klasik51 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) Třeba tohle vypadá brutálně dobře, jen v tomto případě monopusher chrono Tak tohle vypadá opravdu hezky. http://knizka6.webnode.cz/chranene-dilny/ Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem klasik51 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Třeba tohle vypadá brutálně dobře, jen v tomto případě monopusher chrono To se mi taky libi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Přidávám se, líbí se moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Mě se líbí limitka k výročí i ty návrhy co se tu teď řeší, jen mám obavu zaprvé, že není šance to stihnout a zadruhé, že to může zabít cena... Ale jinak bych rád hopnul na palubu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Jo.a to, co postnul Lamička se mi taky líbí. Bude-li se mi produkt líbit, tak jdu ssebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Myslim, ze kdyz se nestihne presny termin tak to nemusi zas tak uplne vadit, kdyz to nebude vylozene o 20 let pozdeji. Cena je vec druha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Jo.a to, co postnul Lamička se mi taky líbí. Bude-li se mi produkt líbit, tak jdu ssebou. Taky se mi to moc líbí a čekám jak se to vyvine. Nějakou limitku bych rád pořídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Teď už jen, kdy na nás budou mít v Pateku čas a udělají nám to :-) Mě se ten model líbí taky moc, takže tomuto směru bych se nebránil. Každopádně bych neblbnul s indexy 19-18. To se mi nelíbí. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Cena by neměla být nijak hrozivá. Pouzdro z P.R.C. předpokládám cca 70-100 USD, strojek Unitas cca 350 USD, ručky jenom nějaké drobné, zůstává cifr, dýnko a práce hodináře. Předpokládám předběžně cenu někde kolem 600-700 USD ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Když to klapne do 1000 USD, bude to fajn. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Začínám to sledovat. Vypádá to fajn a ty včerejší nápady s dýnkem .....uplně to vidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) Super, zájem vypadá, že by mohl být, ale chce to trochu vrátit se na zem - extrémní varianty jsou 2: A. Komplet čínaPouzdro co jsem sem dával stálo cca 30 USDSeagull st-3600 klon Unitas 6497 cca 50 USDCiferník + ručky cca 20 USDŘemen od někoho místního cca 25 USDMožná jsem něco zapomněl, ale do 200 USD se dají polepit komplet hodinky Když by se nechal cifr přetisknout a udělalo pár modifikací, tak to budou celkem originální hodinky, ale zároveň asi docela šrot... B. Komplet vlastníPouzdro nechat vyrobit v ČR (Valjoux, Elton, ....) imho i když zůstaneme při zemi, tak se sklem, těsněním, korunkou, šroubovacím dýnkem atd se nedostaneme rozumně pod 10k a otázka bude kvalita. Za něco echt to bude klidně 2x tolikUnitas 6497 cca 7,5kCiferník - osobně bych byl pro ten smalt nebo přetisk nějakého existujícího, který koupíme a čistě od boku bych to viděl tak na 2-3k kusRučky koupit standardní cca 500,-Slušnej řemen cca 1000,- Do 1000? se to asi dá při troše snahy poskládat Osobně bych preferoval skrz čas, peníze a kvalitu nějakou mixlou variantu CKoupit pouzdro od číňana a považovat ho za "ingot" na dodělání. Imho to může být ve finále o dost levnější včetně celkového výsledku. Výběr je docela velký, ale možná si to představuju jako hurvínek válku. Dýnko místo prosklení nahradit vlastním rytým nerezem/zlacenou ražbou ala zadní strana prvorepublikové mince - velký znakUnitas - zde bych ústupky nedělalJako základ koupit cifr i s ručkama a přetisknout nebo zkusit poptat ten smalt (tam bychom stejně ten základ potřebovali)Slušnou sadu řemenů od někoho místního a dřevěná krabice Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Znovu připomínám variantu Vratislavia Conceptum o par stran nazpět. Když už je jako varianta Čína. A cena 1500pln za Miyotu je super. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Pouzdro které použil je super a určitě jich má víc. Dynko se dá změnit a cifr taky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Jednoznačně varianta C. Kompletní Čína jako limitka k výročí ČSR by bylo zvěrstvo a komplet u nás by sme asi nezaplatili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Ja bych take komplet cinu nechtel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Také se mi nejvíc zamlouvá varianta C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Ubírá se to směrem, který se mi líbí. Za mě taky mix čili C s podmínkou, že strojek bude Unitas. Číňana rozhodně nechci. A korunka na 12 se mi líbí. Lamiczko, to pouzdro nevypadá na první pohled zle. Jaký má rozměr? Co jsem letmo procházel, tak čínský pouzdra na Unitas jsou od 43mm výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 To pouzdro má přesně 45mm, na Unitas je všechno velký, protože to je velkej stroj... Ještě jedna věc na kterou jsem při prvním brouzdání byly tyhle VC a Longiness, který mi přišly řešením taky zajímavý...zvlášť teda ty monopusher chrona mě dost berou https://www.watchtime.com/watch-to-watch/longines-avigation-watch-type-a-7/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Jednoznačně varianta C. Kompletní Čína jako limitka k výročí ČSR by bylo zvěrstvo a komplet u nás by sme asi nezaplatili...souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se