ze si niekto novy kupi v butiku hodinky a zamachruje tu s tym jakozto s darkom ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Presne, takze jedinou skutecnou celist-padnouci udalosti, ke ktere zatim na foru doslo, byl nalez vintage panerai se strojem rolex nekde na pude cca. 5-6 let zpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Ještě myslím nějaké letecké Omegy, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) a lamiczkovy rolexy z blesaku Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Scifi dostal BLNR od brachy ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Tak to jsem ještě o Chronomagu nevěděl každopádně pokud na to někdo narazíte, pošlete mi odkaz, zajímalo by mě to. Pro mě doposud nejvíc čelist-padnoucí událostí bylo, když tu někdo (teď si nevzpomenu kdo) před nedávnem na burze za tři kila koupil pravý DJ Edit: Anela mě předběhl. Lamiczka to byl Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Scifi dostal BLNR od brachy ;-)Urcite sa tu ale potom nedotazoval na pravost )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Urcite sa tu ale potom nedotazoval na pravost )) To ne, to je fakt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 To ne, to je fakt :-)No.. to je podstata veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Byly tu tehdy - sice ne dar , ale tusim nalez na pude - ty IWC Beobachtungsuhr z II. svetovy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Byly tu tehdy - sice ne dar , ale tusim nalez na pude - ty IWC Beobachtungsuhr z II. svetovy ...Nebyly to Lange? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Mas pravdu.. uz je to dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Myslim ale že dotazy typu "dostal jsem od kamaráda", "zdědil po dědovi", "našla v lese"(tahle konkrétně byla dobrá ) bohužel převažují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 pribeh "nasla v lese" tady skoro mohl byt a mohl to byt jeden z mych prvnich prispevku. manzelka nasla v lese psII a venovala mi je a tady na foru jsme hledali, v marne nadeji, jestli to nahodou nejsou ti vzacni orlici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se